- 13 Eylül 2015
- 21.786
- 68.471
1 bardaklik daha yer vardir bence:))11 bardakla günü tamamladım arkadaslar.
Var da gece tuvaleti beni korkutuyor, kötü sonuclar doğabiliyor, ürolojik bölgede rahatsizlik var da fazla tutamıyor1 bardaklik daha yer vardir bence:))
O da iyi canim, dert etme, yazin icilir 3 litre de simdilerde buna da şükür bence2200lt ben 3 ü bulamıyorum nerde acaba. Maks 2.5 oluyor
Eh yeter o zaman 11de muazzamVar da gece tuvaleti beni korkutuyor, kötü sonuclar doğabiliyor, ürolojik bölgede rahatsizlik var da fazla tutamıyorzorlamak istemedim :)
Daha ne olsun,onceden kac icerdik sanki2200lt ben 3 ü bulamıyorum nerde acaba. Maks 2.5 oluyor
Çay kahve izin verse belki çıkarım da onlarsız da olmuyorDaha ne olsun,onceden kac icerdik sanki
Aynen fazlası idrarla atıldığı için sorun olmuyor benim günlük çay kahve 4 lt buluyor hiç şişlik yok13 +duble bardak maden suyu karisimi ictim,canli bidon gibi olurum sanmistim,olmadim
Mutemadiyen tahliye edildigi icin herhalde:)
Oglan wcye gitmis,Allahim cikmak bilmiyor,hic boyle kapida beklememistim
1 2 bardak daha icerim belki,gece yatarken ornegin
Bugünde hedef tamam 3lt içelim güzelleşelim
Kapiyi kiracaktimAynen fazlası idrarla atıldığı için sorun olmuyor benim günlük çay kahve 4 lt buluyor hiç şişlik yokçok zor o olay yaa işkence gibi zaman geçmiyor beklerken
Iyidir iyiii1.5 litre icebildim bugun yatana kadar en fazla 2 olur
İkiye tamamlayamadım bile yatmadan da bir bardak içersem olucak gibi5. Gün 2 litre içtim.
Bugün verimsiz oldu.
İçtikçe içesi gelmiyor mu insanın ay13 Ooon uuuuç heeeyt beeeaaa
Bugun resmen siniyorum kendimi,iciliyormus kiizlaaar icccciiiiiiin
Ben sürahi yaptım kendime on bardak dolduruyorum sonra bitince 5 bardak daha 3 lt oluyor, gün içinde bitiriyorum. bardakla saymak zor gercekten karışıyorBugün kaç bardak içtiğimi sayamadım iyi mibi kaç defa yarım litrelik bardakla içtim bi o kadar da normal bardakla içtim