Aynen bende anlamadım çünkü bu topikte bunu yazan birini göremedim? Bitek ben mi göremiyorum? Yoksa yanlışlıkla burda mı cevapladı?Kızlarrrr kim hamile ben anlamadım
Aynen canım arkadasım hamilelik döneminde sadece 8 kg almışAynen bende anlamadım çünkü bu topikte bunu yazan birini göremedim? Bitek ben mi göremiyorum? Yoksa yanlışlıkla burda mı cevapladı?
Sorun değil ama :)))
Şunu da eklemek istiyorum. Tam detayları bilmiyorum ama hamileyken de kilo vermek mümkün.
Insallah cıkarsınız cnm benkmde en uzun gunum hem nobetcıyımde.Bugün uzun iş günüm ve hiç canım istemiyor : D inşallah yürüyüşe çıkarız bugün yine :)))
En başta canım bir ya da ikinci sayfada sanırım tam hatırlayamadım ama en başta olması lazımBu alıntı yaptığın yazıyı ben göremedim burda?
Hmmmmm anladım.. yazmamış kendisi sonradan zaten. İncelemedim ben ondan şaşırdım göremeyinceEn başta canım bir ya da ikinci sayfada sanırım tam hatırlayamadım ama en başta olması lazım
2. Sayfa da bayanlar. Aynen hamileyken de diyet yapmak sorun değil ama daha doğrusu diyet demeyelim sağlıklı beslenmek fakat bunu uzman eşliğinde yapmak daha mantıklı çünkü alacağımız kalori hesaplıyor kendi kafamıza yaptığımızda bebeğimizi zarar verebiliriz belkiAynen bende anlamadım çünkü bu topikte bunu yazan birini göremedim? Bitek ben mi göremiyorum? Yoksa yanlışlıkla burda mı cevapladı?
Sorun değil ama :)))
Şunu da eklemek istiyorum. Tam detayları bilmiyorum ama hamileyken de kilo vermek mümkün.
Anladım canım olsun olur öyle şeyler hamile olunca şaşırdım bir an tabii ki oda yapabilir ama doktor kontrolündeHmmmmm anladım.. yazmamış kendisi sonradan zaten. İncelemedim ben ondan şaşırdım göremeyince
Iki taneValla guzel beslenmissin ins ordada abartmazsin da tum gun bosa gitmez
Lahmacun sayisini alayim
Yedimlerin iyiymiste aksam yemeden nasil durabileceksin
Yarin yaz muhakkak gecenin nasil gectigini
Canım bende pizzamatikte yapıyordum baya lezzetli oluyor ama 1subatta paketleyip kaldırdım :)))Tavada yapıyorum lahmacunu
Aynen canım, bende tatlıdan vazgeçemiyorum ama artık baya azalttım, dikkat etmeye çalışacağım bundan sonra da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?