- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Tamam o zaman sekiz geç ama uyku arasında 4 saat geciyormu kaçta yatıyorsun7 buçuk da 8 i bulmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman sekiz geç ama uyku arasında 4 saat geciyormu kaçta yatıyorsun7 buçuk da 8 i bulmuyo
11 i 12 yi buluyo kuzuTamam o zaman sekiz geç ama uyku arasında 4 saat geciyormu kaçta yatıyorsun
Tamam canim gerisini özelden yazcam sana markete gidiyorum şimdi öpüyorum seni11 i 12 yi buluyo kuzu
Tamam canım bekliyorumTamam canim gerisini özelden yazcam sana markete gidiyorum şimdi öpüyorum seni
Karnının guruldamasina takılma bir süre sonra çok güzel bir his veriyor içerde temizlik yapılıyor yağlar atılıyor öyle düşün çok motive ediciKuzular Kahve __Kokusu aracılığıyla if diyetine başladım şu an orucum 🍽 orucum 12 de bitecek akşam 8 de başlıyor. Şu saate kadar 1200 ml su içtim. Büyük kupayla zeytin yaprağı çayımı içtim acıkmaya başladım acıktıkça su içiyorum. Sanırım ödem atmaya başladım .
Yulaf yoyebiliyorsan sen bu işi başarırsın ben yiyemedimİlk öğünümde yulaf lapası yicem aşırı tok tutuyo ..suya devam . Aralarda meyve yicem yoğurt falan. Akşam da yemek ne yaparsam yarım porsiyon
Kahvem bi kase yulaf lapası yedim çeyreğin yarısı tost sanki tıka basa doydumKarnının guruldamasina takılma bir süre sonra çok güzel bir his veriyor içerde temizlik yapılıyor yağlar atılıyor öyle düşün çok motive edici
Yiyorum seviyorumYulaf yoyebiliyorsan sen bu işi başarırsın ben yiyemedim
Hep aynı beslenme canım vücudu şaşırt arada, çok güzel yiyebilmen ben içine neler koydum yok olmuyorKahvem bi kase yulaf lapası yedim çeyreğin yarısı tost sanki tıka basa doydum
Gün içine mutlaka yulafı sıkıştırıcam ama geri kalanı hep evde olanlardan az az yiyorumHep aynı beslenme canım vücudu şaşırt arada, çok güzel yiyebilmen ben içine neler koydum yok olmuyor
Sabahları omlet te çok tok tutuyor canım sebzeli mantarlı seviyorsan doyurucuGün içine mutlaka yulafı sıkıştırıcam ama geri kalanı hep evde olanlardan az az yiyorum
Selam hatunlar diyete devam iyi gittiğimi düşünüyorum . 3 litre su içtimKendime de iyilik yaptım. Oruç da tutsam su içmeyi arttırdım. Burayı tekrardan aktif edince
Sularimizi içelim. Güzelleşelim.
Poğaça dan uzak dur yine de sen aşkısı.Selam hatunlar diyete devam iyi gittiğimi düşünüyorum . 3 litre su içtim
Öğlen evdeki yemeklerden 1 porsiyon yedim 2 acı kahve içtim. Büyük kupa da sirkeli ılık su içtim. Zwytin yaprağı çayı içtim. Akşam üzeri azıcık cips yedim. Karnımın tok olduğunu hissettim akşam yemeği yemedim . 2 tane ev yapımı poğaça yedim 1 bardak şekersiz çay içtim . Spor yapamıyorum
Tamam beybisiPoğaça dan uzak dur yine de sen aşkısı.
Çünkü o kilo yapıyor.
Diğer yediklerin içtiklerin harika