1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kızlar cay degılde 9 u bıryerdr ıcıyorum.
Bakalım yarın gene nasıl bı dıyet yapıcam ya su 66 ya ınseydım nolurdu yaaa ogf ya ogf

2 seans sülük tedavisi oldum. bende sol tiroidde de şişme büyüme vardı. hala nodülüm duruyor geçmedi tam ama azaldı. 3.bi seans gerekiyor tahlil olucam bakalım. 2. seanstan sonra 58 kilodan 53.6 ya düştüm 2 günde. kilo zor veriliyorsa mutlaka tiroid sorunu vardır. sonrasında yine 57.8 oldum. şuan 56yım. karatay diyetiyle.

Slm kızlar, ben çok yazamıyorum aslında. eskiye göre dikkat ediyorum ama tam diyet değil tabi Benimki. Ama haftada 4,veya 5 gün yürüyüş yapıyorum. Bir saat. Tartıda çok eksilmiyor ama inceldiğimi hissediyorum. Elbiselerimden yani. Inşallah öyledir kızlar :-o

Gunaydın kızlar.

Bence inceliyorsundur fatma. Spor cok etkılı bende 71 kıloda bır 40 bedenım. Tek sebebı spor.

Kızlar 9 u 1 yerde ıle gune baslıyorum. Kahvaltımda bır yumurtalı ekmek yıcem. Bır kucuk dılım daha yıcem. Gun ıcınde baska ekmek tuketmıcem. Amacım aksamkı ıstahımı engellemek gun ıcınde super gıdıyorum aksam ıstahım cok acık oluyor. Bır turlu önünü alamadım.

Herkese guzel bır gun dılerım

Inş canım bakalım artık. Benim de kızımın bugün ilk yaş günü olacak. Ona Pasta yapacağım. Ve tabi yemeden de olmaz şimdi . Artık Diğer yemekleri dikkat ederim.

Geçmiş olsun..Allah şifa versin inşallah.. Nodülün kilo vermeye etkisi olmadığını söylemişti bi sağlıkçı arkadaş..Tiroidin çalışmasında sıkıntı yoksa tamam demişti ama ben bildiğin veremiyorum yanii..tekrar kontrole gittiğimde dr la görüşecem bu durumu.. sürekli bişeyleri kısıyorum ama yok yani..gitmiyor..

Gunaydin kizlar.. bugun tartida 64,9u gordum bu hayatim boyunca tartida gordugum en yuksek sayi.. olculerimi falan da aldim, felaket.. 1,57 boyunda, 22 yasindayim daha ama vucudum hic genc kiz gibi degil. Kac cocuk dogurup benden kat be kat genc vucutlu kadinlar var. Cok sukur saglik engelim yok. Seker orucu bugun itibariyle basliyor bu sene dogum gunumde fit olacagim. Ilk hedefim 1 Mayis'ta 59,9 kg gormek, yani 5 kg vermek.

Smile arkandayım. Bende 1 mayısta 64 kılo olacagım

Su anda sütlü kahvemi içiyorum oglen corva ıcıcem aksam bamya yıcem

Bol su tuketıyorum 9 u 1 yerdemıde yemek oncesi iciyorum. Bakalım nasıl olcak

Smile arkandayım. Bende 1 mayısta 64 kılo olacagım

Su anda sütlü kahvemi içiyorum oglen corva ıcıcem aksam bamya yıcem

Bol su tuketıyorum 9 u 1 yerdemıde yemek oncesi iciyorum. Bakalım nasıl olcak

Az az bile versek, yerimizde saymaktan veya kilo almaktan iyidir :) sagligimizi dusunmek de cabasi.. her gun bi onceki gunden daha hafif, dinc ve fit olacagiz sisman olmak kader degil

Az az bile versek, yerimizde saymaktan veya kilo almaktan iyidir :) sagligimizi dusunmek de cabasi.. her gun bi onceki gunden daha hafif, dinc ve fit olacagiz sisman olmak kader degil
Katılıyorummucadele etmesem daha da alırım en azıdan almamı engellıyorum. Hashımoto oyle bır hastalık ki cok hızlı kılo alabılıyorsun. Sabah ıkı dılım ekmek yedıgım ıcın tatlıdan yanada rahatım aksama ogluma ve kocama ırmık tatlısı taptım hıc cnm cekmedı. Soyle 5 gun dıyet yapsam 1 yada 2 kılo kesın farkedıcemde daha o sabrı gosteremedım darısı onumuzdekı gunlere

Smiile E Elispo benimde 1 mayista hedefim 61i gormek.
25 martta 68dim sanirim yarin 67 cikarim.
Mayistada 3 4 kilo versem oohohohoh.
Sporu artirmaliyim su an sadece diyetim harika gidiyor,masallah.

Iyi aksamlar kizlaaar
Bugun gec kalktigim icin 2 ogun yaptim

Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, suzme peynir, zeytin, 1 form sade tahilli biskuvi( normalde sade wasa yiyorum ama en son markette bulamadim, bunlardan aldim) , 1 kupa cay

Aksam: 1 porsiyon nohut, 1 form biskuviden yine, kirmizi lahana tursusu

Dun baya gec yattigim icin uyku duzenim kaydi boyle, yarin 3 ogun yapacagim insallah..

Selaaaaam,super hissediyirum.
Sabah cevizli su
Kahvalti;yulaf sut yogurt elma keten tohumu lapa
Ara:nescafe
Oglen:karabugday salata ve 2bardak ayran
Ara turk kahvesi ve 1 elma
Aksam salata az tavuk ve az pilav
Ara nescafe azicik kuru uzum yarim ceviz

Gun icinde 1 lt detoks suyu,1lt normal su ve yesilcay.

Aksam yemeginde yemekli toplantidaydim ve kolaya tatliya bakmadim bile hahhaha cok mutluyum.

Harikasın !!!

Harika gidiyorsun asenacim, diyetisyen yaradi sana:))

Seker orucunun ilk gunu bitti! Bugun hic zorlanmadim, bu da avantaj oldu benim icin , kolay bi gundu. Umarim boyle gecer iyi geceler hepimizeee

Bende seker diyetini soracaktim sana ama alta yazmissin basladim diye.hadi hayirlisi bakalim.
Ben tatli ihtyacinni nerden aliyorum bilmiyorum ama hic canim cekmiyor.
Tarcindan heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…