Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içtimSeni yerim
Ben sevemedim onu yaKizlar dukan cayi ciddi istah kapatiyor cottoncugum demisti bana yap diye. Surekli yapıyorum yapmadığım gun gozum dönüyor, yaptigim gun canim hicbirsey istemiyor
Sasirdimla muhteşeme ayni anda basabilmeyi isterdim züppersin nazar olmasın mâşâallah bacımSabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içtim
kahvaltıda 1 kase yulaf yedim
1 fincan zeytin yaprağı çayı içtim
öğlen küçük bir kase ton balıklı sade nakarna yedim
2 fincan yeşil çay içtim
şekersiz kahve içtim
15 dk leslie 30 squat. 10 dk plates yaptım 5000 adım attım
akşam da 1 sade çay yarım gözleme yedim
3 litrelik su içtim tuvaletten çıkamıyom
bugünlük azıcık cips kaçırdım ama çok değil kızların elimden
Yine de iyi.gittiğimi düşünüyorum
+1Sasirdimla muhteşeme ayni anda basabilmeyi isterdim züppersin nazar olmasın mâşâallah bacım
Bende iğrenerek içiyorum ama iciyorum sodada sevmem yesil cayda. Sık dişini içmeye calis gerçekten faydası cok. Benimde kilo korumaya gecti kac gundur kilo vermiyorum ama vucudum inceldi. Kilo oynamadigindan beri göbek 4 cm basen 3 cm bel 4 cm göğüs 1 cm incelmisBen sevemedim onu ya
MâşâallahBende iğrenerek içiyorum ama iciyorum sodada sevmem yesil cayda. Sık dişini içmeye calis gerçekten faydası cok. Benimde kilo korumaya gecti kac gundur kilo vermiyorum ama vucudum inceldi. Kilo oynamadigindan beri göbek 4 cm basen 3 cm bel 4 cm göğüs 1 cm incelmis
Teşekkürler canım ama su detayıda vereyim 6 kilo verdim 25. gunum ama vucudum incelmemisti son 1 haftada incelmisimMâşâallah
Wayyyy beeee gözlerim yaşardi geçen sene az önce mantı gömdüm diyen dutum Yulaf yiyor Zalimsin kilolarSabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içtim
kahvaltıda 1 kase yulaf yedim
1 fincan zeytin yaprağı çayı içtim
öğlen küçük bir kase ton balıklı sade nakarna yedim
2 fincan yeşil çay içtim
şekersiz kahve içtim
15 dk leslie 30 squat. 10 dk plates yaptım 5000 adım attım
akşam da 1 sade çay yarım gözleme yedim
3 litrelik su içtim tuvaletten çıkamıyom
bugünlük azıcık cips kaçırdım ama çok değil kızların elimden
Yine de iyi.gittiğimi düşünüyorum
Sus kız sus göbekle başım dertteWayyyy beeee gözlerim yaşardi geçen sene az önce mantı gömdüm diyen dutum Yulaf yiyor Zalimsin kilolar
Uyarsan sana bir yöntem söyleyeceğim daha hızlı kilo verirsinSus kız sus göbekle başım dertte
De hele gönder gelsin bakayımUyarsan sana bir yöntem söyleyeceğim daha hızlı kilo verirsin
Aralıklı oruç if diger adı duydun mu hic 8 saat besleniyorun 16 saat açlık oruç gibiDe hele gönder gelsin bakayım
Duydum tek başıma yapamadım ama bi kaç gün devam edebildim sadeceAralıklı oruç if diger adı duydun mu hic 8 saat besleniyorun 16 saat açlık oruç gibi
Neden tek başına yapamadım ki ben yapıyorum neyde zorlandın canım söylersen yardımcı olmaya çalışırımDuydum tek başıma yapamadım ama bi kaç gün devam edebildim sadece
geçen sene denemiştim. Saatleri ayarlayamadım pek ondan. Bi de pek kilo vermeye odaklı değildim yaNeden tek başına yapamadım ki ben yapıyorum neyde zorlandın canım söylersen yardımcı olmaya çalışırım
Tamam o zaman bu sene kilo vermi odaklisin istikrarlı gördüm seni ben yeme saatlerini ayarlarım istersen benimki oturdu artık beraber yaparızgeçen sene denemiştim. Saatleri ayarlayamadım pek ondan. Bi de pek kilo vermeye odaklı değildim ya
Süper olurTamam o zaman bu sene kilo vermi odaklisin istikrarlı gördüm seni ben yeme saatlerini ayarlarım istersen benimki oturdu artık beraber yaparız
Tamam o zaman akşam yemegini kaçta yiyorsun en geçSüper olur
7 buçuk da 8 i bulmuyoTamam o zaman akşam yemegini kaçta yiyorsun en geç