- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dön canımın içi.Herkese selam. Rejime geri döndüm
Daha surfadayımKim o saat 19.00'dan sonra yemek yiyen, hanginiz......? Hııııı kızarım bak......!
Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
Migrenben
C ceycey0406
Mintimint
D Dediyy
H M
Chocolita
defne-28
i p e k
C ceycey0406
Simurgp
RUJLU KIZ
Lütfen diyete, sağlıklı yaşama devam
Kak kıız kak kak kaak cabukDaha surfadayım
Akşam yemesem ölürüm hele emmaa hic bana göre değill akşam yememek düzensiz olurKim o saat 19.00'dan sonra yemek yiyen, hanginiz......? Hııııı kızarım bak......!
Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
Migrenben
C ceycey0406
Mintimint
D Dediyy
H M
Chocolita
defne-28
i p e k
C ceycey0406
Simurgp
RUJLU KIZ
Sessizceeee kalk ordan çabukDaha surfadayım
Kesin benimdirKim o saat 19.00'dan sonra yemek yiyen, hanginiz......? Hııııı kızarım bak......!
Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
Migrenben
C ceycey0406
Mintimint
D Dediyy
H M
Chocolita
defne-28
i p e k
C ceycey0406
Simurgp
RUJLU KIZ
Gece oturunca napıyorsun pekii onun üstünden 2 saat sonra ya acıkırsanBen yemedim kahve içiyorum sadece
Giden gitti vallahKak kıız kak kak kaak cabuk
Yime daha
Afiyet ossun cicim.Giden gitti vallah
Tamam ye, ama erken bırak, az yi, karbonhidrat az olsun akşam.Akşam yemesem ölürüm hele emmaa hic bana göre değill akşam yememek düzensiz olur
Akşam için protein çok onemli
Nasil bir diyet yöntemi takip etmek istersin cicim, de bakayim.Kesin benimdir
Az yiyorum emmamm öyle ediyorum ama şu su işide bi alışsam keşke 3 litreye kadar zor geliyo banaTamam ye, ama erken bırak, az yi, karbonhidrat az olsun akşam.
Bol yemeli olursa çok memnun olurum emmaNasil bir diyet yöntemi takip etmek istersin cicim, de bakayim.
2 icelim,Az yiyorum emmamm öyle ediyorum ama şu su işide bi alışsam keşke 3 litreye kadar zor geliyo bana
Böyle cevap verecegini bekliyordum kız, gülmekten koltuktan düşmesem bari diyordumBol yemeli olursa çok memnun olurum emma