1Neresinde tutsam elimde kalan evliligim

Tamam eşiniz içiyorda içtikten sonra nereye gidiyor geçte olsa eve gelmesi lazım bence siz bir bunun peşine düşün. Pek iyi kokular almadım.Öncelikle ekonomik olarak kartınız falan eşinizdeyse alın maaşınızla kendinizi şımartın spora yazılın bir saatte olsa haftada birkaç gün uzaklaşırsınız. Bedeniniz kendini toplarken özgüveninizde düzelir. Cilt bakımı yaptırın, çocuğunuzla gezin dolaşın, eşiniz içki şişelerine yatıracağına siz kkendinize harcayın. Size tepki verirse sizde ben sana karışamıyorum sende bana karışma dersiniz.

Arkadaşının bi bürosu var sözde orda sızıp kalmış

Kartım bende ama ev kredisi olduğu için her ay düzenli ödeme yaparım para vermicem olsam kii bu yüzden de çok kavgalar ettik bahane arıyordun zaten dicek..doğumdan sonra kilolarım kaldı biraz gerçi herkes çok normal diyor ama beni beğenmiyor sanki eskisi gibi...eskiden aramızda ne kadar kus bile olsak bi tutku wardi şimdi ondan eser yok..doğumdan beri 4 yada 5 kez birlikteliğimiz oldu onlar da hep öylesine evet biraz fazlaca ağlayan bi bebeğimiz var ama hep onları bahane etti..ama bebeğimiz uyuduğunda da kendı de uyudu.cilt bakımı vs bunlara gitmemi ister zaten bakımlı olmami güzel giyinmemi..fakat vakit bulamıyorum ki bebegim resmen bana yapisik yaşıyor kimseye bırakıpta çıkamıyorum bile..

Eski günlerimiz aklıma geldikçe ağlayasın geliyor hep aradaki dağlar kadar farka bakınca çok üzülüyorum
o günlerin hatrı olmasa insan nasıl dayanır ki ? Sizin 3 aylık bebegınız duygusal donemınız geçmemiştir.bende o ara hep ağlardım.bazı fotoğraflara bakarken bile ağlayasım gelirdi

Geceyi başka yerde geçirip, telefonunu da kapatan eş sabah benim yanıma gelemez kesinlikle.
Kavga ederse etsin gözüm hicbirseyini görmez, siz 3 aylık bebekle evde beyimiz âlem peşinde.

Ayrıca bu ev işlerini niye bu kadar üstünüze alıyorsunuz.

Ben çalışmama rağmen eşim ev ve çocukla ilgili herseyle ilgilenir burası bizim ortak alanımız çocuklar bizim çocuklarımız.

Bu kadar müsamaha göstermeyin derim. Geceyi büroda geçirdiği de muamma.

Herkes te öyle mi peki.. Ben sorumluluk alan erkekte gördüm maden öyle çocuk diye neden direndi o kadar sözler verdi gerçekten ne değişti anlamiyorum
yani şöyle severken çok seviyorlar hayatı kısıtlanan biziz.işi bıraktım çalışamıyorum.daha bir arkadasla kahve içmişliğim yok.hala zar zor düş alırım.Dışarı çıkar alalacele eve gelirim.Pekı onların hayatında ne değişti?

o günlerin hatrı olmasa insan nasıl dayanır ki ? Sizin 3 aylık bebegınız duygusal donemınız geçmemiştir.bende o ara hep ağlardım.bazı fotoğraflara bakarken bile ağlayasım gelirdi
Evet gerçekten öyle fotoğraflara bile bakımca ağlıyorum bazen..neden bu kadar ilgisizlik ne güzel evimiz yuvamız bebeğimiz var..derdin ne be adam.. ıçki içmezdi eskiden şimdi eve gelmiyor derdini anlayamıyorum...başkası mı var diye dusunuyorum artık

işin kötüsü eskiden herseyi konusabiliyorken şimdi neden böyleyiz bıle diyemiyoruz.

Annesine sorsan evdeki degisiklikten etkilenmiştir diyor...nereye etkilendi hala okuz gibi uyuyorişine gidiyor arkadaşlarıyla vakit geçiriyor yemeğini rahatca yiyor o dus alirken bile bazem kıskanıyorum.ee bu çocuk ikimizin değil mi neden benim hayatımda koca koca değişiklikler varken sm bu kadar sorumsuz olabiliyorsun onun yüzünden bebeğine adapte olamiyorum

Herkes te öyle mi peki.. Ben sorumluluk alan erkekte gördüm maden öyle çocuk diye neden direndi o kadar sözler verdi gerçekten ne değişti anlamiyorum
Değil tabiki
Aslında çocuklar mutlu evliliklere mutluluk katar ama kötü evliliklerde kaçınılmaz sonu hızlandırır
Sizin olayın bebekle ilgisi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…