- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Yersin sen yersin Ev mantisimiydi bari herkez bayılır tövbe Yarabbi 10 sene yemesem araram.gene olsa gene yerim sor bana pişman mıyım . Yoooo
5 sene falan oldu sanirim Bodrum'da yemiştim en son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yersin sen yersin Ev mantisimiydi bari herkez bayılır tövbe Yarabbi 10 sene yemesem araram.gene olsa gene yerim sor bana pişman mıyım . Yoooo
Tabi vallahi kendi ellerimle yaptımYersin sen yersin Ev mantisimiydi bari herkez bayılır tövbe Yarabbi 10 sene yemesem araram.
5 sene falan oldu sanirim Bodrum'da yemiştim en son
Afiyet olsun lop.lop.et olsun.Tabi vallahi kendi ellerimle yaptım
Amin cümlemizeAfiyet olsun lop.lop.et olsun.
ne digim kuzu
Nur 2 den sonra yassakladi emmeKim demiş onu
gece taze fasulye yedim yattum kavrulmuş.. sen mantilari gomerken insafsuz gacu ahanda ispatı fotolu Eki Görüntüle 2906577
Halledeceğuk nurum domates peynirle günü açıyorumclara
@Jou
Kahve __Kokusu
@MinnosPrenses
@ASSOSyal
@Migim
D u t
@Ahtapot Anne
@Mintimint
@Dediyy
@BereliPenguen
@H M
Chocolita
@defne-28
i p e k
@MssPARE
@yardm
C ceycey0406
Simurgp
C ceycey0406
Cookiie
Nasılsınız güzellerim?
Kaçamaklar devam ediyor mu ?
Pazartesi ağlamayın peçete falan uzatmicam .
Ben demiştim der geçerim o boğazlar kısılacak başka yolu yok bebekler
Yerim seni yaaa. Aferin benim arkadaşıma örnek olsun herkeseKim demiş onu
gece taze fasulye yedim yattum kavrulmuş.. sen mantilari gomerken insafsuz gacu ahanda ispatı fotolu Eki Görüntüle 2906577
Ohhh mis afiyet olsun. Eritsin tüm göbek yağlarını.Bende tadı kötü şeyler içiyorum Eki Görüntüle 2906618
CanımsınEkmeksiz peynir domates salatası 3 tane ceviz yedim kahvemi içiyorum. Açım
Çalışkan çok iradesi sağlam topigimizde ya .Halledeceğuk nurum domates peynirle günü açıyorum
Sen ye hemize olsun nasıl olcak o işAmin cümlemize
Çok sıkı çalışıyom hocamclara
@Jou
Kahve __Kokusu
@MinnosPrenses
@ASSOSyal
@Migim
D u t
@Ahtapot Anne
@Mintimint
@Dediyy
@BereliPenguen
@H M
Chocolita
@defne-28
i p e k
@MssPARE
@yardm
C ceycey0406
Simurgp
C ceycey0406
Cookiie
Nasılsınız güzellerim?
Kaçamaklar devam ediyor mu ?
Pazartesi ağlamayın peçete falan uzatmicam .
Ben demiştim der geçerim o boğazlar kısılacak başka yolu yok bebekler
Farkettim dün akşam yemeğini yemeden iyi dayandin kuzu helal olsun sana yaÇok sıkı çalışıyom hocam
Neyi yasakladı kuzu anlamadımNur 2 den sonra yassakladi emme
Akşam yemeği yasak.Neyi yasakladı kuzu anlamadım
Benim akşam yemekleri genelde böyle kuzu ot çöp salata tarzı ekmek asla yokAkşam yemeği yasak.
Ama seninki tam eritmelik. Yine de öyle bir yemek dahi olsa en geç 5 te ye olur mu bak o zaman sabaha gelecek mucizeler.
Tartinla barisacaksin
Üstelik sicakta, k.pederin evini temizleyip otobüs yolculugunu ayakta gecirmek suretiyle eve dönmüştüm, tam kanepeye yatacaktim ki, çıkardığım eti pişirmem gerektigini hatırlayıp geri kalktim, otura otura yemegi koydum, kiza da baska seyler hazirladim, öyle gidip uzandimFarkettim dün akşam yemeğini yemeden iyi dayandin kuzu helal olsun sana ya
Bu, gecelerin adami pardon kadini oldugu içün gece de yiyor hocaam bebekli halden dolayi diyebiliriz de mi. Kabul müdür hocam?Benim akşam yemekleri genelde böyle kuzu ot çöp salata tarzı ekmek asla yok
Hoco çok katı gece yemeye karşı hiç esnetmiyor asko sabahlar nasıl olsunBu, gecelerin adami pardon kadini oldugu içün gece de yiyor hocaam bebekli halden dolayi diyebiliriz de mi. Kabul müdür hocam?