Teşekkür ederim canım benim çok sağol :))Leylacım merhaba hoşgeldin aramıza :)
Valla guzel beslenmissin ins ordada abartmazsin da tum gun bosa gitmezE Elispo evet canım sabahtan yaparsak sporu gün içinde
asena87 evet canım. sağlıklı beslenme için en iyi yol gösterici canan karatay bana göre. O yüzden bugün ona göre davrandım. Öğün aralarına en az 4-5 saat koyalım ki leptin yağ yakabilsin. Aralarda yediğimiz herşey bir lokma bile tekrar insülin salgılatıyor ve şeğtin hormonunun işini yapmasını geciktiriyor. Bugün buna dikkat ettim.
10:30
2 haşlanmış yumurta
Ceviz
Domates, biber, maydonoz
Peynir
Zeytin
13:00 limonlu yeşil çay
15:00
Mercimek çorbası
Nohut
Yabanmersini karıştırılmış yoğurt
Ceviz
19:00
Evde yapılmış döner
Ceviz
Birazdan bebek görmeye gidicez, acaba neler yaptılar
Lahmacun sayisini alayimSlm kızlar benimde bugün küçük menüm
Sabah çok ince bir dilim ekmek, menemen, biraz peynir
Öğlede,kendi yaptığım lahmacun, salata yağsız ve yoğurt. Ve gün çay gün boyu şekersiz. Akşama da bişi yok artık :-o
Canım aslında bu topikte sürekli bildirim şartı yok ya biraz o yüzden rahattımNıye kayboldun arkadasımValentinusNF
Canım tek yenilik bugün diyetisyende kontrolüm vardı ikinci haftam başlıyor. Tartı da 300 gr vermişim ama doktorun dediğine göre 1,5 kg yağdan gitmiş ama çok az su içtiğim için vücudum su tutmuş.. Böyle düşününce çok mutlu oldum ama eve geldim çıktıları inceledim vücudumda ki yağ kütlesi artmış kas kütlesi azalmış görünüyorValentinusNF doğru tabi mecburiyet yok. Yenilikler olduğunda uğrarsanız seviniriz :))))))
Bence enkolay youtube A girince video bağlantısının www.sonra Ss koyup Enter A basıp indirmek :))Kızlar bir de cumartesi 10 günlüğüne falan şehir dışına çıkacağım sanırım, leslieyi nasıl nerden indiririm biliyor musunuz?
Teşekkür ederim canım Yaş 21 boy 1.63 kilo 79 spor var diyet var hayırlısı bakalım :)
En genç ve en kilolu oldum sanırımHosgeldin canim, en gencimiz sen oldun artik:)
Ama hamilesiniz?bende varım 1,65 boy kılo 80 ayça kayanın 5333 dıyetını uyguluyorum
Bu alıntı yaptığın yazıyı ben göremedim burda?Ama hamilesiniz?
Utanmaya gerek yok. Bozuyoruz bizde aradaBen bi ara bozmuştum o yüzden yazmadım utandım :) şimdi devam ediyorum 2-3 gündür. 1.3 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?