- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 333
- 30
Kızlar hava cok güzel burda valla izmirde olsaydınız hep beraber yürürdük :) suan tam 1 saat oldu hala yürüyorum :) bakalım ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Ben de Izmir'deyiiim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hava cok güzel burda valla izmirde olsaydınız hep beraber yürürdük :) suan tam 1 saat oldu hala yürüyorum :) bakalım ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Gel yürüyelim tatlımmm nerdesin senBen de Izmir'deyiiim:)
Tut kendini :) tarçınlı süt iç canımKizlar canim deli gibi tatli bir sey istiyor zor tutuyorum kendimi bir seylere saldirmamak icin, regl oldum dun sanirim bu yuzden, zaten bu donemlerim deli gibi tatli yiyerek gecerdi, simdi de cildirmak uzereyim
Bende yaza iZmirde olcemmmBen de Izmir'deyiiim:)
Yuttun mu tuttum mu canımKizlar canim deli gibi tatli bir sey istiyor zor tutuyorum kendimi bir seylere saldirmamak icin, regl oldum dun sanirim bu yuzden, zaten bu donemlerim deli gibi tatli yiyerek gecerdi, simdi de cildirmak uzereyim
Yuttun mu tuttum mu canım
Yok yok ceza yok. Aksama yogurt ye sadece bundanda ders al. Aynı hatayı kac kere yaptımm ahhhhImmmm ilk soyledigin ya ama midem o kadar rahatsiz oldu ki, vucudum alismaya baslamis megersem. simdi son 1 saati yasamamisim gibi dikkat etmeye devam. Yuruyuse cikicam, aksam da bir sey yememeye calisicam bakalim..Off ya daha 6. gunumde yaptigima bakin beni dovmek, cezalandirmak serbest bugun.
Yok yok ceza yok. Aksama yogurt ye sadece bundanda ders al. Aynı hatayı kac kere yaptımm ahhhh
Gel yürüyelim tatlımmm nerdesin sen
Uzakmısız yavrum Bornovadayım ben:)Bucadayim canim okuldan dolayi
Cin boregi 300 kalori falan sanirim.
Kizlar nasil gidiyorum sizce 1 hafta gecsin diye hic tartilmiyorum.
Suda icmeye basladim ama spor 0 suan.
Cok enerjisizim
Yediklerim sizce nasil bana akil verin
Ben abur cubur yemiyorum aslinda,sadece hayatim duzenli ve rahat degil anca bu kadar olabiliyor suan tsk ederim yinedeVucut alisana ve mide kuculene kadar vucutta ister istemez halsizlik olur. Ama bunu onlemek senin elinde. Ogunlerinde daha doyurucu ve proteinli tercihler yaparsan enerjin de dusmez. Bol su icmek tabi bir de..Abur cubur vs birden kesemiyorum dedigin icin birkac gundur menulerine bir yorum yapmiyorum canim ben