- 7 Ocak 2023
- 75
- -18
- 24
-
- Konu Sahibi ihave0thingstolose
İlk konunuzda önceki ilişkimde aldatıldım o yüzden paranoyağım kıskancım yazan sizsiniz yalnız. Adam bu kadar kötüydü madem neden illa ayrılmamak için uğraştınız. İlişkinizin bitme nedeni sizin çıkarttığınız kavgalar mı ben bunu bilemem neticede ne sizi ne eski sevgilinizi tanırım. İlişkinize hakim de değilim. Artık ilişkinin bitme sebebinin ne olduğunun önemi var mı? Geçmişi bırakın artık. Kavga çıkartmasaydınız ne olurdu bunu hiçbir zaman bilemeyiz. Gayet toksik bir ilişkiniz varmış iki tarafta hatalı bana göre. İlişkiniz şu veya şu sebeple bitti gitti önünüze bakın artık
devam edemiyorum.. çok suçlu hissediyorum.. sanki ben bu hale getirdim gibi hissediyorum ya da öyle hissettirdi. bilmiyorum. çok derin kötü hissediyorum. acaba kendisine soruyor mudur bende de hata var mı acaba diye?.. of ya sadece benim yüzümden bitmiş olamaz.. ama o kendisinde hata arayan biri değil hiç olmadı.ben şuna deliriyorum ona göre ben suçluyum ya bana vixdanım rahat sen bizi bu hale getirdin falan dedi çok kötü hissettim hala da hissediyorum hami kavga çıkarmasaydım onun nası davrandığınuda geçtim hiçbir şeye sesimi çıkarmasaydım acaba devam eder miydik.. çok kötü hissediyorumİlk konunuzda önceki ilişkimde aldatıldım o yüzden paranoyağım kıskancım yazan sizsiniz yalnız. Adam bu kadar kötüydü madem neden illa ayrılmamak için uğraştınız. İlişkinizin bitme nedeni sizin çıkarttığınız kavgalar mı ben bunu bilemem neticede ne sizi ne eski sevgilinizi tanırım. İlişkinize hakim de değilim. Artık ilişkinin bitme sebebinin ne olduğunun önemi var mı? Geçmişi bırakın artık. Kavga çıkartmasaydınız ne olurdu bunu hiçbir zaman bilemeyiz. Gayet toksik bir ilişkiniz varmış iki tarafta hatalı bana göre. İlişkiniz şu veya şu sebeple bitti gitti önünüze bakın artık.
İlk yazdığım metni tekrar okuyun, anlamak için değil de cevap vermek için okumuş gibisiniz.evet ama şunu demek istiyorum.. benden ayrılmadan önce bana sarıldı öptü.. seni seviyorum dedi vs vs yılbaşından önce ayrılcaktım ama planın vardı bozmak istemedim dedi o günü güzel geçirdik yılbaşınsan döndük evine gittim sarıldık yattık mutluyduk gülüyordu şebeklik yapıyodu.. e hani madem ayrılcaktı yılbaşından önce neden döndüğümüzde evine geldiğimde benden ayrılmadı? aklında ayrılık varken neden beni öptü sarıldı bunalrı yapmak yerine karşısına alıp konuşabilirdi.. güzel zaman geçirdik her şey iyiydi ertesi günde öyleydi akşama doğru soğuk olmay başladı sonra arkadaşıyla buluştu döndü bambaşka bi insan.. sana karşı hissim yok diyor .. diyorum ki dün daha dün sarıldık ettik iyiydik yani? diyorum bana diyo ki onlar alışkanlıktı..
