2.5 yıllık sevgilim benden ayrıldı..

Bu ara moda olmuş videolar vb var narsist de narsist her ayrılan sevgili eş narsistti ayrıldık diyorbu iliski tecrübe olmus size boşverin cok açık sözlü bi şekilde söylemiş işte.

Eğer kendini zerre kadar düşünüyosan bu işi kafanda bitirirsin. Asla sevmiyo seni. Uzaktan o kadar net ki bu. Lütfen kendini daha fazla hırpalama. Onunla rezil bi şekilde mutsuzluğa devam etmektense şimdi bitir üzül geçsin gitsin. Unutamam deme öyle bi ihtimal yok

Bu ara moda olmuş videolar vb var narsist de narsist her ayrılan sevgili eş narsistti ayrıldık diyorbu iliski tecrübe olmus size boşverin cok açık sözlü bi şekilde söylemiş işte.
ama yani aynı o özellikleri vardı.. ilişkide suçluluk hissediyodum haksız olduğunu düşündüğü konu toplam 1-2 dir max yani ayrıca insan sevdiğini değiştirmeye çalışmaz bana balıketli olsana falan diyodu gülerek bende ne diyosun ya falan dediğimde şaka yaptım çok alıngansın diyodu.. bu gibi şeyler düşün neyse ama bu ilişkinin bitmesinin tek nedeni benim çıkardığım kavgalar olarak gösterdi ama bu değil bu olamaz sadece ayrıldık ama suçlu hissediyorum yine de..

unuturum tabiki sadece zor geliyor daha çok taze.. yani beni suçlamasını düşündükçe kötü hissediyorum sadece benim kavgalarım yüzünden bitmiş olamaz ya bana şöyle hissettirdi yani sen kavgalar çıkardın içimdeki sevgiyi yok ettin dedi yani ve kötü hissediyorum.. suçluluk duyuyorum.. iyide kavga çıkardıusam vardır bi sebebi o da 4/4 lük değildi yani

Türklere psikolojiyi öğreteni bi bulsam birkaç lafım olacak. Erkeklerin %99u narsist, çocuklar hiperaktif, unutkanlık yaşayan herkes dikkat eksikliği çekiyor, okurken hata yapan herkes dislektik, azıcık gerilen panik atak... Liste uzar da gider. İyi ki birkaç kavram öğrenmişiz yani.

Güzel kardeşim, ilişkinizde kim haklı kim haksız bunlar için artık çok geç. Sebeplerini sorgulamadan bittiğini kabullenmen lazım. 23 yaşında da evlilik çok erken yani. Bi durun gençliğinizi yaşayın. Sizler evliliği öpüşerek gelir gider hesabı yapmak falan sanıyorsunuz sanırım. Her sevgili olduğunuz erkekle evlilik hayali kurmaktan, her ayrılıkta da hayatınız bitmiş gibi davranmaktan vazgeçin lütfen. Daha neler çıkar karşınıza neler.

İnsan böyle pisliklerin kurtulunca anlıyor ben ne yaşamışım diyor. Yaşadığın şey asla sağlıklı bi ilişki değil. Gerçekten bebek gibi sevip
sevilmek senin de hakkın.

İlişkiniz aşırı toksikmiş. Siz de küçük Emrah’a bağlamışsınız. Kusura bakmayın ama gurur, özgüven yerlerde… Size bunu söylemek zorundayız. Kendinize gelmenize yardımcı olsun diye. Siz sadece karşı tarafa odaklanmışsınız. Bu ilişkide neler kaybetmişsiniz neler… Ayrılması gereken sizken, adam size lutüfta bulunmuş. Siz bir de evlenip çocuk mu yapacaktınız? Bi silkelenin, kafanızı toplayın. Sağlıklı ilişkiler bulun. Suç sadece sizde değil, suçun çoğu sizde.

