- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun hic yoktan iyidir.Misafir geldi bugün 2 anca olur yatasıya.
1 bardak oda konunuzu görünceSusadığımiz için değil sağlık için icmeliyiz.
Bugün kac bardak içtin?
Ahhahahaj bende tam tersi fokur fokur dudukluyumSevgin sırrı susmak cnm ya ama sen dikkat et canım
benim evde düdüklü yok geçen eşime alalım dedim sen varsın dedi ..bu sevgi hep kötü örnek hızlanman lazım biraz benim 3 litre ye. 2 bardak kaldiAhhahahaj bende tam tersi fokur fokur dudukluyum
konusuyorum
Bu arada 1 litre su ictim bugun
Ben emzirirken çok su içmiştim doğum kilolarından hemen kurtuldum...sütüm de çok artmıştı üşenme bebeğim için de iç ..kizlar bende katilmak istiyorum. Emziriyorum 3 lt icmem lazim ama 1.5 litreyi bile bulmuyor ictigim su sebebi de ilik su icemiyorum yaz kis dolaptan icerim kalkip dolaptan su almaya useniyorum
dogum kilom yok vermek istemedigim halde verdim aslinda sutumde yeterli ama saglik icin icmek istiyorum. En azindan 2 lt. Termosa su koysam soguk kalir mi ki gun boyuBen emzirirken çok su içmiştim doğum kilolarından hemen kurtuldum...sütüm de çok artmıştı üşenme bebeğim için de iç ..
dogum kilom yok vermek istemedigim halde verdim aslinda sutumde yeterli ama saglik icin icmek istiyorum. En azindan 2 lt. Termosa su koysam soguk kalir mi ki gun boyu
Canım yeni gördüm sen etiketlemişsin ama bildirim gelmedi 2 litreyle günü kapatıyorum bence sudan wc ye çıkmaktan zayıflicaz
Diyete çok etkisi var ve sivilceyede öyle ben 2 bardak içtimNiloyatospikk
Magnifiaque
clara
Z Zerre
Aktif Lora
Mikan
ozelbir_i
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira- MssPARE
L Luina
Kahve __Kokusu
tugcekb
GÜNAYDIN SU SEVERLER EKİBİ
ŞU etiketi yapana kadar canım çıktı.
3 bardak su içerdim şimdiye yani artık siz düşünün
O yüzden suyunuzu düzenli için.
Hatırlatma etiketidir.
2 gündür suyu 3 litre su içiyorum inanılmaz faydasını görmeye başladım bile. Yüzüm canlandı 2 günde . 1 ay sonrasıni çok merak ediyorum.
Sık tuvalete çıkmayı saymazsak eğer.
Tartımin pili bitmiş. bir ona üzülüyorum tartilamiyorum. Suyla göbek de eriyor.
Bugün ki hedefin 3 litre olsun sana güveniyorumDiyete çok etkisi var ve sivilceyede öyle ben 2 bardak içtim
elbette en az 3ltBugün ki hedefin 3 litre olsun sana güveniyorum
Kendimde zor bir kadınım,ismim de bana çekmiş teşekkür ederim emeklerin içinKahve __Kokusu
En çok sen zorladin beni etikette yazıyorum k küçük olduğundan olmuyor tekrar yazıyorum arada tek alt tire var sanıyorum bakıyorum 2 tire .
Ama en son azmim galip geldi yazabildim