• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Herkese güzel bir gün diliyorum :))
Bugün biraz geç gelicem, güzellik uzmanına gidip yüzüme cilt bakımı yaptırıcam :))
Oewww. Ahh kadın olmak ne guzel. Dünde ben 5 sa kuafordeydım. Sımdı saclarım acık kahve ustu pılatın önrümde ilk kez boyattımm cok sıkılmıs radıkal bı degısıklık arıyordum ya şehri ya işi ya adamı ya saçı değiştirecektim ben saçı sectım :)

E Elispo inşallaah başarıcazz :)))

Saç değişimi demek. Değişiklik iyi oluyor bazen..
Bende 3 sene önce bel uzunluğundaki güzel kıvırcık saçlarımı mora boyatmıştım ama yandılar. Taranmaz oldular birbirine girince kopmaya başladılar felan... 1 seneden biraz fazla oluyor kestirmek zorunda kaldım... erkek saçı gibi kısacık kestirdim kulağıma bile değmiyordu..
ama artık biraz uzadılar ama biraz.. bide yavaş uzuyorlar :D

Sinirden cildiricam kizlar, bugun cok keyifsiz uyandim yataktan cikasim gelmedi, hava da yagmur yagacak gibi zaten, en nefret ettigim doga olayi. 11 gibi kalktim kahvemi ictim spor yapmaya hazirlaniyordum ki internetimiz gitmis. Yarim saat ugrastim gelmedi. Neyse dedim kendi kendime bir seyler yapayim dans falan ederim dedim, sular kesilmis! Krize girdim, dus alamayacagim icin yapamadim. Su an hucresel veriden kullaniyorum o da az kaldi, evdeki internet duzelene kadar giremicem sinirden her yeri yumruklayasim var:kızgın::KK11::sinirli:

Sinirden cildiricam kizlar, bugun cok keyifsiz uyandim yataktan cikasim gelmedi, hava da yagmur yagacak gibi zaten, en nefret ettigim doga olayi. 11 gibi kalktim kahvemi ictim spor yapmaya hazirlaniyordum ki internetimiz gitmis. Yarim saat ugrastim gelmedi. Neyse dedim kendi kendime bir seyler yapayim dans falan ederim dedim, sular kesilmis! Krize girdim, dus alamayacagim icin yapamadim. Su an hucresel veriden kullaniyorum o da az kaldi, evdeki internet duzelene kadar giremicem sinirden her yeri yumruklayasim var:kızgın::KK11::sinirli:
Sporunu yap kolonya ile silinirsin cnm

Smiile Smiile tatlım valla bende bu sabah cok keyifsiz uyandım burasıda yağmurlu sanırım o yuzden :) E Elispo tatlım değişiklik iyidir güle güle kullan balll8 balll8 tatlım yılan yağı kullan bence saçı acayip hızlı uzatıyor :)
hepinize bol iradeli bir gün diliyorum

Canim kahvaltida yumurta da yersen asiri tok tutar seni. Ogle yemegi yemiyor musun? Kek ve lokum cisss olmus yarin dengelersin
Dun 13 saat isteydim ve yemeye vaktim bile yoktu buna ragmen durume saldirmadim ev kekiydi hafifti tabiki olmasa iyi olurduda care yoktu ve 6.30 da kalkip yumurta yapamadim ☺
İyi geceler kızlar. Bugün benim açımdan hiç açıcı geçmedi. Yine boğazımı tutamadım. Sabah menemeni ekmekle yememi mi sayayım, akşam yaş pasta yediğimi mi... :duduk:
Ne zaman "evet yediklerime dikkat edicem" desem kıtlıktan çıkmışçasına yiyorum, bunu bir kere daha anladım. Daha kalıcı ve faydalı bir düşünce sistemi gerekiyor benim için. Hayatıma bir rutin oturtma konusunda sıkıntım var. Belki sürekli evde olmamdandır (inşallah öyledir). İşe başlayınca düzelmesini umuyorum. Aslında herşeyin özünde eyleme geçmek var, biliyorum, düşünüp durmakla olmuyor. Ama bu bile bir düşünce olarak kalıyor. Kilo vermek gerçekten sabır işi. Bir günde olmuyor. Sonuçları görmek insanı motive edecek ama sonucu görmeye yetecek sabır ve irade en gereken şey.
Yani yarın tekrar başlıyorum :KK31:
Az yemeliyim diye kendini ogutledikce dahada gomuluyor insan.
Diyet mantigindan cikip sadece saglikli yasam adina yemek gerek.bende tatli gorsem yok diyemem hamur isine de...ama bunlari dusunup dusunup dert ettikce asil onlari yiyor insan.
Birde ben ilk kilo almaya basladigimda yazin hemen eve gidip tatilde 7 kilo verdim.hep evdeydim ama bunu hep hareket yapip skliasabilirim e cevirmistim.

