- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
ha kağıdın kalitesini düşürdük en ucuzunu arıyoruz artıkkYemezsek zayıflarız bizim karımıza ama kuku önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha kağıdın kalitesini düşürdük en ucuzunu arıyoruz artıkkYemezsek zayıflarız bizim karımıza ama kuku önemli
Biminki güzelha kağıdın kalitesini düşürdük en ucuzunu arıyoruz artıkk
Hadi hayırlısıBen de bugün onu düşündüm bu kıtlık devam ederse 2 yıl sonra herkes manken
Benim acil diyet yapmam lazımclara
i p e k
@Kahve __Kokusu
@Migim
@ASSOSyal
Migrenben
Minnosprenses
@Chocolita
C ceycey0406
@Dediyy
@Simurgp
@RUJLU KIZ
P Papatya016
Uyumadan en az 3 bardak su içelim hadi canlarım.
Eğer akşam biraz fazla kacirdiysak hemen bir bitki çayı içelim ve en az 10 dakika dans edip öyle uyuyalım olur mu ?
Sabaha yeni bir ben diyerek başlayalım bakalim
tam 3 yıldır tam da bu sözü söylüyorum hep.pazartesi başlayıp çarşamba bırakıyorummmBenim acil diyet yapmam lazım
Kemdi mi gördüömtam 3 yıldır tam da bu sözü söylüyorum hep.pazartesi başlayıp çarşamba bırakıyorummm
Yaaa nurclara
i p e k
@Kahve __Kokusu
@Migim
@ASSOSyal
Migrenben
Minnosprenses
@Chocolita
C ceycey0406
@Dediyy
@Simurgp
@RUJLU KIZ
P Papatya016
Eğer akşam biraz fazla kacirdiysak hemen bir bitki çayı içelim ve en az 10 dakika dans edip öyle uyuyalım olur mu ?
Yaaa i p e k çok tatlısın çok teşekkür ederim. Hızır gibi yetiştin desem sen anla artık ne kadar abartmışsamclara
i p e k
@Kahve __Kokusu
@Migim
@ASSOSyal
Migrenben
Minnosprenses
@Chocolita
C ceycey0406
@Dediyy
@Simurgp
@RUJLU KIZ
P Papatya016
Bende bendetam 3 yıldır tam da bu sözü söylüyorum hep.pazartesi başlayıp çarşamba bırakıyorummm
HarikasınızzMinnosprenses
@RUJLU KIZ
P Papatya016
Hadi kızlar gelin yeniden su içmeye ve sağlıklı beslenmeye kilo vermeye başlıyoruz
Harika. FormundasinBugün hemen gittim yulaf ezmesi aldım şu ana kadar 1,5 litre su içtim. Eve gidince yeşil çay demlicem akşama da pırasa yemeği yapıcam 3 kaşık yerim
Cansın kansınclara
Migrenben
@Kahve __Kokusu
@Migim
Kızlar hadi tekrar canlansın yansın kavrulsun buralar .
Ben orucum tabi de ben de iftarda içerim.
Su içmem yine çok azaldı.
Burası benim uğradığım kış topigim gibi bir şey oldu.
Kışın ciltler kurur daha çok neme ve suya ihtiyaç duyariz.
Güzel bir cilt, Güzel bir fizik,
Güzel bir kadın olmak için hadi bismillah diyerek topigi tekrardan açılışını yapıyorum kurdele kesimini yapıyorum .
Eki Görüntüle 2957031
Afiyet olsun az kalori olsun kuşum
Sağol bebişiöAfiyet olsun az kalori olsun kuşum
Sabahtan beri kac bardak su içtin de bakimSağol bebişiö
5Sabahtan beri kac bardak su içtin de bakim
Kalmış 5 bardak Harikasın.
Zeytin yaprağı çayı içtim bi fincan. Ayranı akşam yemekte içerim ..çayı kahveyi şekersiz tğketiyorum zaten uzun süredir. Pekmez şerbeti de ara öğün niyetine içerim kızlara da veririm bahanelikleKalmış 5 bardak Harikasın.
Diğer sıvıları da al.
Pekmez/bal şerbeti
Ayran
Bitki çayı
Ve çay/ kahve > şekersiz
Seni yerimZeytin yaprağı çayı içtim bi fincan. Ayranı akşam yemekte içerim ..çayı kahveyi şekersiz tğketiyorum zaten uzun süredir. Pekmez şerbeti de ara öğün niyetine içerim kızlara da veririm bahanelikle