2,5 litre su

Yatmadan önce son bir bardak daha içip uyuyun.

kizlar bende katilmak istiyorum. Emziriyorum 3 lt icmem lazim ama 1.5 litreyi bile bulmuyor ictigim su sebebi de ilik su icemiyorum yaz kis dolaptan icerim kalkip dolaptan su almaya useniyorum

kizlar bende katilmak istiyorum. Emziriyorum 3 lt icmem lazim ama 1.5 litreyi bile bulmuyor ictigim su sebebi de ilik su icemiyorum yaz kis dolaptan icerim kalkip dolaptan su almaya useniyorum
Ben emzirirken çok su içmiştim doğum kilolarından hemen kurtuldum...sütüm de çok artmıştı üşenme bebeğim için de iç ..

Ben emzirirken çok su içmiştim doğum kilolarından hemen kurtuldum...sütüm de çok artmıştı üşenme bebeğim için de iç ..
dogum kilom yok vermek istemedigim halde verdim aslinda sutumde yeterli ama saglik icin icmek istiyorum. En azindan 2 lt. Termosa su koysam soguk kalir mi ki gun boyu

Niloyatospikk
Magnifiaque
clara
Z Zerre
Aktif Lora
Mikan
ozelbir_i
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira- MssPARE
L Luina
Kahve __Kokusu
tugcekb

GÜNAYDIN SU SEVERLER EKİBİ

ŞU etiketi yapana kadar canım çıktı.
3 bardak su içerdim şimdiye yani artık siz düşünün
O yüzden suyunuzu düzenli için.
Hatırlatma etiketidir.
2 gündür suyu 3 litre su içiyorum inanılmaz faydasını görmeye başladım bile. Yüzüm canlandı 2 günde . 1 ay sonrasıni çok merak ediyorum.
Sık tuvalete çıkmayı saymazsak eğer.
Tartımin pili bitmiş. bir ona üzülüyorum tartilamiyorum. Suyla göbek de eriyor.

Kahve __Kokusu
En çok sen zorladin beni etikette yazıyorum k küçük olduğundan olmuyor tekrar yazıyorum arada tek alt tire var sanıyorum bakıyorum 2 tire .

Ama en son azmim galip geldi yazabildim

Diyete çok etkisi var ve sivilceyede öyle ben 2 bardak içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…