GörmediysenÜstelik sicakta, k.pederin evini temizleyip otobüs yolculugunu ayakta gecirmek suretiyle eve dönmüştüm, tam kanepeye yatacaktim ki, çıkardığım eti pişirmem gerektigini hatırlayıp geri kalktim, otura otura yemegi koydum, kiza da baska seyler hazirladim, öyle gidip uzandim
Ne güzel gadınlar var öyle.
Gördüğünü yap iste kuzuTürkçe altyazısı yokmu bunun
Ben de bilerek buraya ekliyorum ki gidip gelip yapayım sonra kaybolup gidiyor videoNe güzel gadınlar var öyle.
Bizim gibiyken mi öyle bicimli olmuslar gercekten.
İnanılır gibi degil, saka gibi :)
Neyse ekledim yapilacaklar listesine başkanım
Akşam yemeğini tamamen birakabilsek yani 2-3 den sonra sadece içecek tüketmek haftada 2 kilo garanti gidiyor.Aksam 6'dan sonra bir sey yememenin birkac günde etkisi olur mu acaba ...
Önüme bakinca göbeğim küçülmüş gibime geldi.
Ama daha tartılmayacağım,
Büyük bir adım atayım, büyük bir fark olsun öyle tartilmak istiyorum, o beni daha çok motive eder.
2 3 daha öğle oluyor nasil oluyor öyle kuzu hiç yemeyelim o zamanAkşam yemeğini tamamen birakabilsek yani 2-3 den sonra sadece içecek tüketmek haftada 2 kilo garanti gidiyor.
Hemde sabah öğlen istediğin kadar yediğin halde
Bunu yapmayi deniycem
Ne geçiyor içinden de bakim ceycey?
akşam yemeği yemedim ama 4 gündür kiloda veremedimmmNe geçiyor içinden de bakim ceycey?
Peki öğle yemeğini kaçta yedin ?akşam yemeği yemedim ama 4 gündür kiloda veremedimmm
saat 4 gibi yiyorum.Peki öğle yemeğini kaçta yedin ?
Peki 4 ten sonra hareket etmedin mi ceyceyim ya hu ?saat 4 gibi yiyorum.
Rüzgar gibi gecmek istiyom podyumlardanBence bu hafta herkes kg almış pazartesi tartı günüydü kimse yazmadigina göre.
Ben mesleği bırakıyorum kilo aldırma topigine gecicem
Olur tabi ,memnuniyetleSağlıklı yaşam, su icme ve kilo verme konumuz burasi, katilmak istersen canim@Zeynebim2020
Ya deneyecegim bakalim. Peki sabah kacta yemek gerekiyor.Akşam yemeğini tamamen birakabilsek yani 2-3 den sonra sadece içecek tüketmek haftada 2 kilo garanti gidiyor.
Hemde sabah öğlen istediğin kadar yediğin halde
Pazartesileri tartilip buraya mi yaziyoruz.?Rüzgar gibi gecmek istiyom podyumlardanaz daha bekle, pazartesi tartilam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?