2.5 yıllık sevgilim benden ayrıldı..

evet.. kendi hatasını asla görmez hayırlısı böyleymiş allah kurtardı belkide

Sen seri halde bir narsist videoları falan izle en azından bir öğren manipülasyon tekniklerini ama seninki dümdüz kavat yani, o kadar uzun süre plan yapan bir tip bile değil embesil. Bunların böyle hazır cümleleri var, hazır tripleri var kendilerini bir bk zanneden sen onlara inanmışsın.

Bir bak bundan sonra. Güvenme inanma cinsellik istemiyorum de. Hemen elletme, yalnız yerlere gitme bakalım.

hep yetersiz hissediyodum suçlu vs bu yüzden de saçma şeylerden kavga çıkarabiyodım da her ilişikide kavgalar olmaz mı ya
Benim ilişkilerimde hiç kavga olmaz. En fazla istemeden kalp kırılır, sonra karşı taraf gönlünü alır. Ya da gerilir sesler yükselir, sonra ortamın ateşinden faydalanır öpüşür barışırsin. Ya da yanlış anlasilmaya mahal veren bir şey olur,biraz küsersin, sonra olayın gerçegi açıklanır kalp alınır.
Ben biriyle mutlu olmak için beraber olurum. Kavga çıkaran, beni aşağı çeken, hayatımı güzel yaşamama engel olan, psikolojik problemleri olup bunu aşmak için tedavi olmak yerine benle kavga çıkaran erkekerle aşkımdan ölsem devam etmem. En fazla kendimi ayrılığa hazırlamak için birkaç ay daha zaman geçiririm, hazır hissedince de terkederim biter gider.
Kimsenin ego tatmin aracı değilim ve nasıl ben sevgilime özenli davranıyorsam,kavga cikartmiyorsam bana özensiz davranan, beni suçlayan mutsuz eden erkeklerle asla olmam.
Gerekirse yalnız ölürüm,problem değil yani benim için:)
O yüzden 'her ilişkide kavga olur' sözünüze katılmıyorum. Her ilişkide tartışmalar olabilir ama devamlı tartışan, devamlı kavga eden, devamlı huzursuz hissettiren mutsuz eden şeyin adı iliski degildir

Her yere de her olaya da narsist diye yapıştırın zaten.

Ben size hak verdim, sevgiliniz mafyanın eline düşmüş, adamı tehdit ediyorlar ya ayrılırsın ya kızı öldürürüz diye. Kesinlikle silah zoruyla ayrılmış, bırakmayın peşini, arayın ağlayın.

yani evet öyle ama benim açımdan da bakın ben bu kavgaları canım sıkıldığı için çıkarmamıştımki.. benimde demekki sebeplerim vardı bi konuda tatmin olamıyordum kendimi ifade edemiyordum ki çıkarıyordum yani. bir de sizin dediğiniz gibi bi insan değildi gel canım konuşalım dinliyorum seni problemin nedir şeklinde yaklaşsaydı ben zaten kavga çıkarmazdım ki.. ben bi sorunumu söylemek istediğim de bana yine mi ya yine mi başladın offff yine noldu falan diyordu bu da beni suçlu hissettiriyodu ve korkularım tetikleniyodu bende sorunlarımı söyleyemiyordum yani

Okurken içim daraldı. Adama narsist diyip durmuşsunuz ama bence asıl narsist sizsiniz.Yardım almanız lazım.Kendinize saygı duymakla başlayın.

bu arada kendisi çok sinirli bi insandı yapısı öyleudi ama bana hep sen beni bu hale getirdin diyip durdu.. manipüle ediyodu yani hep her şey benim suçummuş gibi siz öyle biri değilsiniz tabiki böyle sağlıklı düşünebiliyorsunuz ama onun bana dediği şeyleri duysaydınuz.. mesela geçen senelerde bana balık etli olsana falan diyodu saçını şu renk yapsan nası olur vs vs ben kendimi çoğu kez yetersiz hissediyodum

Hayvanat bahcelerine gidilmesin lütfen 2 yıllık ilişkide pek uzun bir sure sayılmaz kabgalı dovusluyse hele hepi topu 5 6 ay duzgun gitmiştir. O kavgalı dönemlerde birihle mi tanıştı baskasıylamı acaba seni nasıl salsam diye türk filmleri gibi sacmalamıs.

Sana dediği şeyleri bana dese artık sevgilim olmazdi,ne kavga edicem .cümle bile kurmadan engellemistim her yerden.
Hiç mi canının kıymeti yok? Sen kendine değer vermiyorsun ki adamlar sana değer versinler.
Hiç ağlama, kurtuldum diye sevin. Valla benim kardeşim olsan saçını çekerdim, niye bu mala katlandın da evlenmek istedin diye

evet.. bilmiyorum kavgalar çıkardığım için bu hale geldiğini içinde sevgi kalmadığını söyledi ama her ilişkide kavga olur bizde çok olmasının nedeni ben onunla problemlerimi konuşamıyordum ki.. hep kızıyodu suçluyordu yine mi offff bıktım böyle diye diye kaybetme korku oluştu bende tetiklendim yani ifade etmeye korkuyodum kendimi buda başka şeylerden çıkıyodı

çok seviyordum.. devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…