ben sana güvenmiştim dedim güvenmeseydin dedi yani ben çok suçlu hissediyorum.. kavgalar çıkardığım için bana bu hale geldiğin söyledi ama sadece tek nedeni bu olamaz değil mi? sırf benim hatalarım kavgalarım yüzünden bitemez.. onunda hataları vardı bana balık etli olsana saçını şu renk nası olur aşkım diye diye özgüvenimi aldı attı kızlarla ilgili şakalarını zaten saymıyorum.. ama bende kendimden nefret etmiştim diyodum ki insan güzel hissetmeli ya falan sizce suçlu kim o beni suçladı çok kötü vicdan azabı çekiyorum
Seni istemeyeni sen de istemeyeceksin. Sakın peşinden koşma acını çek ve bitir. Bu adamı ağlayarak kendine döndürmeye çalışmak aptallık olur. Ayrıca hem narsistti diyorsun hem neden ayrıldı diyorsun, kurtulduğuna sevinsene2.5 yıldır çıkıyoduk kavgalar ediyorduk (her ilişkide olduğu gibi) kendisin narsist bir yapısı vardı.. sürekli özür dileyen haklı olsam da özür dileyen taraf bendim. onun hatası olan bir şeyde manipüle edip kendisini haklı çıkarır ve ben kaybetme korkumdan özür dilerdim. bazende bir şeyi tam olarak açıklamazdı bende çok soru sorardım o da bıkardı bundan ama iletişim sorunu vardı yani bide ben kıskanç biraz da paranoyayım(önceki ilişkimde aldatıldığım için) o da bana böyle davranınca kavga oluyodu yani o da bundan artık bıktığını kendisini mutsuz hissettiğin söyledi ayrılmak istedi sonra yalvardım kendimi değiştiircem dedim devam ettik (ben ona bağımlı gibiydim hala da öyleyim;(…) sonra bana kendimi değiştirmemi söyledi (kavga çıkarma anlamında) ama hiç kendisine sormuyor benim acaba ne hatam var bu kız neden böyle davranıyor.. bu arada ben böyle bi insan değildim bundan sonra farklı bi insana dönüştüm kendime özgüvenim bile azalmıştı arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyordu.. neyse devam ettik. iyiyiz sonra bi gün arkadaşıyla buluşmaya giti arkadaşı buna demişli çok mutsuzsun.. çöküksün vs buda gelip bana ayrılmak istediğini söyledi yapamadığını vs söyledi ben yine yalvardım devam ettik ve o akşam bana ben evlilikle ilgili bi soru sormuştjm bana demiştiki eğer düzelirsen iyi gidersek evleniriz illaki bu ilişkinin sonu evlilik dedi neyse devam ettik sonra iyi gidiyoruz seni seviyorum falan diyor yolunda her şey yani bende yılbaşı planları yaptım bi yerde kaldık uyuduk sarıldık mutluyduk yani yılbaşından döndük ona gittim beraberdik yine her şey iyiydi sarılıyodu şebeklik yapıyodu içtendi yani ertesi gün akşama doğru soğuk olmaya başladı bende sordum bi sorın mu var noldu diye o da bişey yok işteyim falan dedi bende tekrar sordum içim rahat etmedi yani o da bana “başladın yine” diyip kızdı.. narsist hep kızardı zaten. neyse akşam arkadaşıyla buluşacağını söyledi tamam dedim döndüğünde telefonla konuştuk bana ayrılmak istediğini kafasında bitirdiğini kendisinin evlilik kafasında olmadiğini evlilik gibi ciddi şeyler düşünmediğini ben daha 23 yaşındayım ne ciddisi falan demeler.. 1 haftaya unutursun dedi.. sonra çağrdm onu konuştuk yüz yüze bu ilişki senin yüzünden bu noktaya geldi dedi sana karşı hissim kalmadı dedi bende dedimki daha dün seninleydim bana sarıldın öptün? dedim o da “onlar sadece alışkanlıktı” dedi
e evlilik? bana seni karım yapıcam evlencez diyodun noldu dedim? ona da “onlar sadece mesajdı” dedi inanamadım. ben ağlıyordum.. bana baktı güldü ve dediki şaka gibi abi ya ağlıyo çocuk gibisin hep ağlıyosun dedi.. ağlamam normal değilmi?.. bana dediki sana seni istemediğimi söylüyorum gururun yok mu senin hala ısrar ediyosun dedi sonra azcık gururun varsa asla yazmazsın bana dedi eve bıraktı ve gitti hiçbi şey diyemedim.. kızlar çok saçma değil mi?
