• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kızlarrrr kim hamile ben anlamadım
Aynen bende anlamadım çünkü bu topikte bunu yazan birini göremedim? Bitek ben mi göremiyorum? Yoksa yanlışlıkla burda mı cevapladı?
Sorun değil ama :)))

Şunu da eklemek istiyorum. Tam detayları bilmiyorum ama hamileyken de kilo vermek mümkün.

ben de bugün şöyle yedim:

sabah: küçük bir poğaça, 1 kepekli galeta, 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 1 dilim beyaz peynir

ara: küçük bir muz

öğle yemeği yerine: sütlü nescafe, 1 tane çokoprens o_O

akşam yemeği: 5 kaşık patates yemeği, 5 kaşık et, salata

yatmadan önce: 1 bardak süt içeceğim

egzersiz: leslie 3 mil

Aynen bende anlamadım çünkü bu topikte bunu yazan birini göremedim? Bitek ben mi göremiyorum? Yoksa yanlışlıkla burda mı cevapladı?

Şunu da eklemek istiyorum. Tam detayları bilmiyorum ama hamileyken de kilo vermek mümkün.
Aynen canım arkadasım hamilelik döneminde sadece 8 kg almış :eek:

Gunaydınnn

Bende aynı dilekteyimmm. Sabah 69.2 gordum bu cuma ıcın hedefıme ulastım haftaya cuma 67 li rakamlat gormek istiyorumm inşallahh.

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum. Diyetinizi ve sporunuzu ihmal etmeyein yaza az kaldı bir kaç kilocuk gitsin :KK49:

Bugün uzun iş günüm ve hiç canım istemiyor : D inşallah yürüyüşe çıkarız bugün yine :)))

En başta canım bir ya da ikinci sayfada sanırım tam hatırlayamadım ama en başta olması lazım
Hmmmmm anladım.. yazmamış kendisi sonradan zaten. İncelemedim ben ondan şaşırdım göremeyince :D

2. Sayfa da bayanlar. Aynen hamileyken de diyet yapmak sorun değil ama daha doğrusu diyet demeyelim sağlıklı beslenmek fakat bunu uzman eşliğinde yapmak daha mantıklı çünkü alacağımız kalori hesaplıyor kendi kafamıza yaptığımızda bebeğimizi zarar verebiliriz belki

Hmmmmm anladım.. yazmamış kendisi sonradan zaten. İncelemedim ben ondan şaşırdım göremeyince :KK70:
Anladım canım olsun olur öyle şeyler hamile olunca şaşırdım bir an tabii ki oda yapabilir ama doktor kontrolünde

Valla guzel beslenmissin ins ordada abartmazsin da tum gun bosa gitmez

Lahmacun sayisini alayim
Yedimlerin iyiymiste aksam yemeden nasil durabileceksin
Yarin yaz muhakkak gecenin nasil gectigini
Iki tane :-) ama büyük değildi. Gece yemediğim, zaten o ikisi mi fazla geldi yada üşüttüm mü bilmiyorum midem ağrıdı gece:-o, kahvaltı bile yapamadım sabah. Az önce salata yedim sadece :-)

F Fatmaana afiyet olsun canim.abartmamissin iyi gecede yememeissin yuruyusude yapmissin...
Benim hic hareketim egzersizim yok su anda.
Ama bu gruptan sonra abur cuburu ekmek arasini cok cok azalttim duzene girdim ve su icmeye basladim hic icmEzdim.

Kızlar hava cok güzel burda valla izmirde olsaydınız hep beraber yürürdük :) suan tam 1 saat oldu hala yürüyorum :) bakalım ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

F Fatmaana afiyet olsun canim.abartmamissin iyi gecede yememeissin yuruyusude yapmissin...
Benim hic hareketim egzersizim yok su anda.
Ama bu gruptan sonra abur cuburu ekmek arasini cok cok azalttim duzene girdim ve su icmeye basladim hic icmEzdim.
Aynen canım, bende tatlıdan vazgeçemiyorum ama artık baya azalttım, dikkat etmeye çalışacağım bundan sonra da. :-), yürüyüş de çok iyi geliyor, hem hava alıyoruz, hem de spor. Çalışınca zor tabi..

Back