• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Gunaydın arkadaslar

Bugun standart kahvaltımın yanında bırazda kış salatası yedim. Neden se canım su an sımıt kek gıbı abur cubur ıstıyor. Dun zaten 3 kare kek yıyerek dıyetımı deldım. Hala tartıda 70 :(
İnemicem heralde ya onca spora nasıl inemıyorum sasıp kalıyorum
Ama vucudum ıyı halde kalcam 104 belim 77 65 kılolu bırının vucudu gıbı sıkı yani :) bu bıraz tesellı edıyor benı :)
@balll8 geziye mi gidiyorsun yogunlugun oyuzden mı?
@katre i matem nerelerdesin cnm

@asena87 cnm istanbul cok gezılesı kıpır kıpır bır sehır sanslısın:)

@asena87 amelıyat olan sendın degıl mı cnm ? Ne amelıyatıydı?
Gorusuruzz

Gunaydin herkese.
Diyet menulerim falan hazirlandi.alisveris yapip baslayacagim.
E Elispo ist guzelde cok fazla isyerindeyim.dun nobetciydim sabh 6 da kalktim aksam 8e kadar.

Yazin burun ameliyati olmustum canim sonra bir duzeltme daha gerekti onu oldum.daha basit bir seydi

Gunaydin herkese.
Diyet menulerim falan hazirlandi.alisveris yapip baslayacagim.
E Elispo ist guzelde cok fazla isyerindeyim.dun nobetciydim sabh 6 da kalktim aksam 8e kadar.

Yazin burun ameliyati olmustum canim sonra bir duzeltme daha gerekti onu oldum.daha basit bir seydi
Istedıgın gıbı oldu mu burnun?
Benımde burnumda krmık var ama hıc amelıyat dusunmedım yenılerde olsam mı dedım bıraz arastırma yapınca genelin sonuctan mutlu olmadıgını anladım hevesım kactı

Meb de degıl mıydın ne den 8 e kadar sürüyor işin

bugün itibariyle tam 5 gündür karatay beslenmesine uyuyorum. Günde yarım saat de yürüyorum. Kas yapıp da tartıda daha agır çıkmamak için şimdilik hiçbir hareket yapmıyorum. bıraktıgım yogayı tekrar başlıycaktım ki nezle oldum bu gribe döncek kesin. gözlerim burnum akıyor :KK43:
birkaç haftadır terslikler üst üste geliyor. haftaya çok yogun olucaktım napıcam bilmiyorum.

bugün itibariyle tam 5 gündür karatay beslenmesine uyuyorum. Günde yarım saat de yürüyorum. Kas yapıp da tartıda daha agır çıkmamak için şimdilik hiçbir hareket yapmıyorum. bıraktıgım yogayı tekrar başlıycaktım ki nezle oldum bu gribe döncek kesin. gözlerim burnum akıyor :KK43:
birkaç haftadır terslikler üst üste geliyor. haftaya çok yogun olucaktım napıcam bilmiyorum.
Cnm kolay gelsın sen hangı sehırdesın calısıyor musun ?
Açlık diyet kitabımı?
Umarım aksiliklerin biter

Cnm kolay gelsın sen hangı sehırdesın calısıyor musun ?
Açlık diyet kitabımı?
Umarım aksiliklerin biter

saol canım ben istanbuldayım evet çalışıyorum. AÇLIK kitabı sanırım içeriği vücudun açlığının aslında mideden değil duygulardan ve beyinden geldiği ve bunun da yanlış beslenme sebebiyle olduğu gibi ufkumuzu açıp kendimizi tanımamızı sağlıycak bir kitap. Ben de burda gördüm tavsiyesini. Alıcam bugün d&r a gidip bakalım.

saol canım ben istanbuldayım evet çalışıyorum. AÇLIK kitabı sanırım içeriği vücudun açlığının aslında mideden değil duygulardan ve beyinden geldiği ve bunun da yanlış beslenme sebebiyle olduğu gibi ufkumuzu açıp kendimizi tanımamızı sağlıycak bir kitap. Ben de burda gördüm tavsiyesini. Alıcam bugün d&r a gidip bakalım.
Ben baktım dr ın bılgısayarında cıkmadı. Yazarını verır mısın

index-22.jpeg
Ben baktım dr ın bılgısayarında cıkmadı. Yazarını verır mısın

Kitap bu canım,

index-22.jpeg

E Elispo iş için hazırlamam gereken şeyler var 3 hafta daha vaktim var ve çok zaman alam şeyler :))

