• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Merhaba kızlar
Ne zamandır aktif olamadım burada.
Ama yazdıklarınızı okudum ve çok sevindim bu kadar alakalı olduğunuz ve kilolarınızla savaştığınız için. Hala herkes burda ve yeni kişiler de gelmiş hoş gelmiş.

Yeni bir aya başladık bu gün. Güzel hedefler koyun kendinize ve umarım herkes başarır.

Geçen ay çok zor bir aydı benim için. Ama bugün yeni ay ile birlikte herşeye devam. Bu ay güzel hedeflerim var.

Hepinize güzel bir gün diliyorum:KK200:

Kizlar 1 haftayi bitirdim ve tartildim.verdigim kilo 300 gr.
Cok uzuldugumu tahmin edersiniz.
Diyetisyenle gorustuk bugun.
Spor yapmamama ve listeyi birebir yapmamama bagladi.adet olmam lazim o da ayri.
Ara ogunleri atlamam metabolizmayi yavaslatiyormus.
Benim dusunceme gorede tum hafta enerjimi diyete harcadim.
Listeyi bosver yemediklerimden dolayi bile vermem gerekiyordu ama belkide boylesi daha iyidir deyip moralimi bozmadan devam edecegim mecbur.
Pzt spor salonuna yazilmayi dusunuyorum

Cnm psikolog musun yoksam:)
Kuzum yas 44 ogretmenım evlıyım. Doyumlu yakın arkadaslık kuramıyorum
Yok degilim,bazi donemler o sorunu yasamistim.
Zamaninda tek bir konuyla hasir nesirdim.ve o konuylaydi sohbetim.sonra baktim ki bu sığ bir yasam.insanlar her seyi takip ediyorlar.
Tabi kendini gelistirmis kisilerden bahsediyorum.
Ve cok sacma sohbetlere hahaha hihihi gulen insanlarin bile cok farkli konularda biligili olduklarini farkettim.
Yani hoslanilmayan birseyin sirf konusmak icin yapilmasi kotu olur.
Ama bir arkadasimin cok yakin sahit oldum normalde ayni skntiyi yasiyordu.simdiki esiyle tanistigi zamanlar surekli kavga ediyorlardi kiz sohbet edememekten kiskaniyor susuyor icinde patliyordu bazen.
Zamanla baktimki,sevgilisiyle sık film izliyorlar o kulturu gelisti.bir ara en iyi 100 filmi izliyordu.
Cocuk haber izliyor oda gundem hakkinda fikir sahibi oldu,sık kitap okumaya basladi.
Cocuk her haftasonu biryere gezmeye gidiyor derken oda gelisti.
Ve arkadasimin zaten iyi kizdir sakacidir bunlarla birlikte hayata bakisi,sohbetide degisti.
Eger ortamlarini seviyorsan sorunun sende oldugunu dusunuyorsan;
Eski filmlerden evde izleyebilirsin,yeni film ve tiyatrolari imkaninca takip edebilirsin.
Biryerde birsey konusulurken misal bir kelime veya olayi merak edersem hemen nette arastirir baska baska bilgilerle devam ederim.
Bir yerde beklerken onumde ne varsa okur veya izlerim.
Canli veya tarihi belgeseller iyidir bu konuda.
Bunun yaninda dunyada neler oluyor bitiyor,moda makyaj sac bas herdeyle ilgili olmak lazim.
Yasam tarzini bilmiyorum ama yeni seyler dene,yeni yer,yeni sac,yeni tv programi,yeni kiyafet,yeni cafe....
Eger ortaminin cok civik oldugunu o yuzden sana uymadigini aslinda sende az az herseyden oldugunu ama insanlarin sacmaladigini dusunuyorsan da ortami degistirmek lazim.

Buarada ins yanlis hirsey konusmadim amacim sadece yardimci olmak.
Bende filozof falan degilim.sacma sapan duzene ayak uydurmaya calisan insanlardaniz hepimiz.
Tabi cok genis bir konu bu,ozeldende yazabilirsin birsey olursa burayi mesgul etmemek adina meslektasim ☺

Yok degilim,bazi donemler o sorunu yasamistim.
Zamaninda tek bir konuyla hasir nesirdim.ve o konuylaydi sohbetim.sonra baktim ki bu sığ bir yasam.insanlar her seyi takip ediyorlar.
Tabi kendini gelistirmis kisilerden bahsediyorum.
Ve cok sacma sohbetlere hahaha hihihi gulen insanlarin bile cok farkli konularda biligili olduklarini farkettim.
Yani hoslanilmayan birseyin sirf konusmak icin yapilmasi kotu olur.
Ama bir arkadasimin cok yakin sahit oldum normalde ayni skntiyi yasiyordu.simdiki esiyle tanistigi zamanlar surekli kavga ediyorlardi kiz sohbet edememekten kiskaniyor susuyor icinde patliyordu bazen.
Zamanla baktimki,sevgilisiyle sık film izliyorlar o kulturu gelisti.bir ara en iyi 100 filmi izliyordu.
Cocuk haber izliyor oda gundem hakkinda fikir sahibi oldu,sık kitap okumaya basladi.
Cocuk her haftasonu biryere gezmeye gidiyor derken oda gelisti.
Ve arkadasimin zaten iyi kizdir sakacidir bunlarla birlikte hayata bakisi,sohbetide degisti.
Eger ortamlarini seviyorsan sorunun sende oldugunu dusunuyorsan;
Eski filmlerden evde izleyebilirsin,yeni film ve tiyatrolari imkaninca takip edebilirsin.
Biryerde birsey konusulurken misal bir kelime veya olayi merak edersem hemen nette arastirir baska baska bilgilerle devam ederim.
Bir yerde beklerken onumde ne varsa okur veya izlerim.
Canli veya tarihi belgeseller iyidir bu konuda.
Bunun yaninda dunyada neler oluyor bitiyor,moda makyaj sac bas herdeyle ilgili olmak lazim.
Yasam tarzini bilmiyorum ama yeni seyler dene,yeni yer,yeni sac,yeni tv programi,yeni kiyafet,yeni cafe....
Eger ortaminin cok civik oldugunu o yuzden sana uymadigini aslinda sende az az herseyden oldugunu ama insanlarin sacmaladigini dusunuyorsan da ortami degistirmek lazim.

