- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Evet diyetteyim 6 kilo verdim 2 sini geri aldım maalesef. Bugün tekrar başladımben buara hiç dikkat etmiyorum sen diyette misin ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet diyetteyim 6 kilo verdim 2 sini geri aldım maalesef. Bugün tekrar başladımben buara hiç dikkat etmiyorum sen diyette misin ☺
bende düğünden sonra tekrar başlayacağım inşallahEvet diyetteyim 6 kilo verdim 2 sini geri aldım maalesef. Bugün tekrar başladım
Anam eltimnen yemege cagirinca...Pazar günü en çok yenilen gün tatil günü olunca.
Pazartesi de ister istemez diğer günlerden daha kilolu olabiliyoruz.
Tartı gününü cumaya çekelim ya da hafta içi bir gün.
Ben iki gün önce sabah aç karnına 57. 3 Ken
Bugün 58 noktalardayim.
Belki bu bile kilo verme hevesimizi kırıyor olabilir.
Emmacim grubu sen mi yönetsen hep ben düzenli aktif olamıyorum. Sen benden daha çok düzenli ve aktif paylaşımlar yapabiliyorsun.
Ben sadece katılımcı olarak gelirim.
Yok bebeeem olur mu öyle şeyKız o kilo benim hedefim olan kilo. İnadına mı koydun ayolll?
Muneye msj attım konunun ismini değişecek sana da sürpriz olsun bu konunun ismi .Anam eltimnen yemege cagirinca...
Bi de cok gofret yememeliyim
2 haftada bir ugrayacağım canum bu konuya.
Tartılma gününü cumartesiye çekiyorum.
ağır yaşamlar falan yapma da ne yaparsan yapMuneye msj attım konunun ismini değişecek sana da sürpriz olsun bu konunun ismi .
Ya sen var ya ceycey alemsin yaağır yaşamlar falan yapma da ne yaparsan yap
Baskül Ailesi dizisi vardi eskidenağır yaşamlar falan yapma da ne yaparsan yap
70 ama düşecek. Ekim sonu inşallah 65 hedefliyorumAç karna bi tartılıp yazalım mı ne durumdayız diye.
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@ASSOSyal
@Migim
C ceycey0406
@Mintimint
@Dediyy
Chocolita
@defne-28
i p e k
C ceycey0406
@Simurgp
@RUJLU KIZ
demek artık bizi zayıflatacak olan sensinnnn.peküüüüüYoooaaaa Nur bu konunun adı niye böyle oldu be yaaa ben konu acmayi sevmem kii aşk ol beybi haaa i p e k
Hele bi kilo verme cankızdemek artık bizi zayıflatacak olan sensinnnn.peküüüüü
Mune ye msj atmış, çok hızlı bi geri dönüş olmuşİsim değişikliğini nasıl yaptın kuzu
az önce makarna yedim .içim kazındı napıyımmmHele bi kilo verme cankız
Aaaaaa şaşırdımMune ye msj atmış, çok hızlı bi geri dönüş olmuş
Benim de kaziniyo ama yemiycem.az önce makarna yedim .içim kazındı napıyımmm
Benim de kaziniyo ama yemiycem.
Sabah biraz şekeri düşük uyanirim :)