- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
benimkiler istisna çok iyi insanlardır.hatta onlarla bol bol kocayı çekiştiririzDağlara taşlara aman yarebbiiii görünmez dağların ardında galasıcalar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkiler istisna çok iyi insanlardır.hatta onlarla bol bol kocayı çekiştiririzDağlara taşlara aman yarebbiiii görünmez dağların ardında galasıcalar.
Ben büyükle iyiyim aynen kocamı çekiştiririz. Küçük görümcemi çekiştiririz. Ama küçükle pek bi uzağızbenimkiler istisna çok iyi insanlardır.hatta onlarla bol bol kocayı çekiştiririz
anladım.biri görümce öbürü görümcek yaniiBen büyükle iyiyim aynen kocamı çekiştiririz. Küçük görümcemi çekiştiririz. Ama küçükle pek bi uzağız
Aynenanladım.biri görümce öbürü görümcek yanii
Yemem miYedn mi
Oooo çeverim çeni ben ooovvKız Emma beni elimde bisküviyle yakaladın
Kendisine kızgınsam (arkasindan, icimden) herif, öküz mal geri zekalıherif ne ayol.beyefendi de adama
Aynennn öyleKendisine kızgınsam (arkasindan, icimden) herif, öküz mal geri zekalı
Kizmamış normalken bey, beyim aşkım kocacım, ismiyle hitap vs.
Ben değilimkim acabaKim o saat 19.00'dan sonra yemek yiyen, hanginiz......? Hııııı kızarım bak......!
@Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
Migrenben
C ceycey0406
Mintimint
D Dediyy
@H M
Chocolita
defne-28
i p e k
C ceycey0406
Simurgp
RUJLU KIZ
Lütfen diyete, sağlıklı yaşama devam
Burdayım, bozmadım diyeti. :)Çıt çıkmıyor kimseden yahu ,ne oldu hanımlar bıraktınız mı yoksa suyu ve diyetleri
Hadi inşallahBurdayım, bozmadım diyeti. :)
Pazartesi 1 kilo vermis olmayı umuyorum
Su biraz azaldi, benim tuvalet problemim var da.Hadi inşallah
Diyette ara verdim canım 57 lerdeyim .
Sabahlarıi 58 akşam 59 kiloyum yürüyüşe başladım yine dün Bakalım canım
Benimde su içtiğim zaman tuvalette yatıyorum kuzu yaa abdest tutamıyorum o dereceSu biraz azaldi, benim tuvalet problemim var da.
Yine üroloji yolları gözükecek bana galiba... :-/
Nasıl baskanimizsin kız sen?Diyette ara verdim canım 57 lerdeyim .
Aç karna bi tartılıp yazalım mı ne durumdayız diye.
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
C ceycey0406
Mintimint
D Dediyy
Chocolita
defne-28
i p e k
C ceycey0406
Simurgp