Cnm psikolog musun yoksam:)
Kuzum yas 44 ogretmenım evlıyım. Doyumlu yakın arkadaslık kuramıyorum
Yok degilim,bazi donemler o sorunu yasamistim.
Zamaninda tek bir konuyla hasir nesirdim.ve o konuylaydi sohbetim.sonra baktim ki bu sığ bir yasam.insanlar her seyi takip ediyorlar.
Tabi kendini gelistirmis kisilerden bahsediyorum.
Ve cok sacma sohbetlere hahaha hihihi gulen insanlarin bile cok farkli konularda biligili olduklarini farkettim.
Yani hoslanilmayan birseyin sirf konusmak icin yapilmasi kotu olur.
Ama bir arkadasimin cok yakin sahit oldum normalde ayni skntiyi yasiyordu.simdiki esiyle tanistigi zamanlar surekli kavga ediyorlardi kiz sohbet edememekten kiskaniyor susuyor icinde patliyordu bazen.
Zamanla baktimki,sevgilisiyle sık film izliyorlar o kulturu gelisti.bir ara en iyi 100 filmi izliyordu.
Cocuk haber izliyor oda gundem hakkinda fikir sahibi oldu,sık kitap okumaya basladi.
Cocuk her haftasonu biryere gezmeye gidiyor derken oda gelisti.
Ve arkadasimin zaten iyi kizdir sakacidir bunlarla birlikte hayata bakisi,sohbetide degisti.
Eger ortamlarini seviyorsan sorunun sende oldugunu dusunuyorsan;
Eski filmlerden evde izleyebilirsin,yeni film ve tiyatrolari imkaninca takip edebilirsin.
Biryerde birsey konusulurken misal bir kelime veya olayi merak edersem hemen nette arastirir baska baska bilgilerle devam ederim.
Bir yerde beklerken onumde ne varsa okur veya izlerim.
Canli veya tarihi belgeseller iyidir bu konuda.
Bunun yaninda dunyada neler oluyor bitiyor,moda makyaj sac bas herdeyle ilgili olmak lazim.
Yasam tarzini bilmiyorum ama yeni seyler dene,yeni yer,yeni sac,yeni tv programi,yeni kiyafet,yeni cafe....
Eger ortaminin cok civik oldugunu o yuzden sana uymadigini aslinda sende az az herseyden oldugunu ama insanlarin sacmaladigini dusunuyorsan da ortami degistirmek lazim.
Buarada ins yanlis hirsey konusmadim amacim sadece yardimci olmak.
Bende filozof falan degilim.sacma sapan duzene ayak uydurmaya calisan insanlardaniz hepimiz.
Tabi cok genis bir konu bu,ozeldende yazabilirsin birsey olursa burayi mesgul etmemek adina meslektasim ☺