Canim 2 haftada 5.6 kilo verebilirmsiin diyetini bilmiyorum ama.Gunaydın kızlar
Hızlı ve bol yemeklı bır hftasonundan sonra 71.6 kılo ile mucadeleye devam ediyorum.
Sabah 9 u bır yerde ılr gune basladım ama yarım saat beklemeye vaktım olmadıgı ocın ardından ıkı yumurtamı yedım
Su anda cayımı ıcıyorum. Bugun oglene kadar tek cayım olacak bu cunku demır eksıklıgum var ve cayı azaltmam gerek demır eksıklıgu kılo vermemı engellıyor olabılır. Yanıma kuru meyve aldım aralarda atıstıracagım 10.30 ve 15 arasında
Ikı hafta sonra 66 olmayı cok ıstıyorum. Bakalım basarabılecek mıyım fotograflardakı en iri kadın gorunmekten cok sıkıldım((
Görüşmek üzere sevgıler
Hayal etmek de guzel :) diyetim sabah 2 yumurta zeytin arada togurt oglen corba arada meyve aksam ızgara yada sebze aksam nısastalı sütCanim 2 haftada 5.6 kilo verebilirmsiin diyetini bilmiyorum ama.
Bende 0 kacamakli diyet listesine devam ediyorum canim hedefim haftada 1 veya 1.5 kilo.Hayal etmek de guzel :) diyetim sabah 2 yumurta zeytin arada togurt oglen corba arada meyve aksam ızgara yada sebze aksam nısastalı süt
Demir ve d vitamın degerlerın dusukse kılo veremezsın cnmBende 0 kacamakli diyet listesine devam ediyorum canim hedefim haftada 1 veya 1.5 kilo.
Hayal etmek guzel aynen ama o surede okdr kilo veremezsende hayal kirikligi oluyor diye soyledim.
Belkide benim bunyem cok direncli ya canim
Bugun 3.gun du hala ayniyim hic odemdemi yoktu yaniiiii
Bozuldum
Diyete baslamadan onceki gun saglik ocaginda tahlil yaptrdim.Demir ve d vitamın degerlerın dusukse kılo veremezsın cnm
Dogrudur cnm saglık ocagı tahlılerıdeDiyete baslamadan onceki gun saglik ocaginda tahlil yaptrdim.
Sadece kolesterol ve tiroit cok az yuksek cikti digerleri hep ortalamaydi.
Guvenebilirim degil mi ona.
Yani dogrudur dimi
Ben daha cok eksik beklerdim cunku
O somon bir kısılık mı??merhabalar,
bende size katilmak istiyorum, son 2 senede 11 kilo aldim, suanda 77.7 kiloyum, eski kiloma geri donmek istiyorum . hedefim 66 kilo 6 ay icinde bu kiloya ulasmak istiyorum.
sekeri, kizartmalari, kola vb gazli sekerli icecekleri hayatimdan cikariyorum. bol proteinli bir beslenmeye gecis yapacagim.
birbirimize destek olarak kilolari veririz insallah.
yurtdisinda yasiyorum Turkiyeye gore 5 saat ilerideyiz.
bugunku menum :
kahvalti : haslanmis yumurtali ve domates kurulu sandvic
cay
ara: sade neskafe
oglen : somonlu salata, yarim limonlu su, resmi asagida:
Eki Görüntüle 1974082
aksamustu bir muz yemeyi dusunuyorum.
Aksam yemegi icin henuz planim yok , yedikten sonra yazarim
O somon bir kısılık mı??
Cnm hosgeldın bende 76 dan basladım ınmeye su anda 71 kıloyum. Yemekten mutlu oluyorum can sıkıntısından yemek yerım kek yerım ama kendıme 15 gun belırledım 15 gun ıcınde 66 ya ınecegımmmerhabalar,
bende size katilmak istiyorum, son 2 senede 11 kilo aldim, suanda 77.7 kiloyum, eski kiloma geri donmek istiyorum . hedefim 66 kilo 6 ay icinde bu kiloya ulasmak istiyorum.
sekeri, kizartmalari, kola vb gazli sekerli icecekleri hayatimdan cikariyorum. bol proteinli bir beslenmeye gecis yapacagim.
birbirimize destek olarak kilolari veririz insallah.
yurtdisinda yasiyorum Turkiyeye gore 5 saat ilerideyiz.
bugunku menum :
kahvalti : haslanmis yumurtali ve domates kurulu sandvic
cay
ara: sade neskafe
oglen : somonlu salata, yarim limonlu su, resmi asagida:
Eki Görüntüle 1974082
aksamustu bir muz yemeyi dusunuyorum.
Aksam yemegi icin henuz planim yok , yedikten sonra yazarim
Sanada guzel gunlerGünaydın herkese
Bugün sade bir kahvaltı ile başladım.
Son zamanlarda 3l su içmeyi başaramadım ama bugün denicem :))))
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Cnm hosgeldın bende 76 dan basladım ınmeye su anda 71 kıloyum. Yemekten mutlu oluyorum can sıkıntısından yemek yerım kek yerım ama kendıme 15 gun belırledım 15 gun ıcınde 66 ya ınecegımm
:)
Sanada basarılar dılerım. Arkadasım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?