İşte bir çatı yani topik altında buluşmak dini sohbetler etmeyi isterim sizinle.. namaz topigine eteket yapabilirim izin verirseniz Musayit olduğunuz da ugrarsinizMalesef öyle .. Olsun ama önemli olan aynı hissiyat da buluşabilmek
İyi mi geliyormuş ilk defa duydum2 gündür wc yoktu haşlanmış limon suyu içtim sabahtan beri wcden çıkamıyom
Deniyorum bakalım nette gördüm bi ayda 20 kilo veriyormuş daha dün başldım maşallah mübarek wc den çıkamıyomİyi mi geliyormuş ilk defa duydum
Bende iyim nurumMagnifiaque biz iyiyiz kuzu sen nasılsın.?
Ben limonlu su içemiyorum canım tansiyonum hep yerlerde dahada düşürüyorDeniyorum bakalım nette gördüm bi ayda 20 kilo veriyormuş daha dün başldım maşallah mübarek wc den çıkamıyom
Nasıl bir harika bu kız sevinim mi üzüleyim mi bilemedim kiNurcumm sana haraka bir haberim varbenim tat almam gitti. Artık yememe gerek kalmadı
haşlayıp suyunu mu içiyoruz.içine bir şey katıyormuyuz limonların?Deniyorum bakalım nette gördüm bi ayda 20 kilo veriyormuş daha dün başldım maşallah mübarek wc den çıkamıyom
Hihhhh sana diyet unutulur mu aka konuştuk buradaBen diyete basliycagimi unuttum❤ ❤ ❤ yedimde yedim
Aradım ve buldum bu mesajınıNasıl bir harika bu kız sevinim mi üzüleyim mi bilemedim ki
Dikkat et çok yeme cokomAradım ve buldum bu mesajınıarada kaynamış. Üzülme üzülme geldi tat
İnanır mısın tabağımin yarısından az yedimDikkat et çok yeme cokom
Ben söylim kimse diyete uymuy nur umclara
Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
D u t
Ahtapot Anne
Mintimint
D Dediyy
BereliPenguen
H M
Chocolita
defne-28
i p e k
MssPARE
yardm
C ceycey0406
Simurgp
C ceycey0406
Cookiie
Nasılsınız güzellerim?
Kaçamaklar devam ediyor mu ?
Pazartesi ağlamayın peçete falan uzatmicam .
Ben demiştim der geçerim o boğazlar kısılacak başka yolu yok bebekler
Kim demiş onuBen söylim kimse diyete uymuy nur umbenden duymuş gelme
Kim demiş onu
gece taze fasulye yedim yattum kavrulmuş.. sen mantilari gomerken insafsuz gacuahanda ispatı fotolu Eki Görüntüle 2906577
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?