2,5 litre su

Şimdi su hatırlatması yapalım arkadaşlara bakim neler yapmışlar hem onu öğrenelim.
Etiket zamanı . Unuttuklarim olursa affola.

Yatana kadar 1 lt olur toplam 2 lt oldu bugün . Yarın tam 3 lt olacak inşallah
3 litre yaz mevsimi suyu.
Ama artık havalar ısınıyor diye 3 litre yaptık. 2 de iyi . 2 bucuk su an için en ideali.
3 yaparsan muhteşem

Yalniz su iciyoruz ya (bugun cok icemedim)oncesinde de icmeye calisiyordum konu ondan ilgimi cekti neyse iste sabah kalktim yuzum duru beyaz.... bi guzellestim ben ay parcasi gibi oldum (masaAllah diyin)

ozetle su icin

Yalniz su iciyoruz ya (bugun cok icemedim)oncesinde de icmeye calisiyordum konu ondan ilgimi cekti neyse iste sabah kalktim yuzum duru beyaz.... bi guzellestim ben ay parcasi gibi oldum (masaAllah diyin)

ozetle su icin
Yarasın
Bal olsun şifa olsun güzellik olsun

Kaldi son 3 bardağım bugün de 3 litre su içmiş olarak günü kapatacağım sanırım.
Dün ki idrar sıkışması bugün olmadı.
Yarın daha da rahatlayacagim diye düşünüyorum.
Vücut kolay alismiyormus onu anladım.

ozetle su icin
Benim yanaklarda da bi hosluk güzellik hissettim ama bana mı öyle geldi, gercekten degisiklik mi var yüzümde bilemedim

An itibari ile 2 litre içtim... gece yatana kadar 5 bardak daha içerim heralde

2 litre ictim çok şükür efenim. Arz ederim. i p e k
Harikasınız.
Benim son 1 bardağım kaldı 3 litreye tamamlamaya.
Cildim nemlendirici sürmüş gibi bugün.
2. Gün böyleyse 1 ay sonra hepimiz en az 5 yaş genclesicez demektir.
1 ay bu su alışkanlığını kazanırsak orucu es geçelim seker bayramında da hadi şekere son defa yiyerek ödül verelim .
ama mayısın sonlarına doğru
Şekeri de hayatımizdan çıkarırız. Tam olur.
Herkes bu topikte sağlıklı genc ve fit olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…