• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

merhabalar,

bende size katilmak istiyorum, son 2 senede 11 kilo aldim, suanda 77.7 kiloyum, eski kiloma geri donmek istiyorum . hedefim 66 kilo 6 ay icinde bu kiloya ulasmak istiyorum.:dua:

sekeri, kizartmalari, kola vb gazli sekerli icecekleri hayatimdan cikariyorum. bol proteinli bir beslenmeye gecis yapacagim.
birbirimize destek olarak kilolari veririz insallah.:KK16:

yurtdisinda yasiyorum Turkiyeye gore 5 saat ilerideyiz.

bugunku menum :

kahvalti : haslanmis yumurtali ve domates kurulu sandvic
cay

ara: sade neskafe

oglen : somonlu salata, yarim limonlu su, resmi asagida:

Eki Görüntüle 1974082

aksamustu bir muz yemeyi dusunuyorum.

Aksam yemegi icin henuz planim yok , yedikten sonra yazarim :KK25:

Aramıza hoş geldin.
Yurtdışında nerede yaşıyorsun ?

Ooo gunaydinlasmis herkes bende iyi aksamlar dilerimmm
Cok cok yogun bir gundu.isten simdi geldim dusunun,ama listemin disina cikmadim herseye ragmen.birara cikolata geldi aklima diyetisyen 2 gununu heba edersin dedi hemen durdum.
Bugun:
Kahvalti;1 dilim tambugday,yesillik,peynir

Oglen;karabugday 6 yemek kasigi,yesillik ve 2 bardak ayran

Ara;1 elma
Ara;2 form biskuvi,6 findik

Aksam;tarhana corbasi,3 yk karabugday,az yogurt
Ara; elma

Gun icinde 1 lt su,1 turk kahvesi,yesil cay,siyah cay
Hareket yoktu malesef ama tv karsisinda yapicam yarim saat kadar...

Kızlar bıktım diyetten bugun ıkı koca dılım ekmek yıcem kahvaktıda aksamları kekler burnumda tutuyor yoksa ara ogunlerde yogurt yıcem oglen ıspanak aksam bamya yıcem

Cok demoralizeyim

Kızlar bıktım diyetten bugun ıkı koca dılım ekmek yıcem kahvaktıda aksamları kekler burnumda tutuyor yoksa ara ogunlerde yogurt yıcem oglen ıspanak aksam bamya yıcem

Cok demoralizeyim

Ben de ayni durumdayim yapamicam gibi geliyor artik. Hep tatli, abur cıbur vs istiyorum

Selam kızlar...
Bende yaklaşık 1 aydır belirli şeylere dikkat ederek kilo vermeye çalışıyorum. Ama pek başarılı olduğum söylenemez..:olamaz: Ekmek genelde yemiyorum..arada tam buğday ekmeği alıyorum sadece..her sabah ceviz suyu içiyorum.. gece yatarken limon+Yoğurt+Soda karışımı içiyorum.. Sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Tam düzene oturtamamış olsam da arada iş çıkışı eve yürümeyi tercih ediyorum.. ( 30 dk Sürüyor.) Eskiye nazaran çok az yiyorum bence.. (Arada çok büyük olmasada kaçamaklarım oldu tabi kabul ediyorum..) Ama bu kadar uğraşa rağmen ciddi bi gider olmadı nedense.. Anlamıyorum neden.. Bazı insanlar sadece ekmeği keserek bile çok güzel kilo verebiliyorken, bende neden bu kadar etkisiz kaldı diyet olayı anlamadım.. Tiroid sorunum yok..Başka ne yapabilirim bilemiyorum. Eliptik bisiklet mi alsam diye düşünüyorum.. varsa kullanan arkadaşlar memnun mu acaba? tavsiye eder misiniz? gerçekten çok sıkıldım artık bu kilo sıkıntısını yaşamaktan..
Bu arada 37 yaşında, 160 cm boyunda ve 72 kiloyum.. :olamaz:

hatırlamıyorum ki canım kaç olduğunu. ama guatr nodül falan vardı. Ben alternatif tıpla tedavi oldum. Hiç ilaç kullanmadım. Şimdi umuyorum ki inşAllah bitmiştir nodüller. :)

