1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kizlar canim deli gibi tatli bir sey istiyor zor tutuyorum kendimi bir seylere saldirmamak icin, regl oldum dun sanirim bu yuzden, zaten bu donemlerim deli gibi tatli yiyerek gecerdi, simdi de cildirmak uzereyim

Kizlar canim deli gibi tatli bir sey istiyor zor tutuyorum kendimi bir seylere saldirmamak icin, regl oldum dun sanirim bu yuzden, zaten bu donemlerim deli gibi tatli yiyerek gecerdi, simdi de cildirmak uzereyim
Yuttun mu tuttum mu canım

Yuttun mu tuttum mu canım

Immmm ilk soyledigin ya ama midem o kadar rahatsiz oldu ki, vucudum alismaya baslamis megersem. simdi son 1 saati yasamamisim gibi dikkat etmeye devam. Yuruyuse cikicam, aksam da bir sey yememeye calisicam bakalim..Off ya daha 6. gunumde yaptigima bakin beni dovmek, cezalandirmak serbest bugun.

Yok yok ceza yok. Aksama yogurt ye sadece bundanda ders al. Aynı hatayı kac kere yaptımm ahhhh

Yok yok ceza yok. Aksama yogurt ye sadece bundanda ders al. Aynı hatayı kac kere yaptımm ahhhh

Gecen sene en uzun suren saglikli beslenme surecimde ilk 3 hafta cok zordu benim icin saldirip durdum bir seylere ozellikle aksamlari.. vucudum yavas yavas alistiktan sonra tam 1 ay agzima paketli, sekerli herhangi bi abur cubur/tatli hicbir sey yememistim. Odul falan bile vermiyordum, canim istemiyordu. Kendime hayrandim o zamanlar, yine o irademi bulurum insallah

Kızlar ben akşama ev yapımı hamburger yiyeceğim şimdiden affola :)) 1700 kalori yakmışım bugün hakettim sanırım :))

Slm kizlar bugun 5.gun oyle kasmiyorum biliyorsunuz sadece duzene giriyorum.

09.00 1 etimek form 4 zeytin biraz peynir maydanoz
Ara 3/4 bardak sut
14.00 cin boregi (yagliydi) 1 porsiyon
17.00 3/4 bardak sut
19.00 1 etimek form ve tarhana corbasi
Aksam 1 elma...

Gun icinde 1.5 lt su 2 turk kahvesi

Slm kizlar bugun 5.gun oyle kasmiyorum biliyorsunuz sadece duzene giriyorum.

09.00 1 etimek form 4 zeytin biraz peynir maydanoz
Ara 3/4 bardak sut
14.00 cin boregi (yagliydi) 1 porsiyon
17.00 3/4 bardak sut
19.00 1 etimek form ve tarhana corbasi
Aksam 1 elma...

Gun icinde 1.5 lt su 2 turk kahvesi

Slm kızlar bende bugün kahvaltı yapamadım. 11 gibi közlenmiş patlıcanlı yoğurt salatası yedim. Sonra yürüyüş yaptık, alışverişe de dalınca iki buçuk saat geçmiş. Yeni eve geldim ve yoğurt yedim. Ne yesem acaba diye düşünüyorum ha Birde kahve içtim..

1. Sabah (6:30)
    Bir kupa papatya cayi
    (Regl sancim vardi, ona cok iyi geliyor bende)

Kahvalti (9:30)
    Bir dilim form etimek
    haslanmis yumurta
    peynir, zeytin, salatalik, cay

Ogle (14:30)
    Yarim porsiyon yumurtali ispanak
    1 dilim form etimek
    1 kase yogurt
    1 kucuk turp

Tatli kriziyle yedigim haltlar yuzunden yatana kadar bir sey yemicem zaten midem hala o kadar dolu ki huzursuzluk veriyor

Cin boregi 300 kalori falan sanirim.
Kizlar nasil gidiyorum sizce 1 hafta gecsin diye hic tartilmiyorum.
Suda icmeye basladim ama spor 0 suan.
Cok enerjisizim
Yediklerim sizce nasil bana akil verin

Kızlar şarjım bitiyor hızlıca yazıyorum. Sabah kuzenlerle buluştuk kahvaltıya gittik, geç kaldığımız için başka şeyler yedik

Sabah
Et dürüm
10-12 ad patates kızartması

Öğlen
Yaş pasta

Akşam
1 Kepçe çorba
Yarım pors. kıymalı patlıcan yemeği
Az biraz yoğurt

Cin boregi 300 kalori falan sanirim.
Kizlar nasil gidiyorum sizce 1 hafta gecsin diye hic tartilmiyorum.
Suda icmeye basladim ama spor 0 suan.
Cok enerjisizim
Yediklerim sizce nasil bana akil verin

Vucut alisana ve mide kuculene kadar vucutta ister istemez halsizlik olur. Ama bunu onlemek senin elinde. Ogunlerinde daha doyurucu ve proteinli tercihler yaparsan enerjin de dusmez. Bol su icmek tabi bir de..Abur cubur vs birden kesemiyorum dedigin icin birkac gundur menulerine bir yorum yapmiyorum canim ben

Ben abur cubur yemiyorum aslinda,sadece hayatim duzenli ve rahat degil anca bu kadar olabiliyor suan tsk ederim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…