beni öptü sarıldı hissediyodum seviyodu seviyodu bana dediki ben aslında yılbaşından önce ayrılmayı planlıyordum ama sen plan yapmıştın bozmak istemedim dedi madem öyleydi döndüğümüzde buluştuk benle iyi vakit geçirmek yerine neden bana ayırılmak istediğini söylemedi? bana çarşamba gecesi hayvanat bahçesine gidelim seninle bi gün demişti yalan muydı? ayrılmak isteyen insan bunları yapar mı?hala şoktayım yemek yiyemiyorum vücudum da ağrı var. ona dedimki arabada konuşurken. “ ben sana güvenmiştim” dedim o da bana “güvenmeseydin” dedi hala inanamıyorum bide ben ona dedim ki ben sen kadar sadık birini nası bulcam dedim o da benden çol daha sadıkları var merak etme bulursun dedi resmen…. bende dedimki nası bu cümleyi kurabiliyorsun? beni başkasıyla düşünebiliyorsun canın yanmıyo mu dedim o da bana “sence seni sevsem başkasıyla düşünebilir miyim” dedi neyse işte
çok canım yanıyo kendimi suçlamaktan depresyona giricem.. sizce bu ilişkinin bitmesi tamamen benim hatam mı? nolur bir şey söyleyin akıl verin ağlamaktan gözlerim kızardı yanıyo artık onun yüzünden vicdan azabı çekiyorum sadece bemim suçum olamaz..
Evet maalesef benim de bir narsisti ile bir yil kadar ilişkim oldu, olmaz olaydı keşke...OHA nasıl nasılll biliyorsunuz aynı böyle yapmıştı.. doğru düzgün cevap alamayınca sorular soruyordum o da bana sinirleniyodu bağırıyodu suç benim oluyodu özür diliyodum o kadar iyi anlatmışsınız ki.. gerçekten öyleydi sizde narsistle ilişki yaşamışsınız sanırsam
çok sevdiğim için hep durdum.. gidemedim.. kalmak istedim mutsuzdum bunu biliyordum ama gidemedim mutsuzluğu seçtim ona çok alışmıştım ve kalbimde yeri vardıİlk yazdığım metni tekrar okuyun, anlamak için değil de cevap vermek için okumuş gibisiniz.
Bunu içinizi dökmek için yazdıysanız içinizi dökün. Ama beni seviyordu bıraktı, beni neden bıraktı vb. vb. Bunlar ne yazık ki sonu olmayan sorgulamalar. Sizi bırakmak istediği için bıraktı. Sizi yılbaşında bırakmak istemediği için o zaman bırakmadı. Kötü durmak istemediği için sıcak davrandı. Alışkın olduğu için sarıldı. Sizin kadar derin anlamlar yüklememiş duruma. Adam zaten tüm sorularınızın cevabını vermiş, alışkanlık demiş, değer vermiyorum demiş, bence sen suçlusun demiş. Ne derse desin sevmediğini, değer vermediğini, özen göstermediğini kabullenmeden ilerleyemezsiniz. Daha iyi başka ilişkiler kurmak için bunları kabullenmeniz ve böyle birini neden hala düşünüyorum diye kendinize sormanız gerek.
Kimin suçuydu da ayrıldık, hepsi benim suçum mu diyorsunuz. Muhtemelen ikinizin de hataları var. Ama eski sevgiliniz sorumluluk almak istemiş, ilişki üzerine düşünmek istememiş, sadece sizin hatalarınıza odaklanmış. Siz de sorumluluk almak istemeyip "şu oldu, bu oldu" kısmına odaklanıyorsunuz. Sanki kendi ilişkiniz değilmiş gibi "beni manipule etti, beni delirtti..." vb. diyorsunuz, o bunları yaparken siz armut mu topluyordunuz? İlişkide konumunuz neden bu kadar pasif? Şu an bile cümleleriniz hep edilgen yani sanki siz ilişkide bir insan değil eşyaymışsınız gibi konuşuyorsunuz. Tabi ki eski sevgiliniz acımasızca davranmış ama siz de izin vermişsiniz, odağınız burada. Kendinize zaman tanıyıp bu ilişkiden uzaklaşın. Kendinizi boşuna yormayın.
