- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
ondan izin almıycaksınız gitmek için. O sizden izin alıyor mu ki bırakmadı diyorsunuz. Ailelerden yardım isteyin, baktınız bi faydası yok karışmayın ve bırakıp gidin. Bu asalakla yaşamaktansa huzur içinde evladınızla yaşayın.Annem bakıyor..sadece bebegin ihtiyaçlarını karşılıyor gelir iki sever verir kucağıma...herşeyiyle ben ilgileniyorum...evin işleri ütüsü yemeği herşey bende üstelik...evden gitmeye kalktım bırakması bisey yapamazsın diyince inada bindiriyor..ama çok mutsuzum ne yapicam bilemiyorum
bEBEKten sonra gerçekten evlilikler daha başka oluyor,erkekler sadece sevsinler istiyor bakmaya sıra gelince yokMerhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben çocuk istemiyorum diyede çok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dünya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Çok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sünger çekmiştim çekmeye çalışmıştım en azından ona yansitmadim içimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri çok uzağız ondan öncesine kadar sürekli öpüşüp koklasam bir çifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..üstelik aramızda hicbir problem bile yokken..kaç gecedir içip içip eve gelmiyor küçücük bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara çıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya çalışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını özlemiş belli ki...üzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp çağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve geç geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey çok degisti halbuki en çok isteyen kendisiydi..tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkürler herkese
Kimse yoğurdum ekşi demez. Özellikle erkek anneleri. Aldattıysa oğlu, mutlaka gelini kadınlık yapamamıştır. Kötü davranıyorsa, gelini mutlaka hak ediyordur.K
Kv de az degil yeminle...oglum esini yalnız bırakma demiyor da etkilenmişmiş
Icip icip eve sabah gelmesine ses etmemenizi istemesi kabul edilir degil. Boyle bir seyi kabul etmemelisiniz. Acikcasi ben bebegimi de alir giderdim, sabah geldiginde mahcup mahcup yastiklara sarilir artik. Bu sekilde bir evlilik kabul edilir degil. Ya neler yaptigini acik acik anlatacak ve bu davranisa son verecek ya da sonuclarina katlanacak. Evli ve kucuk bebegi olan adamin bekarlik hayatini ozleme luksu yok.Merhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben çocuk istemiyorum diyede çok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dünya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Çok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sünger çekmiştim çekmeye çalışmıştım en azından ona yansitmadim içimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri çok uzağız ondan öncesine kadar sürekli öpüşüp koklasam bir çifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..üstelik aramızda hicbir problem bile yokken..kaç gecedir içip içip eve gelmiyor küçücük bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara çıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya çalışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını özlemiş belli ki...üzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp çağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve geç geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey çok degisti halbuki en çok isteyen kendisiydi..tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkürler herkese
Merhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Evet dedim ya önceden çok sıkıntılar yaşadık hepsini unutmaya calstm yazımda da belirtmiştim içimde halletmeye çalışıyorum die uzun zamandır bu denli tatsızlık yasamamistikSadece o değil.
Size saygısı yokmuş.
Küfürler vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?