• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

E Elispo evet canım sabahtan yaparsak sporu gün içinde
asena87 asena87 evet canım. sağlıklı beslenme için en iyi yol gösterici canan karatay bana göre. O yüzden bugün ona göre davrandım. Öğün aralarına en az 4-5 saat koyalım ki leptin yağ yakabilsin. Aralarda yediğimiz herşey bir lokma bile tekrar insülin salgılatıyor ve şeğtin hormonunun işini yapmasını geciktiriyor. Bugün buna dikkat ettim.

10:30
2 haşlanmış yumurta
Ceviz
Domates, biber, maydonoz
Peynir
Zeytin

13:00 limonlu yeşil çay

15:00
Mercimek çorbası
Nohut
Yabanmersini karıştırılmış yoğurt
Ceviz

19:00
Evde yapılmış döner
Ceviz

Birazdan bebek görmeye gidicez, acaba neler yaptılar:halay:
Valla guzel beslenmissin ins ordada abartmazsin da tum gun bosa gitmez
Slm kızlar benimde bugün küçük menüm
Sabah çok ince bir dilim ekmek, menemen, biraz peynir
Öğlede,kendi yaptığım lahmacun, salata yağsız ve yoğurt. Ve gün çay gün boyu şekersiz. Akşama da bişi yok artık :-o
Lahmacun sayisini alayim
Yedimlerin iyiymiste aksam yemeden nasil durabileceksin
Yarin yaz muhakkak gecenin nasil gectigini

E Elispo pastaa :kk77: canım çektii.. :D

Ancak haftaya cuma yerim pastayı :/ izin günüm çünkü :))))))

Kızlar bir de cumartesi 10 günlüğüne falan şehir dışına çıkacağım sanırım, leslieyi nasıl nerden indiririm biliyor musunuz?

ValentinusNF ValentinusNF doğru tabi mecburiyet yok. Yenilikler olduğunda uğrarsanız seviniriz :))))))
Canım tek yenilik bugün diyetisyende kontrolüm vardı ikinci haftam başlıyor. Tartı da 300 gr vermişim ama doktorun dediğine göre 1,5 kg yağdan gitmiş ama çok az su içtiğim için vücudum su tutmuş.. Böyle düşününce çok mutlu oldum ama eve geldim çıktıları inceledim vücudumda ki yağ kütlesi artmış kas kütlesi azalmış görünüyor o_O Ben anlamadım doktor ters mi gördü karıştırdı mı acaba?? Ama geçen hafta 2 öğün bozmuş olmama rağmen çok sağlıklı ve güzel beslendim. Yağın artıp kasın azalması mantıklı mı anlamadım yaa gündüz ne mutluydum halbuki :mad:

Ben bi ara bozmuştum o yüzden yazmadım utandım :) şimdi devam ediyorum 2-3 gündür. 1.3 kilo verdim

Iyi geceler kizlaaar:KK68:
Bugun aksiliklerden dolayi cildirdim oglen yazmistim biliyosunuz. Sonra okula gittim. 1 saat 40 dakika araliksiz ders yapti hoca oturmaktan popom acidi, konu dinlemekten beynim yandi. Aksam yemegimi de gec yedim o yuzden. Asiri yorgun hissediyorum. Menumu yazip kacicam

Kahvalti/Ogle 13:00: 2 yumurta, 3 dilim sucuk, 1 dilim form etimek, peynir, zeytin, cay
Ara 16:30 : 1 bardak ayran, altinbasak kekepkli biskuvinin yarisi
Aksam 20:00 : 1 porsiyon ispanak, yogurt, turp

Ispanak olayini abartmisim, baya cok almisim o yuzden resmen 3 gunluk yemek cikti yarin da onu yicem ahahahahah
Opuyoruuum:KK15:

Back