Güzellik abidem canım sosyalimm❤Oh bee süper kuzum
Afiyet olsun dutum.
Amaç kilo almaksa devam et kuzu
bak ama kalktığımdan beri erittim ben onu silgi.süpürge toz halı sildim yemin olsun daha totom yer görmedi
Uyku hepsini kilo yaptı bile siz erittim sanın hihYedim ama neden yedim bir sor
ben gece yürüyüşe çıkıyorum 5 bin adım atıyorum gece 2 den önce yatmiyorum, mümkün değil yemezsem. bir köşede aç cesedimi bulurlar
Nurcumm sana haraka bir haberim varclara
Jou
Kahve __Kokusu
@MinnosPrenses
ASSOSyal
Wilma11
D u t
@Ahtapot Anne
@Mintimint
@Dediyy
@BereliPenguen
@H M
Chocolita
@defne-28
i p e k
@MssPARE
@yardm
@ceycey0406
@pina
@Bal Perisi
@Magnifiaque
Günaydın fistiklar.
Dün kimler akşam yemeğini mideye indirdi kimler iradesine sahip çıktı acaba?
Ama kuzucum doktorlar yatmadan 5 saat önce yenmesini söylüyor yemeğin .. benim üstünden 6 saat geçiyor erimezse de artık otursun midemde ne diyim öleyim mi zAyiflicam diyeUyku hepsini kilo yaptı bile siz erittim sanın hih
Aaaaa koronami oldunuzNurcumm sana haraka bir haberim varbenim tat almam gitti. Artık yememe gerek kalmadı
Yok negatif şükür. Hamile kalmadan önce 2 sene boyunca tat alamadan yaşadım o yüzden alisigim. Hafif burnum aksın gider bendeAaaaa koronami oldunuz
İlk defa duydum ne kadar tuaf geçmiş olsun artı olur inşaallah sizin için ..daha önce namaz topiginizi gördüm oradan tanıyorum sizi birazYok negatif şükür. Hamile kalmadan önce 2 sene boyunca tat alamadan yaşadım o yüzden alisigim. Hafif burnum aksın gider bende
Çok şükür namazımı bırakmadım biliyor musunİlk defa duydum ne kadar tuaf geçmiş olsun artı olur inşaallah sizin için ..daha önce namaz topiginizi gördüm oradan tanıyorum sizi biraz
Nur vallaha bende yemezsem nalları dikerimUyku hepsini kilo yaptı bile siz erittim sanın hih
Amin .. burası çok yardımcı mmotive ediyor bende Ramazan'dan beri kılıyorum şükürÇok şükür namazımı bırakmadım biliyor musunAllah herkese nasip etsin
Senin adına da çok sevindim o zamanAmin .. burası çok yardımcı mmotive ediyor bende Ramazan'dan beri kılıyorum şükür
Amin inşaallah daim olsun çok isterdim namaz topikleri de aktıf olsun diye ama pek ilerlemiyor kk daSenin adına da çok sevindim o zamandaim olsun insallah
Malesef öyle .. Olsun ama önemli olan aynı hissiyat da buluşabilmekAmin inşaallah daim olsun çok isterdim namaz topikleri de aktıf olsun diye ama pek ilerlemiyor kk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?