Slm kizlar.
Diyet listemi duzenledik.bu sabah alisveriste yaptim.
Geceden hazirlanmis ceviz suyumla gune basladim.
Malesef bu ara dikkat etmedim ve 1 kilo aldim.
Oyuzden bugun 68 kiloyum ve ramazan ayina tam 2 ay var.
Hedefim bu ayda 5 kilodan 58 59 u gorebilmek.
Cok kararliyim bakmayin bana oylee

Hello

Bu ıkı gun ara verdım dıyet yapmıyorum ama spora devam
Dıyet ımın aralarına yogurt ekleme kararı aldım pazartesı nden ıtıbaren 10.30 ve 1500 a ya ayran ya yıgurt koycam. Metabolızmamı sasırtmak ve hızlandırmak ıstıyorum.

Bu ıkı gunde yoruldugum ıcın ara verdım.
Burde vucudum sarsılsın ıstedım
Sabah yumurtalı ekmek ve portakal recelı oglen wrap mexıcan ıle sarstım.

Aksam yogurt yucem

Bırde nişastalı yalancı salebımı:)

Sevgılerr

Bugun diyetimin ilk gunu.
Tum gun evdeydim.
10.30 cevizli su
Sabah: az peynir 4 zeytin 2 etimek 1 yumurta
Ara yesil cay 2 bardak
Ogle:nohut yemegi 2 etimek yogurt
Ara az sut 1 biskuvi
1 soda
Aksam nohut yogurt 2 etimek
20.00 1 incir kurusu 1 ceviz
Yatarken tarcinli sut

Gunduz 50 dk tv basinda hreket.
Yarin sabah sahilede gidecegim.

Slm kizlar bugun 2.gunum.
Sabah cevizli su
*sahilde 1 aaat yuruyus ve hareket
Kahvalti:yesillik,peynir,yumurta,etimek
Ara ;1 turk kahvesi
1 yesilcay
Oglen;nohut yemegi yogurt ve etimek
Ara; yesilcay ve nescafe
Aksam:tavuk yesillik ve tambugday ekmegi
Ara ;elma veya incir kurusu
Sade soda
Gece yatarken yarim tarcinli sut

Slm kizlar bugun 2.gunum.
Sabah cevizli su
*sahilde 1 aaat yuruyus ve hareket
Kahvalti:yesillik,peynir,yumurta,etimek
Ara ;1 turk kahvesi
1 yesilcay
Oglen;nohut yemegi yogurt ve etimek
Ara; yesilcay ve nescafe
Aksam:tavuk yesillik ve tambugday ekmegi
Ara ;elma veya incir kurusu
Sade soda
Gece yatarken yarim tarcinli sut

Cok guzel :KK9:

Kizlar diyetime sporu da eklemem gerek.ama sahil yuruyusu bana cok zor calisma saatlerim degisik falan.
Spor salonunuda hic sevmiyorum.
Zamaninda aylik uyelik yapip 3 kez gidiyordum anca.
Surekliligi saglayamiyorum ama ozeniyorumda salon aletlerine.
Instagramda zayiflayan bir kzii surekli sporda goruyorum.acayip sekillenmis.
Evime yakin olan salonlarda cok tikis tikis.
Buyuk olan salonlarda evime uzak.

Gunaydın kızlar

Hızlı ve bol yemeklı bır hftasonundan sonra 71.6 kılo ile mucadeleye devam ediyorum.
Sabah 9 u bır yerde ılr gune basladım ama yarım saat beklemeye vaktım olmadıgı ocın ardından ıkı yumurtamı yedım

Su anda cayımı ıcıyorum. Bugun oglene kadar tek cayım olacak bu cunku demır eksıklıgum var ve cayı azaltmam gerek demır eksıklıgu kılo vermemı engellıyor olabılır. Yanıma kuru meyve aldım aralarda atıstıracagım 10.30 ve 15 arasında

Ikı hafta sonra 66 olmayı cok ıstıyorum. Bakalım basarabılecek mıyım fotograflardakı en iri kadın gorunmekten cok sıkıldım :(((

Görüşmek üzere sevgıler

Back