çok seviyordum..Seni istemeyeni sen de istemeyeceksin. Sakın peşinden koşma acını çek ve bitir. Bu adamı ağlayarak kendine döndürmeye çalışmak aptallık olur. Ayrıca hem narsistti diyorsun hem neden ayrıldı diyorsun, kurtulduğuna sevinsene
Artık bitme zamanı gelmiş, seninki sevgiden ziyade empatik bağımlılıktır. Silkelen kendine gel.çok seviyordum..ne kadar narsist olsa da hep çok sevdiğimden devam ettim
Yalvardım devam ettikten sonrasını okumadım. Kafasında bitirmiş adam ve hala bu neyin acizliği. Değmez güzelim değmez2.5 yıldır çıkıyoduk kavgalar ediyorduk (her ilişkide olduğu gibi) kendisin narsist bir yapısı vardı.. sürekli özür dileyen haklı olsam da özür dileyen taraf bendim. onun hatası olan bir şeyde manipüle edip kendisini haklı çıkarır ve ben kaybetme korkumdan özür dilerdim. bazende bir şeyi tam olarak açıklamazdı bende çok soru sorardım o da bıkardı bundan ama iletişim sorunu vardı yani bide ben kıskanç biraz da paranoyayım(önceki ilişkimde aldatıldığım için) o da bana böyle davranınca kavga oluyodu yani o da bundan artık bıktığını kendisini mutsuz hissettiğin söyledi ayrılmak istedi sonra yalvardım kendimi değiştiircem dedim devam ettik (ben ona bağımlı gibiydim hala da öyleyim;(…) sonra bana kendimi değiştirmemi söyledi (kavga çıkarma anlamında) ama hiç kendisine sormuyor benim acaba ne hatam var bu kız neden böyle davranıyor.. bu arada ben böyle bi insan değildim bundan sonra farklı bi insana dönüştüm kendime özgüvenim bile azalmıştı arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyordu.. neyse devam ettik. iyiyiz sonra bi gün arkadaşıyla buluşmaya giti arkadaşı buna demişli çok mutsuzsun.. çöküksün vs buda gelip bana ayrılmak istediğini söyledi yapamadığını vs söyledi ben yine yalvardım devam ettik ve o akşam bana ben evlilikle ilgili bi soru sormuştjm bana demiştiki eğer düzelirsen iyi gidersek evleniriz illaki bu ilişkinin sonu evlilik dedi neyse devam ettik sonra iyi gidiyoruz seni seviyorum falan diyor yolunda her şey yani bende yılbaşı planları yaptım bi yerde kaldık uyuduk sarıldık mutluyduk yani yılbaşından döndük ona gittim beraberdik yine her şey iyiydi sarılıyodu şebeklik yapıyodu içtendi yani ertesi gün akşama doğru soğuk olmaya başladı bende sordum bi sorın mu var noldu diye o da bişey yok işteyim falan dedi bende tekrar sordum içim rahat etmedi yani o da bana “başladın yine” diyip kızdı.. narsist hep kızardı zaten. neyse akşam arkadaşıyla buluşacağını söyledi tamam dedim döndüğünde telefonla konuştuk bana ayrılmak istediğini kafasında bitirdiğini kendisinin evlilik kafasında olmadiğini evlilik gibi ciddi şeyler düşünmediğini ben daha 23 yaşındayım ne ciddisi falan demeler.. 1 haftaya unutursun dedi.. sonra çağrdm onu konuştuk yüz yüze bu ilişki senin yüzünden bu noktaya geldi dedi sana karşı hissim kalmadı dedi bende dedimki daha dün seninleydim bana sarıldın öptün? dedim o da “onlar sadece alışkanlıktı” dedi
e evlilik? bana seni karım yapıcam evlencez diyodun noldu dedim? ona da “onlar sadece mesajdı” dedi inanamadım. ben ağlıyordum.. bana baktı güldü ve dediki şaka gibi abi ya ağlıyo çocuk gibisin hep ağlıyosun dedi.. ağlamam normal değilmi?.. bana dediki sana seni istemediğimi söylüyorum gururun yok mu senin hala ısrar ediyosun dedi sonra azcık gururun varsa asla yazmazsın bana dedi eve bıraktı ve gitti hiçbi şey diyemedim.. kızlar çok saçma değil mi?
beni öptü sarıldı hissediyodum seviyodu seviyodu bana dediki ben aslında yılbaşından önce ayrılmayı planlıyordum ama sen plan yapmıştın bozmak istemedim dedi madem öyleydi döndüğümüzde buluştuk benle iyi vakit geçirmek yerine neden bana ayırılmak istediğini söylemedi? bana çarşamba gecesi hayvanat bahçesine gidelim seninle bi gün demişti yalan muydı? ayrılmak isteyen insan bunları yapar mı?hala şoktayım yemek yiyemiyorum vücudum da ağrı var. ona dedimki arabada konuşurken. “ ben sana güvenmiştim” dedim o da bana “güvenmeseydin” dedi hala inanamıyorum bide ben ona dedim ki ben sen kadar sadık birini nası bulcam dedim o da benden çol daha sadıkları var merak etme bulursun dedi resmen…. bende dedimki nası bu cümleyi kurabiliyorsun? beni başkasıyla düşünebiliyorsun canın yanmıyo mu dedim o da bana “sence seni sevsem başkasıyla düşünebilir miyim” dedi neyse işte
çok canım yanıyo kendimi suçlamaktan depresyona giricem.. sizce bu ilişkinin bitmesi tamamen benim hatam mı? nolur bir şey söyleyin akıl verin ağlamaktan gözlerim kızardı yanıyo artık onun yüzünden vicdan azabı çekiyorum sadece bemim suçum olamaz..
