Limon ile birlikte çok güzel içiyorum hatta limonlu suya alıştığım zaman suyu sade içemiyorum. Tamam tekrar limon kullanacağımbardağını büyük tut zeerroşş azıcıkta limon sık içersin bende içemezdim tiksinirdim sudan bir seneir düzene outrttum
azıcık sık canım bir kaç damla alışırsınLimon ile birlikte çok güzel içiyorum hatta limonlu suya alıştığım zaman suyu sade içemiyorum. Tamam tekrar limon kullanacağım
Benim de oyle.genelde bardağı büyük kullanıyorum ve elime aldığımda bitirmeden indirmiyorum kızlar
Hee yemedim gece kizlarBenim 15 olmustu,ama az once bir sahanda yumurta yiyesim geldi nasiiil
Dolaba baktim baktim geri dondum,yemedim,sabah gururla yemedim eyyyt diyebilmek icin.
Duble bardagimla limonlu ılık su ictim,bastirdi
Ictim canim bi 13 oldu bugun iyiyim ben yapiyom ya ben muhtesemmmmisim yaa
Niloyatospikk
Z Zerre
Magnifiaque
Drderdimderin
Hifaa
clara
@rana20
@Vanillin
ozelbir_i
tugcekb
Kahve __Kokusu
L Luina
MssPARE
Minnosprenses
Keira-
H hanimpazari
NilMeSeKer
memurhanim
Aktif Lora
IcimdekiSonsuzDeniz
i p e k
@Assos32
Dışarı da olmam nedeniyle verimsiz bir gün olduyatana kadar farkı tamamlarım umarım 10 bardak içildi..
MendeeeeÖnümde sürahi ve bardak günümün eksiğini tamamlamaya çalışıyorum.
Şöyle düşünBen
Mendeeee
Eksikleri tamamlayinca sayin hojam kilo bazinda artarsak yani çoğalırsak? Bu husustaki engin düşüncelerinizi alabilir miyiz?
Savura kalkacagim bende. su içme olayını sabahtan geceye çekmemBir litre île gunu bitiriyorum sahura kadar devamkeee
Günaydın sahurda 4 bardak içtin sabah kadar tuvaleten çıkamadım yaNiloyatospikk
clara
Magnifiaque
Z Zerre
Minnosprenses
tugcekb
IcimdekiSonsuzDeniz
ozelbir_i
Drderdimderin
Kahve __Kokusu
H hanimpazari
Keira-
memurhanim
NilMeSeKer
Hifaa
MssPARE
Aktif Lora
L Luina
i p e k
Hayirli ramazanlar.
Sahurlarda 5 bardak su içmeye iftardan uyuyana kadar 5-10 arasi su içmeye davet ediyorum.
Kendinizi aşırı zorlamayin.
Yapabildiğiniz. Kadar.
En güzel söz
""hedefe ulasamasamda en azından yaklaşacak kadar mücadele ettim""
Ayy gece icmesi daha rahat bosversene en azindan tuvalet evdeSavura kalkacagim bende. su içme olayını sabahtan geceye çekmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?