• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Ne güzel bi topik olmuş :)
Bende 14 şubat da diyetisyene başladım.88.9 la başladm geçen haftaperşembe tartıldığmda 83.5 dim.

Fakat 1 haftadır sadece yarım kilo vermişim.Kaçamak falan da yapmıyorm hiç anlamadım kii. :(

Bende 14 şubat da diyetisyene başladım.88.9 la başladm geçen haftaperşembe tartıldığmda 83.5 dim.

Fakat 1 haftadır sadece yarım kilo vermişim.Kaçamak falan da yapmıyorm hiç anlamadım kii. :KK43:
Ara ogunlerde de yıyor musun? Vucudun kıtlık psikolojisine gırmıs olmasın ?

Kızlar dun rahat bır dıye gunu gecırdım darısı bugunun basına

Selamlar

Bende seker diyetini soracaktim sana ama alta yazmissin basladim diye.hadi hayirlisi bakalim.
Ben tatli ihtyacinni nerden aliyorum bilmiyorum ama hic canim cekmiyor.
Tarcindan heralde.

Cok sanslisin :) seker orucundan sonra benim de canim cekmicek insallah... unutcam tadini

Fakat 1 haftadır sadece yarım kilo vermişim.Kaçamak falan da yapmıyorm hiç anlamadım kii. :KK43:

Tebrik ederim, 1haftada yarim kg gayet iyi.. bu kilolari bi anda almadik, bi anda da veremeyiz. Az az bile olsa vermek, yerinde saymaktan ya da kilo almaktan iyidir :) bol bol sabir...

Gunaydin kizlaaar.. basim agriyarak uyandim, kahvaltidan sonra ilac alicam. Seker orucunun ilk haftalarinda bas agrisi ve mide bulantisi gibi sorunlar olabilecegini duymustum belki de o yuzden ama daha 2. gunden bu ne... bugun arkadasimla buluscam, bir sey yemicem sadece cay ya da kahve icerim. Sekersiz bi gun diliyorum ❤

Günaydın..
2 sabahtır tam buğday ekmeğinden iki ince dilim arasına kaşarla yağsız tost yapıp süt ile kahvaltı niyetine yiyorum.. Genelde de 11'e kadar acıkmıyorum.. Sizce tam buğday ekmeği yemek yiyor olmam (genelde sadece kahvaltıda, 2 -3 ince dilim) sıkıntı olmazdır değil mi?
2 yumurta ve biraz sebze ve peynirle kahvaltı yaptığımda 10 gibi acıkmış oluyorum. Tam buğday ekmeği daha uzun süre tokluk veriyor..

Ara ogunlerde de yıyor musun? Vucudun kıtlık psikolojisine gırmıs olmasın ?

Kızlar dun rahat bır dıye gunu gecırdım darısı bugunun basına

Selamlar

Ewet ara öğün yapıyorm cnm doktorn verdiği listenn dışına hiç çıkmadım zaten regl dönemi desem oda deil.Bu ay ın 6 snda kontrolüm var bakalım ne diyecek...

Günaydın..
2 sabahtır tam buğday ekmeğinden iki ince dilim arasına kaşarla yağsız tost yapıp süt ile kahvaltı niyetine yiyorum.. Genelde de 11'e kadar acıkmıyorum.. Sizce tam buğday ekmeği yemek yiyor olmam (genelde sadece kahvaltıda, 2 -3 ince dilim) sıkıntı olmazdır değil mi?
2 yumurta ve biraz sebze ve peynirle kahvaltı yaptığımda 10 gibi acıkmış oluyorum. Tam buğday ekmeği daha uzun süre tokluk veriyor..

Tam buğday ekmeğinin boyutu uno nun ekmek boyutundan olmalı 2 yumurtanın yanına 1 dilim ekmek yerseniz bu sizi hem biraz daha uzun süre tok tutacak hemde ekmeği diğer öğünlere de yiyebilmiş olacaksınız.
Büyük dilimli poğaçamsı tambuğday ekmeğinn 1 dilimi 2 dilim sayılıyormş bunu da doktorm söylemişti.Yani o boyutta bir ekmekle tost yapılırsa toplamda 4 dilim ekmek yemiş olursunuz

Birde yağ yakımı karnınız açken biraz daha fazla olurnyani acıkmanız herşeyin yolunda olduğunu gösterir.Vücut duşardan besin alımı olmayınca enerji yapmak için vücuttaki yağı kullanmaya başlar acıkınca.Bırakın karnınız biraz kıyılsın,kan şekerim düşüyor derseniz de kahvaltıdan 2.5 saat snra 2 yk yoğurt ve yarım elma yiyerek kan şekerinizi dengeleyebilirsiniz.

Diyette ara öğün yapmak önemlidir.

