Doğru söylüyorsun sahura kadar 1lt içtim yattım uyudum. elli kere gitmistim gündüz icseydim seninde mi tuvalet fobin var dışarıda? benim su icmesem bile gelir psikolejik çok otobüs durdurmusumdur ekspres yolculuktaAyy gece icmesi daha rahat bosversene en azindan tuvalet evde
Sen ne tatlısın yavNiloyatospikk
clara
Magnifiaque
Z Zerre
Minnosprenses
tugcekb
IcimdekiSonsuzDeniz
ozelbir_i
Drderdimderin
Kahve __Kokusu
@hanimpazari
Keira-
memurhanim
NilMeSeKer
Hifaa
MssPARE
Aktif Lora
L Luina
i p e k
Hayirli ramazanlar.
Sahurlarda 5 bardak su içmeye iftardan uyuyana kadar 5-10 arasi su içmeye davet ediyorum.
Kendinizi aşırı zorlamayin.
Yapabildiğiniz. Kadar.
En güzel söz
""hedefe ulasamasamda en azından yaklaşacak kadar mücadele ettim""
Ben bu ramazan oruç tutamayacağım Arkadaşların yerine de gizli gizli içelim emma ( :Benim gibi henüz oruca baslayamayanlar 2 litreye devam caktirmadan, saygı göstererek :)))
Evet ya benimde varDoğru söylüyorsun sahura kadar 1lt içtim yattım uyudum. elli kere gitmistim gündüz icseydim seninde mi tuvalet fobin var dışarıda? benim su icmesem bile gelir psikolejik çok otobüs durdurmusumdur ekspres yolculukta
Sitres yaptığımız için aslında inadindan değil bizde var sorunEvet ya benimde varbirde her yerde girmek istemiyorum oda inada yapar gibi geliyor
Harikasin 1 litre baya iyi
Ne susuzluk ne açlık suyun büyük etkisi var ben çok acıkan bir insandım normalde su içmeye başlayınca gitti bu hisSusadınız mi oruç tutan arkadaşlar? Ben susamadım daDüzenli su içmenin faydası oldu bence. İftar sahur arası da su içelim güzelleşelim. Hem yemek de az yeriz tatlı da
Bende de ilk gün migren tutardı normalde. Çok şükür iyiyimNe susuzluk ne açlık suyun büyük etkisi var ben çok acıkan bir insandım normalde su içmeye başlayınca gitti bu his
Benim de bas ağrım olurdu.Bende de ilk gün migren tutardı normalde. Çok şükür iyiyimi p e k Allah razı olsun senden nur vesile oldun
Kesinlikle öyle sayesinde su sever oldukBende de ilk gün migren tutardı normalde. Çok şükür iyiyimi p e k Allah razı olsun senden nur vesile oldun
İftar olsun 3 ltreye tamamlarım artıkNiloyatospikk
clara clara
Magnifiaque Magnifiaque
Z Zerre Z Zerre
Minnosprenses Minnosprenses
tugcekb tugcekb
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz
ozelbir_i ozelbir_i
Drderdimderin Drderdimderin
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
H hanimpazari
Keira- Keira-