Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
-
- Konu Sahibi ihave0thingstolose
Sana soruyorum cok ciddiydi niye gitti?madem ciddi düşünmüyodu 2. kez kavga ettiğimizde bana ben evlilikle ilgili bişey dediğmde bana bu ilişkinin sonu evlilik elbet adı konulcak dedi? neden bana seni karım yapcam vs dedi yani…
Bence de seni karım yapıcam ne ya? Çok kıroca değil mi?Saf misin gerçekten? Hiç türk filmi de mi izlemedin? Bu ülkede kızlar evlilik delisi olduğu için erkekler her zaman evlilik vaadiyle kandirirlar.
Ayrıca karım yapıcam kelimesi 'bilmemne yapıcam' anlamında, küfür yerine kullanılan argo bir kelimedir. Hoş bir kelime degil ki
Kufur gibi seni karım yapcam tovbeeeeBence de seni karım yapıcam ne ya? Çok kıroca değil mi?
Ben internette, salak twitlerde falan duydum , hep s..icem anlamında kullanılıyordu. Konu sahibi o kadar saf ki adam bu anlamda bile kullanıyor olabilirBence de seni karım yapıcam ne ya? Çok kıroca değil mi?
sadece suçlu hissetmek istemiyorumGüzelim her lafa aldanma bu kadar. Özellikle de erkekler bu yalan söyleme işini kadınlardan daha iyi yapıyor. Yaşlarınız daha küçük sayılır 2.5 sene seninle güzel vakit geçirdi,sıkılınca da bitirdi işte olay bundan ibaret. Daha karşına kimler çıkar. Emin ol geçecek.
doğru…Off ya lütfen bu kadar saf olma ya. Seni sevmiyorum diyen birine ağzınla kuş tutsan yaramazsın.
Ya gerçekten üzülüyorum aslında böyle konular okuyunca. Biz kadınlar neden 2 tatlı söze,vaade böyle indiriyoruz ki tüm yelkenleri? Adı üstüne söz,uçar gider. Sonra güvenmeseydin olur,alt tarafı mesajdı olur,alışkanlıktı olur.Ben internette, salak twitlerde falan duydum , hep s..icem anlamında kullanılıyordu. Konu sahibi o kadar saf ki adam bu anlamda bile kullanıyor olabilid
Hasta cocugun olur bakmazsın daha kotu olur ok burda kendini suçlama artiksadece suçlu hissetmek istemiyorumkavga falan çıkardım ya hep (ama psikolojim bozulmuştu eski ben değildim yani ilişkiden önceki ben değildim değişmiştim arkadaşlarım bile delirdin sen falan diyodu kendi kendime olmadı yani narsistçe davranmıştı) hani o benim içim rahat sonuçta onu kaç kere uyardım düzelt kendini diye ama o hep kavga çıkardı vs diye düşünüp kendisini rahatlatıyo ya ona deli oluyorum vicdan azabı çekiyorum hani sussaydım hep kavga çıkarmaasaydıö acaba kurtulur muyduk
Aynen düzelirdiniz kesin. Vicdan azabı çekmeye devam et ne diyim. Sen kendine acı çektirmeyi seviyorsun bence. Böyle kendini beğenmiş birine bu kadar yalvardığına,hala kendini suçladığına göre.sadece suçlu hissetmek istemiyorumkavga falan çıkardım ya hep (ama psikolojim bozulmuştu eski ben değildim yani ilişkiden önceki ben değildim değişmiştim arkadaşlarım bile delirdin sen falan diyodu kendi kendime olmadı yani narsistçe davranmıştı) hani o benim içim rahat sonuçta onu kaç kere uyardım düzelt kendini diye ama o hep kavga çıkardı vs diye düşünüp kendisini rahatlatıyo ya ona deli oluyorum vicdan azabı çekiyorum hani sussaydım hep kavga çıkarmaasaydıö acaba kurtulur muyduk
oha bilmiyodumBen internette, salak twitlerde falan duydum , hep s..icem anlamında kullanılıyordu. Konu sahibi o kadar saf ki adam bu anlamda bile kullanıyor olabilir
evet acımasızlar.. ben sana güvenmiştim dediğimde güvenmeseydin demişti zaten…. yalancı yaYa gerçekten üzülüyorum aslında böyle konular okuyunca. Biz kadınlar neden 2 tatlı söze,vaade böyle indiriyoruz ki tüm yelkenleri? Adı üstüne söz,uçar gider. Sonra güvenmeseydin olur,alt tarafı mesajdı olur,alışkanlıktı olur.