Buarada ins yanlis hirsey konusmadim amacim sadece yardimci olmak.
Bende filozof falan degilim.sacma sapan duzene ayak uydurmaya calisan insanlardaniz hepimiz.
Tabi cok genis bir konu bu,ozeldende yazabilirsin birsey olursa burayi mesgul etmemek adina meslektasim ☺
Tatlım harıka yazmıssın bır daha okucm

image.jpg Dıyetu saldım ama sporumun başındayım :)

Listeyi bosver yemediklerimden dolayi bile vermem gerekiyordu ama belkide boylesi daha iyidir deyip moralimi bozmadan devam edecegim mecbur.
Aynı sorun bende de var.Bende diyetisyene gidiyorum ama bencede spor dan kaynaklanıyor çünki bu ara saldım sporu :(

Sakin moral bozma, tarti her zaman durust davranmiyor cunku. Ayna ve beden olculeri en onemlileri.. yag, kas ve su oranlarini da olctu mu diyetisyenin? Onlara gore degerlendirmeler yapmak daha saglikli canim. Modunu dusurme :KK66:

Aynı sorun bende de var.Bende diyetisyene gidiyorum ama bencede spor dan kaynaklanıyor çünki bu ara saldım sporu :KK43:

Sakin moral bozma, tarti her zaman durust davranmiyor cunku. Ayna ve beden olculeri en onemlileri.. yag, kas ve su oranlarini da olctu mu diyetisyenin? Onlara gore degerlendirmeler yapmak daha saglikli canim. Modunu dusurme :KK66:

Yok modumu dusurmedim evet tuhaftir ama sabahla suanki kiloayni ama bisuru yiyecek yedim.
O gazla spor salonuna yazildim gittim.
Yag kas orada olculdu.bugun yormamak icin 40 dk calistirdi.
Bnm diyetisyenin calistigi yer uzak bana oyuzden evde ve tlfda gorusuyoruz.
Kendimi iyi hissediyorum bu arada.

Kızlar merhabalar uzun bir zaman giremedim sonrada konuyu bulamadım :bicak: şimdi tekrar baktım veeeee buldum sizi :KK49:tam gaz devam ediyorum ilacımın dozu arttı kilo verme durdu enson 73.8 dim az da olsa gidiyor :))) gercekten cok özledim sizi

Kızlar merhabalar uzun bir zaman giremedim sonrada konuyu bulamadım :bicak: şimdi tekrar baktım veeeee buldum sizi :KK49:tam gaz devam ediyorum ilacımın dozu arttı kilo verme durdu enson 73.8 dim az da olsa gidiyor :))) gercekten cok özledim sizi

Tekrar hosgeldin :))

Hoş geldin
Bende son 2 haftadır pek aktif değildim.

Günaydın herkese.
Dün biraz ateşim çıktı. Akşam 3 gibi uyandım baya ateşim çıkmış. Boğazım şişti yutkunurken acıyor.
Bi kurtulamadım şu hastalıktan ya

Geçen ay 54kg ulaşmıştım ama yine kilo alarak başladım bu aya
56,6kg ile başladım.
Ama bu ay 54kg geçmeyi hedefliyorum
Hem bu ayın sonundaki iş gezisinde güzel olmak istiyorum :D

Senı gormek cok guzellll. Ben dıyetı saldım spor devamm

Hoş geldin

Günaydın herkese.
Dün biraz ateşim çıktı. Akşam 3 gibi uyandım baya ateşim çıkmış. Boğazım şişti yutkunurken acıyor.

56,6kg ile başladım.
Hem bu ayın sonundaki iş gezisinde güzel olmak istiyorum :KK70:
Cok gecmıs olsun 1 litre nane ic valla bak bıseyın kalmaz

Hoş geldin

Günaydın herkese.

56,6kg ile başladım.

Gecmis olsun canim:KK36:

Kızlar hava eskisehırde enfes. Oglanı baslete götürdük dönüyoruz.
Yarın gene diyete başlıyorum :)
Aslında ıcten ıce kendımı begenmesem bu kadar bozguna ugratmayacagım dıyetlerımı de gene bır hedef koyayım bakayım bu 5 gun 69 olcam ınsallah. :)

Görüşmek üzere :)ıyı pazarlar.

Hoş geldin

Günaydın herkese.

56,6kg ile başladım.
Allah sifa versin canim bir an evvel saglikli moduna kavus,gezidede iyi hisset kendini.
Kızlar hava eskisehırde enfes. Oglanı baslete götürdük dönüyoruz.
Yarın gene diyete başlıyorum :)
Aslında ıcten ıce kendımı begenmesem bu kadar bozguna ugratmayacagım dıyetlerımı de gene bır hedef koyayım bakayım bu 5 gun 69 olcam ınsallah. :)

Görüşmek üzere :)ıyı pazarlar.
Sizede iyi pazarlar canim,hedef koyma kendiliginden akip gitsin birak,sen duzenli beslen sporuna devam sonuca odaklanma simdiden.

Back