Daha da yaz pohpohla kardeşim az pohpohlamışsın daha da kalksın müsait yerleri... Gerçekten sarsıl kendine gel dua et kurtuldun bu ne basit kelimeler seni sevse seninle dalga geçer gibi konuşmaz lütfen az kendine saygı duy kendini sev

ya ama ben bu ilişki de hep suçlu hissediyordum.. haksız olduğunu kabul etmiyodu ki. benim dış görünüşüme kadar karışıyodu yok balık etli olsana diyodu bende ne diyosun alınıyorum ama diyodum o da şaka yaptım ya ne alıngansın vs bunun gibi şeyler düşün.. ben hemen evlenelim demiyodum sadece ileride bi plan yapmak hoş yani insan sevdiğiyle ileride evlenmek ister şimdiden konuşmak ister.. ona göre hep ben kavga çıkardım ama ben kendi kendime kavgalar çıkartmadım ki ilişkide bambaşka birine dönüşmüştüm bu karşımdaki insana da bağlı bence ben bide şeyi çok önemsiyorum vicdan meselesini.. mesela beni aldatsa falan ağlarım ama suçluluk hissetmezdim ama şimdi hissediyorum ve bu beni depresyona sürüklüyor.. korkuyorum kendimden yani. sanki her şey benim suçumdu. ona göre öyleydi banada öyle demişti ssnin yüzünden bu hale geldim içimde sevgi kalmadı falan diye aşırı suçlu hissediyorum hâla .. ama sadece benim suçum olamaz ya bu ilişki bittiyse elbet kendisininde hatası vardıf yani

İnsan böyle pisliklerin kurtulunca anlıyor ben ne yaşamışım diyor. Yaşadığın şey asla sağlıklı bi ilişki değil. Gerçekten bebek gibi sevip
sevilmek senin de hakkın.
evet aynen öyle ona göre kavgalar çıkardığım için full ben suçluydum zaten.. ama bilmiyo ki ben kendi kendime çıkarmadım yani kendi kendime bu hale gelmedim

suçum çoğu bende derken neyi kastettiniz anlamadım

Valla şükür namazı kıl. Ben inat ettim narsistşe evlendim ne oldu. Eninde sonunda kaybettim boşandık. Bu hallere düşmeden kurtulursun işte ne güzel

Bir tarafın sürekli özür dilediği,eziklendigi ayrılık laflarinin hep ortada olduğu, insanın sürekli kendinden birşeyler , götürdüğü ,gururun hiçe sayıldığı şey aşk değildir.
Aşk insana değer katar,insan tam olur,derdine derman , mutluluğuna yoldaş olur Burda hep okuyorum , kadınlar erkek karşısında ezile ezile bir hal oluyor ve buna aşk diyor . Aşk iki taraflı olur.........

evet ben kendim hep korku hissediyodum gidecek mi acaba tedirgin hissediyodum bu aşk olamaz olmamalı ya sorsan hep ben kavga çıkarıyodum sanki o bi melek ve 4/4 lüktü…

Senin suçun değil . Sonuçta durup dururken paranoyakça davranmıyordun , onun davranışları seni bu hale getirmiş . Belliki sevgisi bitmiş.illa ki üzüleceksin ama geçer . Sakın sözlerini unutupta barışmaya kalkma .o zaman dediği gibi gurursuz olursun.

Ah ne kuzum seni o kadar aşağı çekmiş ki, kendini suçlu sanıyorsun. Benim de narsist biriyle bir ilişkim olmuştu seni çok iyi anlıyorum, işin kötüsü kendilerine deli divane aşık etmeyi öyle iyi başarıyorlar ki. Bu çocuk seni hiç hak etmiyor ne olur üzülme, kendini de suçlama.

evet aynen öyle … sevgisi biten birinede bir şey diyemem ki mecbur kabullencem sadece zorlanıyorum çünkü benden ayrılmadan bir gün önce iyiydik yattık sarıldık öptü beni 1 gün sonrasında yani gitti birden bambaşka bi insan olmıştu onun şokundayım

evet bu ilk suçlu hissedişim değil hep hissediyodum bir şeylerden öyle güzel manipüle ediyolar ki bide ben çok duygusal biriyim biraz da bağımlı bi kişiliğim var ona da bağımlı olmuşum heralde zor kopuyorum şuanda ama zamanla geçicek sadece ayrılmadan bi gün öncesinde bana sarıldı etti yani seviyodu hissetmiştim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…