Teşekkür ederim cevabımız için.. :)
Ekmeğim çok ince ve küçük dilim oluyor.. Yumurta zaten tok tutuyor mantığıyla ekmekle yemiyordum açıkçası.. Bundan sonra öyle denerim.. yaklaşık 1 aydır dikkat ederek besleniyorum ama ciddi bir gidiş olmadı kilomda..:olamaz: Buda biraz umut kırıcı oluyor ama yinede direnmeye devam edeceğim..bir yerde beklediğim kırılma olacak elbet..
Ara öğün konusuna gelince genelde ceviz, meyve yada gün kurusu ile yapmaya çalışıyorum..yeterli oluyor sanırım bunlarda.. sıkıntı yaşamıyorum pek..:KK39:ve günlük mutlaka 2-3 lt arası suyumu içiyorum.. Normalde de su içen biriyimdir zaten..pek sıkıntı yaşamıyorum su konusunda..

Günaydın..

Merhaba:)
Ekmekten vazgecemiyorsaniz, sabahlari 1 dilime indirmeye calisin. Cok da bagimli degilseniz tamamen kesin bence. Cok faydasini goreceksiniz tartida:) Sade wasa, form etimekten 1 dilim veya formun yulafli kepekli biskuvisinden 1-2 adet tercih edebilirsiniz, seker ve karbonhidrat oranlaei ekmege gore cok cok daha dusuk oldugu icin. Kahvaltida yumurta yerseniz de, ekmege hic ihtiyac kalmaz tika basa doyarsiniz oglene kadar:)

Bugun normalden gec kalktim, 9 gibi.. sabah yataktan yazmistim basim agriyor diye, kalkinca daha iyi oldum, ilaca gerek kalmadi. Kahvemi ictim simdi de gecikmis kahvalti/ogle yemegimi yiyorum. 2 haslanmis yumurta, peynir, zeytin
Sonra arkadasimla bulusacagim, bu yagmurlu Izmir gununde, cay veya kahve icerim:)

Teşekkür ederim cevabımız için.. :)
Ekmeğim çok ince ve küçük dilim oluyor.. Yumurta zaten tok tutuyor mantığıyla ekmekle yemiyordum açıkçası.. Bundan sonra öyle denerim.. yaklaşık 1 aydır dikkat ederek besleniyorum ama ciddi bir gidiş olmadı kilomda..:olamaz: Buda biraz umut kırıcı oluyor ama yinede direnmeye devam edeceğim..bir yerde beklediğim kırılma olacak elbet..
Ara öğün konusuna gelince genelde ceviz, meyve yada gün kurusu ile yapmaya çalışıyorum..yeterli oluyor sanırım bunlarda.. sıkıntı yaşamıyorum pek..:KK39:ve günlük mutlaka 2-3 lt arası suyumu içiyorum.. Normalde de su içen biriyimdir zaten..pek sıkıntı yaşamıyorum su konusunda..

Su içmen çok güzel.Ara öğünlerinde meyve yemen de çok güzel fakat meyveyi asla tek başına yeme demişti doktorum.Yannda mutlaka 2 kaiık yoğurt yada 1 bardak süt iç ki meyvenn içindeki şeker tek başına yendiğinde yağa,prıtein ürünüyle birlikte alındığında proteine dönermiş.

Püf noktalar önemli olan diyet konusunda ve porsiyonlar.Porsiyonlar öğrenince mide de küçülüyor.Günde 2 fincan yeşilçay çok farkediyor denemeni tavsiye ederim.

Öğün bildirimi yapılıyormu burada :)

Bende eyvallah almadan kendimi zorla kabul ettirmiş gibi oldum :D

Sabah, bebeğim olduğu için kahvaltımı en geç 10 gibi yapmş olmam gerekiyor.

Sabah;4 yk yoğurt,1 tk bal,10 fındık,1 kivi,1 tam ceviz ve tarçın tobottan geçirip yedim smoothe tarzı birşey listeme öle eklenmiş

Kahvaltı geç yaptığm için ara öğün yok öğlen 1 gibi;
2 yumurtalı yağsız omlet ve 1 dilim ekmek

Araöğün 4 gibi;
1 çb.leblebi,1 adet kuru kayısı ve 1 b.yeşilçay

Akşam 7 gibi;
150 gr tavuk,bol salata ve 1 kepçe çorba

Akşam 21.30 ara;
Yarım elma ve 2 yk yoğurt

Bu günki listem böyle hepsini toptan yazayım dedim belki size de yiyecek fikri olur diye :)

Merhaba:)
Ekmekten vazgecemiyorsaniz, sabahlari 1 dilime indirmeye calisin. Cok da bagimli degilseniz tamamen kesin bence. Cok faydasini goreceksiniz tartida:) Sade wasa, form etimekten 1 dilim veya formun yulafli kepekli biskuvisinden 1-2 adet tercih edebilirsiniz, seker ve karbonhidrat oranlaei ekmege gore cok cok daha dusuk oldugu icin. Kahvaltida yumurta yerseniz de, ekmege hic ihtiyac kalmaz tika basa doyarsiniz oglene kadar:)

Çok ekmek bağımlısı değilim..bazen arıyorum ama..onda da tam tam tahıllı tercih ediyorum.. Dün wasa aldım..onu deneyeceğim artık öğünlerde.. Yumurta yemeye çalışıyorum genelde kahvaltıda..ama her gün yemekte sıkıcı oluyor benim için.. ama tavsiyelerinize uymaya çalışacağım...teşekkür ederim.. :KK39:

Su içmen çok güzel.Ara öğünlerinde meyve yemen de çok güzel fakat meyveyi asla tek başına yeme demişti doktorum.Yannda mutlaka 2 kaiık yoğurt yada 1 bardak süt iç ki meyvenn içindeki şeker tek başına yendiğinde yağa,prıtein ürünüyle birlikte alındığında proteine dönermiş.

