Virüs korkusu dışında çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? Kilo verebildin mi? Ben 63 te kaldımÖzledim kız, iyi misin?
Şükür koşturalım da iyi olalim cocuklar biz
Hareket etmeyen ben, okula gide gele ayaklarim acilacak galiba. Bi de okulun etrafini turlayiveriyorum hazir cikmisken, üşenmezsem evin önünde de birkac tur yürüyüş, tamam, sabah spor bu, hooop eve
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2,5 litre su
- Konu Sahibi clara
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- az ye çok su iç sağlıklı beslenme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kimmm ben hiç alakam yok
Ben kilo verdim. Geçen hafta bildirim yapan tek kisi oldum ve zati birinci oldum 2 kilo daha versem tam olacak.Virüs korkusu dışında çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? Kilo verebildin mi? Ben 63 te kaldım
Nur'un listesinden kalmis, dilersen cikaririm, kusura bakmaKimmm ben hiç alakam yok
süperrr.rejimi savsaklayanlar olarak utancımızdan topiğe uğramıyoruz.ama pazartesi tekrar başlayacağımmBen kilo verdim. Geçen hafta bildirim yapan tek kisi oldum ve zati birinci oldum 2 kilo daha versem tam olacak.
Ya yapabilsem yapcam da yapamıyorum i p e k hep kızıyodu banaNur'un listesinden kalmis, dilersen cikaririm, kusura bakma
hepimize kızıyordu.ondan gözüne gözükmüyorum bir süredirYa yapabilsem yapcam da yapamıyorum i p e k hep kızıyodu bana
Ben gözüke gözüke yiyomhepimize kızıyordu.ondan gözüne gözükmüyorum bir süredir
Buradan bana hiç bildirim gelmiyor okadar yazismissiniz
valla helal olsunn.biz korkuyoruzz yalan yokkBen gözüke gözüke yiyom
Ben de niye kendi kendime konuşuyom cogu zaman diyordum.Buradan bana hiç bildirim gelmiyor okadar yazismissiniz
Yiyosam arkasındayım ki hiç bırakmadım yemeyi benim diyet yeme diyetivalla helal olsunn.biz korkuyoruzz yalan yokk
nurrr koşş aramızdaki haini buldumm.çatlayana kadar yiyormuşşşYiyosam arkasındayım ki hiç bırakmadım yemeyi benim diyet yeme diyeti
O biliyor zatennurrr koşş aramızdaki haini buldumm.çatlayana kadar yiyormuşşş
Kendi topigimde de oluyor kuzu bazen girmesem gormuyorum kim ne yazdı bildirim gelmiyorBen de niye kendi kendime konuşuyom cogu zaman diyordum.
3 öğünümde de Bol bol sebze tüketiyorum 2 hafta olucak içimde ağaçlar türiycek
Günde hiç yemediğim kadar peynir ayran yoğurt yiyorum 1 haftada 2 kilo yoğurt bitti
Su içmekten lavabodan çıkamıyorum
Haftanın 5 günü protein besleniyorum
Daha napsın bu gariban
Bir sporumu yapamıyorum oda bu ara çok koşturmam var gerçekten sürekli dışardayım zaten ona sayıyorum
Harika brravoo3 öğünümde de Bol bol sebze tüketiyorum 2 hafta olucak içimde ağaçlar türiycek
Günde hiç yemediğim kadar peynir ayran yoğurt yiyorum 1 haftada 2 kilo yoğurt bitti
Su içmekten lavabodan çıkamıyorum
Haftanın 5 günü protein besleniyorum
Daha napsın bu gariban
Bir sporumu yapamıyorum oda bu ara çok koşturmam var gerçekten sürekli dışardayım zaten ona sayıyorum