Ne diyebilirsin ki? Yalancıyı öpmüyorlar ya. Seninle evlenicem dedi diye evlenmek zorunda değil. E ama böyle demiştin desen. Bahane de hazır zaten. Dediğine pişman olursun. Erkekler sanki daha bi acımasız oluyor bu ilişki konularında ya.
doğruSize iki sarılan, öpen, seni seviyorum, evlenicez diyen insanlara kendinizin tapusunu vermeyin, o kim ki sizinle evlenebileceğini düşünüyor? Disney prensesleri normal değil kardeşim. O masallar gerçek değil, gerçeği yansıtmıyor. Ayrıldıysan bir müzik aç. Güzel canın çıkana kadar oyna. Sonra aklına geldikçe eleman bir tokat patlat. Bir daha kendime böyle sümsük, karaktersiz tipler bulmayacağım diye.
Kendine kız. Başkasına değil. Adam karaktersiz seven insan görmemişsiniz.
benim kavgalarım yüzünden olduğunu söylemişti bemi kaç kez uyardığını ama değişmediğimi huzursuz hissettiğini mutsuz olduğunu vs diyodu ama ben kendi kendime bu hale gelmemiştim ilişki başında ben bambaşka biriydim gittikçe psikolojim bozuldu narsist biriyle ilişki yaşayınca işte hep yetersiz hissediyodum suçlu vs bu yüzden de saçma şeylerden kavga çıkarabiyodım da her ilişikide kavgalar olmaz mı yaSana soruyorum cok ciddiydi niye gitti?
O anlamda mi kullandı bilmiyorum ama sana videosunu da attım, internet aleminde küfür etmek için derler 'onu karım yapicam, bilmemkim bilmemkimi karısı yaptı' flaan diye.oha bilmiyodum
İşte o durumda hala ben senin gibi güvenilirini nasıl bulucam demek yerine cevabı yapıştırıp geçiceksin ki sonradan içinde kalmasın. Zaten bu çocuğun güvenilir hiç bir tarafı yokmuş ki. Sen neden hala nasıl bulucam senin gibisini diyosun?evet acımasızlar.. ben sana güvenmiştim dediğimde güvenmeseydin demişti zaten…. yalancı ya
evet tecrübe oldu yaO anlamda mi kullandı bilmiyorum ama sana videosunu da attım, internet aleminde küfür etmek için derler 'onu karım yapicam, bilmemkim bilmemkimi karısı yaptı' flaan diye.
Sevgili konu sahibi,senin hayatın o kadar değersiz mi narsist mal adamlar seni 'garim yapacam' diyip oynarsın. Sen önce bir bak hayatına giren adama, bu kişiyle beraber yürünür mü. Bu adam ömür törpüsü mü yoksa hayat onla güzel geçer mi? Bana nasıl davranıyor, ailesi nasıl, mesleği geliri ne, çocuklarla hayvanlarla arası nasıl,boş zamanlarda camis gibi teleofn elinde yatıyor mu ne yapıyor.. Önce sevgili ol, zamanla ölç tart. Sonra eğer eminsen evlilik konuş. Böyle mal degnekleri,böyle narsist adamlarla sırf sevgili oldun ayrilmadin diye evlensen daha kötü,daha mutsuz bir hayat yaşayacaksın
evet allah böyle istedi diyorum kendime ben gibi iyi bi insanı kaybettiİşte o durumda hala ben senin gibi güvenilirini nasıl bulucam demek yerine cevabı yapıştırıp geçiceksin ki sonradan içinde kalmasın. Zaten bu çocuğun güvenilir hiç bir tarafı yokmuş ki. Sen neden hala nasıl bulucam senin gibisini diyosun?
Neyse insan yaşayarak öğreniyor. Üzülme bu da bir tecrübe senin için. Böyle bakmaya çalış olaya.
O kavga görmemiş bencedoğrubide beni suçluyo kavga çıkardın beni bu hale sen getirdin diye
Kavga etmeseydin Allah bilir nezemana kdr. Seni ayakta uyuyucakti sevmiyorum demiş yani bunun neyi vicdan azabı ya kizlar bırakın artık bu erkeklere bulunmaz Hint kumaşı hallerini hickimse wazgecilmez değildir heleki böyle erkekler hiç değildir biri gider diğeri gelir emin olki sevgi herzaman karsilikli güzeldir emek warsa tadı vardır gerisi boş yanipeki sadece ben mi suçluyum.. bitmesinde yani kavga falan çıkarıyodum ya ama ben bu hale kendi kendime gelmemiştim yani psikolojim bozulmuştu ama çok seviyodum bırakamadım anlaşamadım kavgalar falan oldu yani vicdan azabı çekmeli miyim..acaba kavga çıkarmasaydım HİÇ yinede ayrılır mıydı benden ki