Püf noktalar önemli olan diyet konusunda ve porsiyonlar.Porsiyonlar öğrenince mide de küçülüyor.Günde 2 fincan yeşilçay çok farkediyor denemeni tavsiye ederim.

Meyvenin yanında yoğurt veya süt olayını bilmiyordum...bundan sonra dikkat edeceğim..:KK39:
Yeşil çay içmeye çalışıyorum genelde ama çok düzenli oluğum söylenemez...Bundan sonra daha dikkatli olacağım bu konuda da...çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..Takipte olacağım sizin fikirlerinizi...:KK39::KK54:

Öğün bildirimi yapılıyormu burada :)

Bende eyvallah almadan kendimi zorla kabul ettirmiş gibi oldum :KK70:

Sabah, bebeğim olduğu için kahvaltımı en geç 10 gibi yapmş olmam gerekiyor.

Sabah;4 yk yoğurt,1 tk bal,10 fındık,1 kivi,1 tam ceviz ve tarçın tobottan geçirip yedim smoothe tarzı birşey listeme öle eklenmiş

Kahvaltı geç yaptığm için ara öğün yok öğlen 1 gibi;
2 yumurtalı yağsız omlet ve 1 dilim ekmek

Araöğün 4 gibi;
1 çb.leblebi,1 adet kuru kayısı ve 1 b.yeşilçay

Akşam 7 gibi;
150 gr tavuk,bol salata ve 1 kepçe çorba

Akşam 21.30 ara;
Yarım elma ve 2 yk yoğurt

Bu günki listem böyle hepsini toptan yazayım dedim belki size de yiyecek fikri olur diye :)

Ne demek canim, hosgeldin :)
Beslenmen cok guzel..

Kizlar merhabaaa

Sabah 10:00: 1 kupa sade kahve
Kahvalti/ogle 12:30 2 haslanmis yumurta, peynir, zeytin
Ara 15:30 2 bardak cay
Ara 16:30 1 muz
Aksam 18:30 1 porsiyon tavuk (tavada, yagsiz) 1 bardak ayran, yarim kozlenmis kirmizi biber

Slm kizlar.bugun cok halsizdim nobetciydimde sabah 06.30dan aksam 20.00 e kadar.
Sabah cevizli su
Kahvalti;1 yumurta 2 dilim tam bugday yesillik ve peynir
Oglen;5 cigkofte az bezelye
Oglen:5 cigkofte daha
Aksam;sadece maydanozlu lorlu omlet
1 bardak sut

Gun icinde 2 bardak detoks suyu 2 bardak normal su 2 kupa nescafe 1 turk kahvesi 3 bardak cay 1 sade soda ve 2 bardak yesilcay.

Sanki tansiyonum dusuk gibiydi oyuzden detoks suyunu icmedim ve cigkofte olayini abarttim ayrica listeye uymadigim icin cok pismanim hic geregi yokmus.
Bugun 7.gunum du yarin sabah tartiliyorum.

Ah kızlar konuscak kınu bulamıyorum toplum arasında :)
Sonunda gulumsemissin saka mi dedin anlamadim ama canim saka degilse yorum yapabilirim tabi ki
Kizlar merhabaaa

Sabah 10:00: 1 kupa sade kahve
Kahvalti/ogle 12:30 2 haslanmis yumurta, peynir, zeytin
Ara 15:30 2 bardak cay
Ara 16:30 1 muz
Aksam 18:30 1 porsiyon tavuk (tavada, yagsiz) 1 bardak ayran, yarim kozlenmis kirmizi biber
Iyi basladin canim devamini dilerim.
Sanki ekmek yersen devami daha sıkı olur gibime geliyor bende diyetisyenden sonra farkina vardim.
Ama sen biliyorsun bu isi zaten

Sonunda gulumsemissin saka mi dedin anlamadim ama canim saka degilse yorum yapabilirim tabi ki

Iyi basladin canim devamini dilerim.
Sanki ekmek yersen devami daha sıkı olur gibime geliyor bende diyetisyenden sonra farkina vardim.
Ama sen biliyorsun bu isi zaten

Canim ben 1 senedir ekmek tuketmiyorum, gereksiz buluyorum kendim icin:) cok da sevmiyorum

Back