Selam.. :)
Bende de 1 nodül çıktı tiroidim de.. Dr ilaç vermedi. Dereotunun iyi geldiğini duymuştum. mümkün olduğunca dereotu tüketmeye çalışıyorum.. Siz neler yaptınız nodül için. fikir verirsenin çok mutlu olucam..:KK39:

Ben hıc denemedım. Bende hashımoto var su anda dengede.
Dıyet ıstemıyorum gunlerım ıpoteklı gecıyor sankı. Sıkıldım. Spora devam ama onu yeme bunu yeme cok sıkıldım

Ben hıc denemedım. Bende hashımoto var su anda dengede.
Dıyet ıstemıyorum gunlerım ıpoteklı gecıyor sankı. Sıkıldım. Spora devam ama onu yeme bunu yeme cok sıkıldım
Canim ben diyetisyene basladgimdan beri 1 kacamak bile yapmadim.bu usengec ben yarinki ogunlerimi geceden hazirliyorum.
Teyzem de diyetisyene gitmisti hic uymamisti ama ayda 1 kilo gibi gitti yani azda olsa erkisi oluyor.
Sende bir gitsen.ben kendimden biliyorum ne listeye uyarim ne diyetisyene ama gidince oyle olmuyormus.

Kizlar slm bugunde harala gurele hecti.
Sabah cevizli su
Kahvalti;2 dilim tam bugday,yumurta,peynir ve yesillik
Oglen;1 dilim tambugday,tonbalikli salata
Aksam;cok az yagli balik ve salata,ekmek yok

Gun icinde 1 turk kahvesi ve 1 lt su

Bugun hic ara ogun yapamadim.aksam yaparim ama.
Zencefil ve tarcin aldim yarindan itibaren detoks suyunada basliyorum.
Buara yogunum evde yarim saat hareket yapiyorum.
60 squatla bacaklarimi psikolojik olarak iyi hissediyorum.
Sanirim kilo verdim buarada cumadan cumaya tartilacagim.

Kizlar, kendimi tekrar motive edip sahala donmek istiyorum, bu yuzden bildiklerimi aktararak farkindalik yaratmak ve kendimi gudulemek istiyorum.. Tatli bagimlisi oldugum ve kilo almama tekk sebebin bu oldugunu dusundugum icin sekerle ilgili konusuxcam. Seker, yasal olan tek bagimlilik yapici madde.. Vucudumuza verdigi zararlarin haddi hesabi yok ve gercekten uyusturucu bagimlisi gibi bagimliyiz ona. Kan sekerimiz oynadigi an tatli bir seylere saldirmak ve hemen kisa sureli mutlulugumuzu yasamak istiyoruz. Fazla kilolarimizin da otesinde yarattigi saglik problemleri saymakla bitmez. Birakmak icin diyabet hastasi ya da kanser olmayi mi bekliyoruz? Sigara, alkol, uyusturucu bagimliligindan hicbir farki yok inanin kizlar.. Bosuna tatli zehir demiyorlar.

Ben bundan 5 sene once, sekerli icecekleri(kola, meyve suyu, buzlu cay vs) hayatima bi daha sokmamak uzere cikardim. Cayima ve kahveme azicik bile seker atmamaya basladim. Bu konularda iradeli oldum. Ama tatli ve ozellikle cikolata ve turevleri, irademi hala zorluyor. Belki duymussunuzdur seker orucunu.. 21 gun paketli, sekerli hicbir gida tuketilmiyor. Cunku 3 haftada tat alma hislerimiz degisiyormus ve canimiz tatli istemiyormus. Gecen sene bunu denedim. Azimle 21 gunu tamamladim ve ustune bi 20 gun daha tatli hicbir sey yemedim ve canim da eskisi kadar cekmedi. Daha dinctim, cildim ve sacim guzellesmisti, 6 kilo vermistim ve mutluydum. Yaz gelince tamamen kendi sucum ve iradesizligimden yine vucudumu alistirdim sekere. Tekrar o surecteki gibi 21 gun seker orucuna basliyorum.. normalde meyve ve kuru meyve de yasak ama ben onlari olculu sekilde yemistim gayet. 37 gunde 6 kiloyu atmistim vucudumdan. Hepsini geri aldim biliyorum. Yarin tartilip baslayacagim yine.. lutfen bu son olsun artik, kesin sonuca ulasayim. :KK51:

Canim ben diyetisyene basladgimdan beri 1 kacamak bile yapmadim.bu usengec ben yarinki ogunlerimi geceden hazirliyorum.
Teyzem de diyetisyene gitmisti hic uymamisti ama ayda 1 kilo gibi gitti yani azda olsa erkisi oluyor.
Sende bir gitsen.ben kendimden biliyorum ne listeye uyarim ne diyetisyene ama gidince oyle olmuyormus.
Cnm yok gıtmem verdıgım para ıle kalıyprum. Artık daha serbest bı yeme düzeni uygulucam. Saabah ekmek yemezsem cok karnonhıdrat duskunlugum oluyor. Ara ogunlerıde yaapcıam bakalım yarın gene ringe cıkıyorum :)

Kizlar, kendimi tekrar motive edip sahala donmek istiyorum, bu yuzden bildiklerimi aktararak farkindalik yaratmak ve kendimi gudulemek istiyorum.. Tatli bagimlisi oldugum ve kilo almama tekk sebebin bu oldugunu dusundugum icin sekerle ilgili konusuxcam. Seker, yasal olan tek bagimlilik yapici madde.. Vucudumuza verdigi zararlarin haddi hesabi yok ve gercekten uyusturucu bagimlisi gibi bagimliyiz ona. Kan sekerimiz oynadigi an tatli bir seylere saldirmak ve hemen kisa sureli mutlulugumuzu yasamak istiyoruz. Fazla kilolarimizin da otesinde yarattigi saglik problemleri saymakla bitmez. Birakmak icin diyabet hastasi ya da kanser olmayi mi bekliyoruz? Sigara, alkol, uyusturucu bagimliligindan hicbir farki yok inanin kizlar.. Bosuna tatli zehir demiyorlar.

Ben bundan 5 sene once, sekerli icecekleri(kola, meyve suyu, buzlu cay vs) hayatima bi daha sokmamak uzere cikardim. Cayima ve kahveme azicik bile seker atmamaya basladim. Bu konularda iradeli oldum. Ama tatli ve ozellikle cikolata ve turevleri, irademi hala zorluyor. Belki duymussunuzdur seker orucunu.. 21 gun paketli, sekerli hicbir gida tuketilmiyor. Cunku 3 haftada tat alma hislerimiz degisiyormus ve canimiz tatli istemiyormus. Gecen sene bunu denedim. Azimle 21 gunu tamamladim ve ustune bi 20 gun daha tatli hicbir sey yemedim ve canim da eskisi kadar cekmedi. Daha dinctim, cildim ve sacim guzellesmisti, 6 kilo vermistim ve mutluydum. Yaz gelince tamamen kendi sucum ve iradesizligimden yine vucudumu alistirdim sekere. Tekrar o surecteki gibi 21 gun seker orucuna basliyorum.. normalde meyve ve kuru meyve de yasak ama ben onlari olculu sekilde yemistim gayet. 37 gunde 6 kiloyu atmistim vucudumdan. Hepsini geri aldim biliyorum. Yarin tartilip baslayacagim yine.. lutfen bu son olsun artik, kesin sonuca ulasayim. :KK51:
Kesinlikle haklisin,yap canim kolayliklar dilerim.
Ben de 5 gundur sekerli hicbirsey yemedim ve dun cnm cikolata ceker gibi oldu vazgectim baktim sadece aliskanlik.
Dedigin gibi vucut alisir ve kilo verilir kesinlikle.

E Elispo bemde eskiden ekmek yemezdim ama hamur isine ve tatliya yok demezdim.
Bu 5 gundur ekmek yedigim icin hic abur cubur ada ihtiyac duymadim sanirim.

Back