kendimi çok suçlu hissediyorum…. kavgalar çıkarmasaydım farklı olur muydu sonu acaba yine de ayrılır mıydı bendenYalvardım devam ettikten sonrasını okumadım. Kafasında bitirmiş adam ve hala bu neyin acizliği. Değmez güzelim değmez
ama kendimi çok suçlu hissediyorum.. yardım edinİlk yazdığım metni tekrar okuyun, anlamak için değil de cevap vermek için okumuş gibisiniz.
Bunu içinizi dökmek için yazdıysanız içinizi dökün. Ama beni seviyordu bıraktı, beni neden bıraktı vb. vb. Bunlar ne yazık ki sonu olmayan sorgulamalar. Sizi bırakmak istediği için bıraktı. Sizi yılbaşında bırakmak istemediği için o zaman bırakmadı. Kötü durmak istemediği için sıcak davrandı. Alışkın olduğu için sarıldı. Sizin kadar derin anlamlar yüklememiş duruma. Adam zaten tüm sorularınızın cevabını vermiş, alışkanlık demiş, değer vermiyorum demiş, bence sen suçlusun demiş. Ne derse desin sevmediğini, değer vermediğini, özen göstermediğini kabullenmeden ilerleyemezsiniz. Daha iyi başka ilişkiler kurmak için bunları kabullenmeniz ve böyle birini neden hala düşünüyorum diye kendinize sormanız gerek.
Kimin suçuydu da ayrıldık, hepsi benim suçum mu diyorsunuz. Muhtemelen ikinizin de hataları var. Ama eski sevgiliniz sorumluluk almak istemiş, ilişki üzerine düşünmek istememiş, sadece sizin hatalarınıza odaklanmış. Siz de sorumluluk almak istemeyip "şu oldu, bu oldu" kısmına odaklanıyorsunuz. Sanki kendi ilişkiniz değilmiş gibi "beni manipule etti, beni delirtti..." vb. diyorsunuz, o bunları yaparken siz armut mu topluyordunuz? İlişkide konumunuz neden bu kadar pasif? Şu an bile cümleleriniz hep edilgen yani sanki siz ilişkide bir insan değil eşyaymışsınız gibi konuşuyorsunuz. Tabi ki eski sevgiliniz acımasızca davranmış ama siz de izin vermişsiniz, odağınız burada. Kendinize zaman tanıyıp bu ilişkiden uzaklaşın. Kendinizi boşuna yormayın.
Yok yok hersey olacagına varıyor kendinden ödün vermediğin iyi olmuşkendimi çok suçlu hissediyorum…. kavgalar çıkarmasaydım farklı olur muydu sonu acaba yine de ayrılır mıydı benden
Çiçeğim ben size nasıl yardım edeyim? Müneccim değiliz ki hiçbirimiz, dediğiniz gibi olsaydı devam edebilirdi de etmeyebilirdi de. Bilemeyiz. Bunu kabullenin. Ayrıldığınızı, sizi istemediğini kabullenin. Aması maması yok. Derdiniz hatalardan ders çıkarmaksa bunun yolu bu değil. Adam size çok çok saygısızca davranmış, hiçbir kavga bunu haklı çıkarmaz. Muhtemelen siz de toksik bir sevgiliydiniz. Şimdi kendinizi değersizleştirerek hatanızdan ders çıkaramazsınız. Tek derdiniz bu adamla evlenmek gibi duruyor böyle yazınca oysa başka problemleriniz var, böyle olmaz. Size değer vermeyen bir adamla evlenemeyeceğinize bu kadar üzülmeniz çok sağlıksız, bu kafadan kurtulmanız gerekli. Ek bir yorum yapmaya gerek görmüyorum.ama kendimi çok suçlu hissediyorum.. yardım edinyani acaba hiç kavgalar çıkaramasaydım normal devam etseydim benle devam eder miydi? ayrılmazdı benden eğer kavgalar çıkarmasaydım.. bunu düşündükçe kahroluyorum.. çıkmazda hissediyorum.. yani ona göre saçma şeylerden kavga çıkardım eğer çıkarmasaydım devam ederdi benle evlenirdik hatta ilerde
