- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
Galiba haklısınızDeğil tabiki
Aslında çocuklar mutlu evliliklere mutluluk katar ama kötü evliliklerde kaçınılmaz sonu hızlandırır
Sizin olayın bebekle ilgisi yok bence
Aslında ben büroda yattığına falan da inanmadımGaliba haklısınız
Onun dışında hergun işten çıkar eve gelir en geç yarım saat sonra evdedir ama işi kendi işi olduğu için gün içinde ne yapiyo bilmiyorumAslında ben büroda yattığına falan da inanmadım
Bakmadım aldatan adam telefonda bırakır mı delil..nereyi nasıl kurcalarım onuda bilmiyorumTelefonuna hiç baktınız mı?
Telefonu kurcalamalısınOnun dışında hergun işten çıkar eve gelir en geç yarım saat sonra evdedir ama işi kendi işi olduğu için gün içinde ne yapiyo bilmiyorum
Eşinizbu kadar boş vakti nasıl buluyor.İçip sabaha kadar eve gelmiyor sabah gideceği bir işi yok muAnnem bakıyor..sadece bebegin ihtiyaçlarını karşılıyor gelir iki sever verir kucağıma...herşeyiyle ben ilgileniyorum...evin işleri ütüsü yemeği herşey bende üstelik...evden gitmeye kalktım bırakması bisey yapamazsın diyince inada bindiriyor..ama çok mutsuzum ne yapicam bilemiyorum
Tabı canım 9 ay taşıyan biz doğuran biz bakan biz uykusuz kalan biz vah can biricik oğulları mı etkilenmişAnnesine sorsan evdeki degisiklikten etkilenmiştir diyor...nereye etkilendi hala okuz gibi uyuyorişine gidiyor arkadaşlarıyla vakit geçiriyor yemeğini rahatca yiyor o dus alirken bile bazem kıskanıyorum.ee bu çocuk ikimizin değil mi neden benim hayatımda koca koca değişiklikler varken sm bu kadar sorumsuz olabiliyorsun onun yüzünden bebeğine adapte olamiyorum
Mesela nerelere bakmalıyım msj ve whatsap görüşmeleri çoktan silinmiştir arama kaydına baksam günde 100 tane müşteri ile konuşuyor kadında dahil nasıl anlicam varmur bir püf noktası bu isinTelefonu kurcalamalısın
Bide neden küçük bebegınızle yapamıcakmışınızki.Memursun işin var gücün var adamın şu anda kocalık vasgı bile yok.Merhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben çocuk istemiyorum diyede çok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dünya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Çok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sünger çekmiştim çekmeye çalışmıştım en azından ona yansitmadim içimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri çok uzağız ondan öncesine kadar sürekli öpüşüp koklasam bir çifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..üstelik aramızda hicbir problem bile yokken..kaç gecedir içip içip eve gelmiyor küçücük bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara çıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya çalışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını özlemiş belli ki...üzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp çağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve geç geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey çok degisti halbuki en çok isteyen kendisiydi..tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkürler herkese
Pazar günü tüm gün yatıyor isteEşinizbu kadar boş vakti nasıl buluyor.İçip sabaha kadar eve gelmiyor sabah gideceği bir işi yok mu
Evet aynen öyle manisa depresyonuna o girmiş o doğurdu ya bide bana alttan al diyorlarTabı canım 9 ay taşıyan biz doğuran biz bakan biz uykusuz kalan biz vah can biricik oğulları mı etkilenmiş
Ne iş yapıyor prens beyPazar günü tüm gün yatıyor iste
Ataman kaydıMesela nerelere bakmalıyım msj ve whatsap görüşmeleri çoktan silinmiştir arama kaydına baksam günde 100 tane müşteri ile konuşuyor kadında dahil nasıl anlicam varmur bir püf noktası bu isin
Bilsem huzur verecek inanın ki boşanırım ama onuda yapmicak biliyorum bebegime hakszlik etmekte istemiyorum ama surekli mutsuz ağlayan bi anne ole buyumesini de istemiyorum zira beBide neden küçük bebegınızle yapamıcakmışınızki.Memursun işin var gücün var adamın şu anda kocalık vasgı bile yok.
yanı ama senin işi yokuşa süren içip içip eve gelmemesi o biraz yorar senı önlemini al.bizimki ağzıma geleni de saysam en fazla gider öteki odaya yatar.Evet aynen öyle manisa depresyonuna o girmiş o doğurdu ya bide bana alttan al diyorlar
Boşanamazsınız çünkü sevıyorsunuz bi yandanBilsem huzur verecek inanın ki boşanırım ama onuda yapmicak biliyorum bebegime hakszlik etmekte istemiyorum ama surekli mutsuz ağlayan bi anne ole buyumesini de istemiyorum zira be
Sureklı ıcıp ılgısız eve gelmeyen bir baba .Çocuklar her seyı ole guzel anlıolarkı.Bilsem huzur verecek inanın ki boşanırım ama onuda yapmicak biliyorum bebegime hakszlik etmekte istemiyorum ama surekli mutsuz ağlayan bi anne ole buyumesini de istemiyorum zira be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?