Benim ilişkilerimde hiç kavga olmaz. En fazla istemeden kalp kırılır, sonra karşı taraf gönlünü alır. Ya da gerilir sesler yükselir, sonra ortamın ateşinden faydalanır öpüşür barışırsin. Ya da yanlış anlasilmaya mahal veren bir şey olur,biraz küsersin, sonra olayın gerçegi açıklanır kalp alınır.
Ben biriyle mutlu olmak için beraber olurum. Kavga çıkaran, beni aşağı çeken, hayatımı güzel yaşamama engel olan, psikolojik problemleri olup bunu aşmak için tedavi olmak yerine benle kavga çıkaran erkekerle aşkımdan ölsem devam etmem. En fazla kendimi ayrılığa hazırlamak için birkaç ay daha zaman geçiririm, hazır hissedince de terkederim biter gider.
Kimsenin ego tatmin aracı değilim ve nasıl ben sevgilime özenli davranıyorsam,kavga cikartmiyorsam bana özensiz davranan, beni suçlayan mutsuz eden erkeklerle asla olmam.
Gerekirse yalnız ölürüm,problem değil yani benim için:)
O yüzden 'her ilişkide kavga olur' sözünüze katılmıyorum. Her ilişkide tartışmalar olabilir ama devamlı tartışan, devamlı kavga eden, devamlı huzursuz hissettiren mutsuz eden şeyin adı iliski degildir