Bu forumda moda oldu herkese narsist demek. İyi de siz de normal biri değilsiniz. Bana bile fenalık geldi sizden.2.5 yıldır çıkıyoduk kavgalar ediyorduk (her ilişkide olduğu gibi) kendisin narsist bir yapısı vardı.. sürekli özür dileyen haklı olsam da özür dileyen taraf bendim. onun hatası olan bir şeyde manipüle edip kendisini haklı çıkarır ve ben kaybetme korkumdan özür dilerdim. bazende bir şeyi tam olarak açıklamazdı bende çok soru sorardım o da bıkardı bundan ama iletişim sorunu vardı yani bide ben kıskanç biraz da paranoyayım(önceki ilişkimde aldatıldığım için) o da bana böyle davranınca kavga oluyodu yani o da bundan artık bıktığını kendisini mutsuz hissettiğin söyledi ayrılmak istedi sonra yalvardım kendimi değiştiircem dedim devam ettik (ben ona bağımlı gibiydim hala da öyleyim;(…) sonra bana kendimi değiştirmemi söyledi (kavga çıkarma anlamında) ama hiç kendisine sormuyor benim acaba ne hatam var bu kız neden böyle davranıyor.. bu arada ben böyle bi insan değildim bundan sonra farklı bi insana dönüştüm kendime özgüvenim bile azalmıştı arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyordu.. neyse devam ettik. iyiyiz sonra bi gün arkadaşıyla buluşmaya giti arkadaşı buna demişli çok mutsuzsun.. çöküksün vs buda gelip bana ayrılmak istediğini söyledi yapamadığını vs söyledi ben yine yalvardım devam ettik ve o akşam bana ben evlilikle ilgili bi soru sormuştjm bana demiştiki eğer düzelirsen iyi gidersek evleniriz illaki bu ilişkinin sonu evlilik dedi neyse devam ettik sonra iyi gidiyoruz seni seviyorum falan diyor yolunda her şey yani bende yılbaşı planları yaptım bi yerde kaldık uyuduk sarıldık mutluyduk yani yılbaşından döndük ona gittim beraberdik yine her şey iyiydi sarılıyodu şebeklik yapıyodu içtendi yani ertesi gün akşama doğru soğuk olmaya başladı bende sordum bi sorın mu var noldu diye o da bişey yok işteyim falan dedi bende tekrar sordum içim rahat etmedi yani o da bana “başladın yine” diyip kızdı.. narsist hep kızardı zaten. neyse akşam arkadaşıyla buluşacağını söyledi tamam dedim döndüğünde telefonla konuştuk bana ayrılmak istediğini kafasında bitirdiğini kendisinin evlilik kafasında olmadiğini evlilik gibi ciddi şeyler düşünmediğini ben daha 23 yaşındayım ne ciddisi falan demeler.. 1 haftaya unutursun dedi.. sonra çağrdm onu konuştuk yüz yüze bu ilişki senin yüzünden bu noktaya geldi dedi sana karşı hissim kalmadı dedi bende dedimki daha dün seninleydim bana sarıldın öptün? dedim o da “onlar sadece alışkanlıktı” dedi
İki cambaz bir ipte oynayamamışsınız, işin özü bu. Kızım dünyada adam mı yok, git başka denizlere yelken aç, adam seni istemiyor işte, olay bu kadar basit. Sen bu ilişkiye geri dönemyi başarsan da adam sana köpek muamelesi yapar sadece. Aptallık etmeama kendimi çok suçlu hissediyorum.. yardım edinyani acaba hiç kavgalar çıkaramasaydım normal devam etseydim benle devam eder miydi? ayrılmazdı benden eğer kavgalar çıkarmasaydım.. bunu düşündükçe kahroluyorum.. çıkmazda hissediyorum.. yani ona göre saçma şeylerden kavga çıkardım eğer çıkarmasaydım devam ederdi benle evlenirdik hatta ilerde
Hayatımla oynandı maalesefdimihep suçlu siz oluyordunuz eminim.. gerçeklik algınızla bile oynamıştır