2.5 yıllık sevgilim benden ayrıldı..

madem ciddi düşünmüyodu 2. kez kavga ettiğimizde bana ben evlilikle ilgili bişey dediğmde bana bu ilişkinin sonu evlilik elbet adı konulcak dedi? neden bana seni karım yapcam vs dedi yani…
Sana soruyorum cok ciddiydi niye gitti?

Bence de seni karım yapıcam ne ya? Çok kıroca değil mi?

Size iki sarılan, öpen, seni seviyorum, evlenicez diyen insanlara kendinizin tapusunu vermeyin, o kim ki sizinle evlenebileceğini düşünüyor? Disney prensesleri normal değil kardeşim. O masallar gerçek değil, gerçeği yansıtmıyor. Ayrıldıysan bir müzik aç. Güzel canın çıkana kadar oyna. Sonra aklına geldikçe eleman bir tokat patlat. Bir daha kendime böyle sümsük, karaktersiz tipler bulmayacağım diye.

Kendine kız. Başkasına değil. Adam karaktersiz seven insan görmemişsiniz.

sadece suçlu hissetmek istemiyorum kavga falan çıkardım ya hep (ama psikolojim bozulmuştu eski ben değildim yani ilişkiden önceki ben değildim değişmiştim arkadaşlarım bile delirdin sen falan diyodu kendi kendime olmadı yani narsistçe davranmıştı) hani o benim içim rahat sonuçta onu kaç kere uyardım düzelt kendini diye ama o hep kavga çıkardı vs diye düşünüp kendisini rahatlatıyo ya ona deli oluyorum vicdan azabı çekiyorum hani sussaydım hep kavga çıkarmaasaydıö acaba kurtulur muyduk

Ben internette, salak twitlerde falan duydum , hep s..icem anlamında kullanılıyordu. Konu sahibi o kadar saf ki adam bu anlamda bile kullanıyor olabilid
Ya gerçekten üzülüyorum aslında böyle konular okuyunca. Biz kadınlar neden 2 tatlı söze,vaade böyle indiriyoruz ki tüm yelkenleri? Adı üstüne söz,uçar gider. Sonra güvenmeseydin olur,alt tarafı mesajdı olur,alışkanlıktı olur.

Ne diyebilirsin ki? Yalancıyı öpmüyorlar ya. Seninle evlenicem dedi diye evlenmek zorunda değil. E ama böyle demiştin desen. Bahane de hazır zaten. Dediğine pişman olursun. Erkekler sanki daha bi acımasız oluyor bu ilişki konularında ya.

Hasta cocugun olur bakmazsın daha kotu olur ok burda kendini suçlama artik

Aynen düzelirdiniz kesin. Vicdan azabı çekmeye devam et ne diyim. Sen kendine acı çektirmeyi seviyorsun bence. Böyle kendini beğenmiş birine bu kadar yalvardığına,hala kendini suçladığına göre.

evet acımasızlar.. ben sana güvenmiştim dediğimde güvenmeseydin demişti zaten…. yalancı ya

doğru bide beni suçluyo kavga çıkardın beni bu hale sen getirdin diye

Sana soruyorum cok ciddiydi niye gitti?
benim kavgalarım yüzünden olduğunu söylemişti bemi kaç kez uyardığını ama değişmediğimi huzursuz hissettiğini mutsuz olduğunu vs diyodu ama ben kendi kendime bu hale gelmemiştim ilişki başında ben bambaşka biriydim gittikçe psikolojim bozuldu narsist biriyle ilişki yaşayınca işte hep yetersiz hissediyodum suçlu vs bu yüzden de saçma şeylerden kavga çıkarabiyodım da her ilişikide kavgalar olmaz mı ya

O anlamda mi kullandı bilmiyorum ama sana videosunu da attım, internet aleminde küfür etmek için derler 'onu karım yapicam, bilmemkim bilmemkimi karısı yaptı' flaan diye.
Sevgili konu sahibi,senin hayatın o kadar değersiz mi narsist mal adamlar seni 'garim yapacam' diyip oynarsın. Sen önce bir bak hayatına giren adama, bu kişiyle beraber yürünür mü. Bu adam ömür törpüsü mü yoksa hayat onla güzel geçer mi? Bana nasıl davranıyor, ailesi nasıl, mesleği geliri ne, çocuklarla hayvanlarla arası nasıl,boş zamanlarda camis gibi teleofn elinde yatıyor mu ne yapıyor.. Önce sevgili ol, zamanla ölç tart. Sonra eğer eminsen evlilik konuş. Böyle mal degnekleri,böyle narsist adamlarla sırf sevgili oldun ayrilmadin diye evlensen daha kötü,daha mutsuz bir hayat yaşayacaksın

evet acımasızlar.. ben sana güvenmiştim dediğimde güvenmeseydin demişti zaten…. yalancı ya
İşte o durumda hala ben senin gibi güvenilirini nasıl bulucam demek yerine cevabı yapıştırıp geçiceksin ki sonradan içinde kalmasın. Zaten bu çocuğun güvenilir hiç bir tarafı yokmuş ki. Sen neden hala nasıl bulucam senin gibisini diyosun?

Neyse insan yaşayarak öğreniyor. Üzülme bu da bir tecrübe senin için. Böyle bakmaya çalış olaya.

evet tecrübe oldu ya

evet allah böyle istedi diyorum kendime ben gibi iyi bi insanı kaybetti

Kavga etmeseydin Allah bilir nezemana kdr. Seni ayakta uyuyucakti sevmiyorum demiş yani bunun neyi vicdan azabı ya kizlar bırakın artık bu erkeklere bulunmaz Hint kumaşı hallerini hickimse wazgecilmez değildir heleki böyle erkekler hiç değildir biri gider diğeri gelir emin olki sevgi herzaman karsilikli güzeldir emek warsa tadı vardır gerisi boş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…