2 tam yetiyo2 icelim,
Veya 2,5
Sen nasil istersen
Yaa herkes biliyor artık beniBöyle cevap verecegini bekliyordum kız, gülmekten koltuktan düşmesem bari diyordum
Kız Emma beni elimde bisküviyle yakaladınKim o saat 19.00'dan sonra yemek yiyen, hanginiz......? Hııııı kızarım bak......!
Jou
@Kahve __Kokusu
@MinnosPrenses
@ASSOSyal
Wilma11
Migrenben
C ceycey0406
@Mintimint
D Dediyy
@H M
Chocolita
@defne-28
@N u r
C ceycey0406
@pina
@RUJLU KIZ
Lütfen diyete, sağlıklı yaşama devam
Aç değilim diyorum kendi kendimeGece oturunca napıyorsun pekii onun üstünden 2 saat sonra ya acıkırsan
Oda iyiymişAç değilim diyorum kendi kendime
Resimlerde tosun gibi çıkınca sen de yemezdin. 63 kilo 1.57 boyla yeminlen fotoğraflarda 80 kilo gibi çıkıyorumOda iyiymiş
Aslında iyi bende 160 boy ama basen ve popom var mesela gögsüm desen 80 85 arasıResimlerde tosun gibi çıkınca sen de yemezdin. 63 kilo 1.57 boyla yeminlen fotoğraflarda 80 kilo gibi çıkıyorum
Yedn miKız Emma beni elimde bisküviyle yakaladın
UymuyoAfiyet ossun cicim.
Bi dahakine yemeyi erken biraksak olur mu, uyar mı senin aksam yemegi saatine?
Ayy bende döneyim artık 2 ay aynı kilola iyi dayandımHerkese selam. Rejime geri döndüm
bence yemiş mutlulukla sırıtıyor şimdi.ah ahh tadı da ne güzeldir kimbilirrrYedn mi
Valla benim herüf de aynıUymuyoherif 19 30 da geliyo
herif ne ayol.beyefendi de adamaUymuyoherif 19 30 da geliyo
Aman kız biz dilbey ayın askerleriyizherif ne ayol.beyefendi de adama
severdim kendisini.dobra kadındıAman kız biz dilbey ayın askerleriyiz
Beyefendi ne ayol. Gaynanamın oğluherif ne ayol.beyefendi de adama
benim heç kaynanam olmadı kayınbabam da öyle .ama tam 5 tane görümcem var çok şükürBeyefendi ne ayol. Gaynanamın oğlu
Dağlara taşlara aman yarebbiiiibenim heç kaynanam olmadı kayınbabam da öyle .ama tam 5 tane görümcem var çok şükür
nasıl 5 dene görümcelerlebenim heç kaynanam olmadı kayınbabam da öyle .ama tam 5 tane görümcem var çok şükür