- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 34
Ara ogunlerde de yıyor musun? Vucudun kıtlık psikolojisine gırmıs olmasın ?Ne güzel bi topik olmuş :)
Bende 14 şubat da diyetisyene başladım.88.9 la başladm geçen haftaperşembe tartıldığmda 83.5 dim.
Fakat 1 haftadır sadece yarım kilo vermişim.Kaçamak falan da yapmıyorm hiç anlamadım kii.
Bende seker diyetini soracaktim sana ama alta yazmissin basladim diye.hadi hayirlisi bakalim.
Ben tatli ihtyacinni nerden aliyorum bilmiyorum ama hic canim cekmiyor.
Tarcindan heralde.
Ne güzel bi topik olmuş :)
Bende 14 şubat da diyetisyene başladım.88.9 la başladm geçen haftaperşembe tartıldığmda 83.5 dim.
Fakat 1 haftadır sadece yarım kilo vermişim.Kaçamak falan da yapmıyorm hiç anlamadım kii.
Ara ogunlerde de yıyor musun? Vucudun kıtlık psikolojisine gırmıs olmasın ?
Kızlar dun rahat bır dıye gunu gecırdım darısı bugunun basına
Selamlar
Günaydın..
2 sabahtır tam buğday ekmeğinden iki ince dilim arasına kaşarla yağsız tost yapıp süt ile kahvaltı niyetine yiyorum.. Genelde de 11'e kadar acıkmıyorum.. Sizce tam buğday ekmeği yemek yiyor olmam (genelde sadece kahvaltıda, 2 -3 ince dilim) sıkıntı olmazdır değil mi?
2 yumurta ve biraz sebze ve peynirle kahvaltı yaptığımda 10 gibi acıkmış oluyorum. Tam buğday ekmeği daha uzun süre tokluk veriyor..
Günaydın..
2 sabahtır tam buğday ekmeğinden iki ince dilim arasına kaşarla yağsız tost yapıp süt ile kahvaltı niyetine yiyorum.. Genelde de 11'e kadar acıkmıyorum.. Sizce tam buğday ekmeği yemek yiyor olmam (genelde sadece kahvaltıda, 2 -3 ince dilim) sıkıntı olmazdır değil mi?
2 yumurta ve biraz sebze ve peynirle kahvaltı yaptığımda 10 gibi acıkmış oluyorum. Tam buğday ekmeği daha uzun süre tokluk veriyor..
Teşekkür ederim cevabımız için.. :)
Ekmeğim çok ince ve küçük dilim oluyor.. Yumurta zaten tok tutuyor mantığıyla ekmekle yemiyordum açıkçası.. Bundan sonra öyle denerim.. yaklaşık 1 aydır dikkat ederek besleniyorum ama ciddi bir gidiş olmadı kilomda..Buda biraz umut kırıcı oluyor ama yinede direnmeye devam edeceğim..bir yerde beklediğim kırılma olacak elbet..
Ara öğün konusuna gelince genelde ceviz, meyve yada gün kurusu ile yapmaya çalışıyorum..yeterli oluyor sanırım bunlarda.. sıkıntı yaşamıyorum pek..ve günlük mutlaka 2-3 lt arası suyumu içiyorum.. Normalde de su içen biriyimdir zaten..pek sıkıntı yaşamıyorum su konusunda..
Merhaba:)
Ekmekten vazgecemiyorsaniz, sabahlari 1 dilime indirmeye calisin. Cok da bagimli degilseniz tamamen kesin bence. Cok faydasini goreceksiniz tartida:) Sade wasa, form etimekten 1 dilim veya formun yulafli kepekli biskuvisinden 1-2 adet tercih edebilirsiniz, seker ve karbonhidrat oranlaei ekmege gore cok cok daha dusuk oldugu icin. Kahvaltida yumurta yerseniz de, ekmege hic ihtiyac kalmaz tika basa doyarsiniz oglene kadar:)
Su içmen çok güzel.Ara öğünlerinde meyve yemen de çok güzel fakat meyveyi asla tek başına yeme demişti doktorum.Yannda mutlaka 2 kaiık yoğurt yada 1 bardak süt iç ki meyvenn içindeki şeker tek başına yendiğinde yağa,prıtein ürünüyle birlikte alındığında proteine dönermiş.
Püf noktalar önemli olan diyet konusunda ve porsiyonlar.Porsiyonlar öğrenince mide de küçülüyor.Günde 2 fincan yeşilçay çok farkediyor denemeni tavsiye ederim.
Öğün bildirimi yapılıyormu burada :)
Bende eyvallah almadan kendimi zorla kabul ettirmiş gibi oldum
Sabah, bebeğim olduğu için kahvaltımı en geç 10 gibi yapmş olmam gerekiyor.
Sabah;4 yk yoğurt,1 tk bal,10 fındık,1 kivi,1 tam ceviz ve tarçın tobottan geçirip yedim smoothe tarzı birşey listeme öle eklenmiş
Kahvaltı geç yaptığm için ara öğün yok öğlen 1 gibi;
2 yumurtalı yağsız omlet ve 1 dilim ekmek
Araöğün 4 gibi;
1 çb.leblebi,1 adet kuru kayısı ve 1 b.yeşilçay
Akşam 7 gibi;
150 gr tavuk,bol salata ve 1 kepçe çorba
Akşam 21.30 ara;
Yarım elma ve 2 yk yoğurt
Bu günki listem böyle hepsini toptan yazayım dedim belki size de yiyecek fikri olur diye :)
Sonunda gulumsemissin saka mi dedin anlamadim ama canim saka degilse yorum yapabilirim tabi kiAh kızlar konuscak kınu bulamıyorum toplum arasında :)
Iyi basladin canim devamini dilerim.Kizlar merhabaaa
Sabah 10:00: 1 kupa sade kahve
Kahvalti/ogle 12:30 2 haslanmis yumurta, peynir, zeytin
Ara 15:30 2 bardak cay
Ara 16:30 1 muz
Aksam 18:30 1 porsiyon tavuk (tavada, yagsiz) 1 bardak ayran, yarim kozlenmis kirmizi biber
Sonunda gulumsemissin saka mi dedin anlamadim ama canim saka degilse yorum yapabilirim tabi ki
Iyi basladin canim devamini dilerim.
Sanki ekmek yersen devami daha sıkı olur gibime geliyor bende diyetisyenden sonra farkina vardim.
Ama sen biliyorsun bu isi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?