Dun 13 saat isteydim ve yemeye vaktim bile yoktu buna ragmen durume saldirmadim ev kekiydi hafifti tabiki olmasa iyi olurduda care yoktu ve 6.30 da kalkip yumurta yapamadim ☺

Az yemeliyim diye kendini ogutledikce dahada gomuluyor insan.
Diyet mantigindan cikip sadece saglikli yasam adina yemek gerek.bende tatli gorsem yok diyemem hamur isine de...ama bunlari dusunup dusunup dert ettikce asil onlari yiyor insan.
Birde ben ilk kilo almaya basladigimda yazin hemen eve gidip tatilde 7 kilo verdim.hep evdeydim ama bunu hep hareket yapip skliasabilirim e cevirmistim.
Asena 13 saat cok yorucudur. Gorevın nedır bu kadar uzun cnm.
Dıyet ıcın soyledıklerınde cok haklısın cnm

Asena 13 saat cok yorucudur. Gorevın nedır bu kadar uzun cnm.
Dıyet ıcın soyledıklerınde cok haklısın cnm
Idareciyim bir kurumda,3 gunde bir 13 saat.
Gecen sene bir ara gecici sureyle is degistirdim
Calisma saati bi anda 7 saate dustu tabi ben rahatladim ve ilk ay 5 kilo verdim okdar psikolojim iyiydiki az da yorulunca kendime zaman ayiriyordum oglen yemegi hazirlayip goturuyordum ve karabugdaya alismistim...
Yani kafan rahat olacak ve kilo vericrm diye sartlandirmadan yapmak lazim.
O donem cok sasirmistim.sutlac uzatmislardi yarisini yeyip bitirmemistim ki ben normalde tatli icin ölurum..suanda kendimi iyi hissediyorum cok asiri kismadim henuz sadece duzene giriyorum ve ekmek arasi yememem bile yeter ☺

Idareciyim bir kurumda,3 gunde bir 13 saat.
Gecen sene bir ara gecici sureyle is degistirdim
Calisma saati bi anda 7 saate dustu tabi ben rahatladim ve ilk ay 5 kilo verdim okdar psikolojim iyiydiki az da yorulunca kendime zaman ayiriyordum oglen yemegi hazirlayip goturuyordum ve karabugdaya alismistim...
Yani kafan rahat olacak ve kilo vericrm diye sartlandirmadan yapmak lazim.
O donem cok sasirmistim.sutlac uzatmislardi yarisini yeyip bitirmemistim ki ben normalde tatli icin ölurum..suanda kendimi iyi hissediyorum cok asiri kismadim henuz sadece duzene giriyorum ve ekmek arasi yememem bile yeter ☺
Ekmek arası cok kalorılı. Yeme tabi cnm

Salepıctım. Oğlumun pastasından hem yemek istiyorum hem yememek. Napcam bilmiyorum.

Bugun;
09.30 ceyrek simit az peynir
14.00 az peynir 5 zeytin maydanoz ve 1.5 etimek form
17.00 2 kucuk lokum
18.00 yumurtali karnabahar yemegi 1 etimek form
19.00 4 biskrem
21.00 süt

Gun icinde 1 turk kahvesi 2 nescafe 1 lt su

E Elispo evet canım sabahtan yaparsak sporu gün içinde
asena87 asena87 evet canım. sağlıklı beslenme için en iyi yol gösterici canan karatay bana göre. O yüzden bugün ona göre davrandım. Öğün aralarına en az 4-5 saat koyalım ki leptin yağ yakabilsin. Aralarda yediğimiz herşey bir lokma bile tekrar insülin salgılatıyor ve şeğtin hormonunun işini yapmasını geciktiriyor. Bugün buna dikkat ettim.

10:30
2 haşlanmış yumurta
Ceviz
Domates, biber, maydonoz
Peynir
Zeytin

13:00 limonlu yeşil çay

15:00
Mercimek çorbası
Nohut
Yabanmersini karıştırılmış yoğurt
Ceviz

19:00
Evde yapılmış döner
Ceviz

Birazdan bebek görmeye gidicez, acaba neler yaptılar:halay:

Slm kızlar benimde bugün küçük menüm
Sabah çok ince bir dilim ekmek, menemen, biraz peynir
Öğlede,kendi yaptığım lahmacun, salata yağsız ve yoğurt. Ve gün çay gün boyu şekersiz. Akşama da bişi yok artık :-o

LeylaKaya LeylaKaya aramıza hoş geldin. Biraz daha bilgi verirsen iyi olur :))) yaş boy kilo iş spor diyet gibi :)))

LeylaKaya LeylaKaya inşallah canım :)))

Kızlar bugün 70dk lık yürüyüşe çıktık yine. Onun dışında diyetim devam ediyor.
:)))))))))

Back