- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha surfadayımKim o saat 19.00'dan sonra yemek yiyen, hanginiz......? Hııııı kızarım bak......!
Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
D u t
C ceycey0406
Mintimint
D Dediyy
H M
Chocolita
defne-28
i p e k
C ceycey0406
Simurgp
RUJLU KIZ
Lütfen diyete, sağlıklı yaşama devam![]()
Kak kıız kak kak kaak cabukDaha surfadayım![]()
Akşam yemesem ölürüm hele emmaa hic bana göre değill akşam yememek düzensiz olurKim o saat 19.00'dan sonra yemek yiyen, hanginiz......? Hııııı kızarım bak......!
Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
D u t
C ceycey0406
Mintimint
D Dediyy
H M
Chocolita
defne-28
i p e k
C ceycey0406
Simurgp
RUJLU KIZ
Sessizceeee kalk ordan çabukDaha surfadayım![]()
Kesin benimdirKim o saat 19.00'dan sonra yemek yiyen, hanginiz......? Hııııı kızarım bak......!
Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
D u t
C ceycey0406
Mintimint
D Dediyy
H M
Chocolita
defne-28
i p e k
C ceycey0406
Simurgp
RUJLU KIZ
Gece oturunca napıyorsun pekii onun üstünden 2 saat sonra ya acıkırsanBen yemedim kahve içiyorum sadece
Giden gitti vallahKak kıız kak kak kaak cabuk
Yime daha![]()
Afiyet ossun cicim.Giden gitti vallah![]()
Tamam ye, ama erken bırak, az yi, karbonhidrat az olsun akşam.Akşam yemesem ölürüm hele emmaa hic bana göre değill akşam yememek düzensiz olur
Akşam için protein çok onemli![]()
Nasil bir diyet yöntemi takip etmek istersin cicim, de bakayim.Kesin benimdir![]()
Az yiyorum emmamm öyle ediyorum ama şu su işide bi alışsam keşke 3 litreye kadar zor geliyo banaTamam ye, ama erken bırak, az yi, karbonhidrat az olsun akşam.![]()
Bol yemeli olursa çok memnun olurum emmaNasil bir diyet yöntemi takip etmek istersin cicim, de bakayim.
2 icelim,Az yiyorum emmamm öyle ediyorum ama şu su işide bi alışsam keşke 3 litreye kadar zor geliyo bana![]()
Böyle cevap verecegini bekliyordum kız, gülmekten koltuktan düşmesem bari diyordumBol yemeli olursa çok memnun olurum emma![]()