- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Virüs korkusu dışında çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? Kilo verebildin mi? Ben 63 te kaldımÖzledim kız, iyi misin?
Şükür koşturalım da iyi olalim cocuklar biz
Hareket etmeyen ben, okula gide gele ayaklarim acilacak galiba. Bi de okulun etrafini turlayiveriyorum hazir cikmisken, üşenmezsem evin önünde de birkac tur yürüyüş, tamam, sabah spor bu, hooop eve
Kimmm ben
Ben kilo verdim. Geçen hafta bildirim yapan tek kisi oldum ve zati birinci oldumVirüs korkusu dışında çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? Kilo verebildin mi? Ben 63 te kaldım
Nur'un listesinden kalmis, dilersen cikaririm, kusura bakmaKimmm benhiç alakam yok
süperrr.rejimi savsaklayanlar olarak utancımızdan topiğe uğramıyoruz.ama pazartesi tekrar başlayacağımmBen kilo verdim. Geçen hafta bildirim yapan tek kisi oldum ve zati birinci oldum2 kilo daha versem tam olacak.
Ya yapabilsem yapcam da yapamıyorumNur'un listesinden kalmis, dilersen cikaririm, kusura bakma
hepimize kızıyordu.ondan gözüne gözükmüyorum bir süredir
Ben gözüke gözüke yiyomhepimize kızıyordu.ondan gözüne gözükmüyorum bir süredir
Buradan bana hiç bildirim gelmiyor okadar yazismissiniz
valla helal olsunn.biz korkuyoruzz yalan yokkBen gözüke gözüke yiyom
Ben de niye kendi kendime konuşuyom cogu zaman diyordum.Buradan bana hiç bildirim gelmiyor okadar yazismissiniz
Yiyosam arkasındayımvalla helal olsunn.biz korkuyoruzz yalan yokk
nurrr koşş aramızdaki haini buldumm.çatlayana kadar yiyormuşşşYiyosam arkasındayımki hiç bırakmadım yemeyi benim diyet yeme diyeti
O biliyor zatennurrr koşş aramızdaki haini buldumm.çatlayana kadar yiyormuşşş
Kendi topigimde de oluyor kuzu bazen girmesem gormuyorum kim ne yazdı bildirim gelmiyorBen de niye kendi kendime konuşuyom cogu zaman diyordum.
3 öğünümde de Bol bol sebze tüketiyorum 2 hafta olucak içimde ağaçlar türiycek
Harika brravoo3 öğünümde de Bol bol sebze tüketiyorum 2 hafta olucak içimde ağaçlar türiycek
Günde hiç yemediğim kadar peynir ayran yoğurt yiyorum 1 haftada 2 kilo yoğurt bitti
Su içmekten lavabodan çıkamıyorum
Haftanın 5 günü protein besleniyorum
Daha napsın bu gariban
Bir sporumu yapamıyorum oda bu ara çok koşturmam var gerçekten sürekli dışardayım zaten ona sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?