1Neresinde tutsam elimde kalan evliligim

bir mesajinizda herkes böyle mi diye sormussunuz , cevap hayir herkes böyle degil . esim cocuklarin dogumundan itibaren hep aktif rol aldi babalikta , altini degistirme , gazini cikarma , uyutma gibi . evde oldugu zamanlar ki bu calismadigi tüm zamanlar olurdu ben bebek bakmazdim emzirmenin disinda. simdi cocuklar büyüdü ama esim hala yardim eder evde bana , kari koca iliskilerimizde hamileliklerim dahil hic bir zaman etkilenmedi evliligimizde. arkadaslarin tavsiyesine uyun ve esinizi takip edin .

Eşinizbu kadar boş vakti nasıl buluyor.İçip sabaha kadar eve gelmiyor sabah gideceği bir işi yok mu

Tabı canım 9 ay taşıyan biz doğuran biz bakan biz uykusuz kalan biz vah can biricik oğulları mı etkilenmiş

Bide neden küçük bebegınızle yapamıcakmışınızki.Memursun işin var gücün var adamın şu anda kocalık vasgı bile yok.

Mesela nerelere bakmalıyım msj ve whatsap görüşmeleri çoktan silinmiştir arama kaydına baksam günde 100 tane müşteri ile konuşuyor kadında dahil nasıl anlicam varmur bir püf noktası bu isin
Ataman kaydı
Whatşap ve o tarz kullanılabilen uygulamalar
Kullanıyorsa sosyal medya da özel Mesajlar
Bir siler iki siler ama o içmiş kafayla biraz zor siler

Bide neden küçük bebegınızle yapamıcakmışınızki.Memursun işin var gücün var adamın şu anda kocalık vasgı bile yok.
Bilsem huzur verecek inanın ki boşanırım ama onuda yapmicak biliyorum bebegime hakszlik etmekte istemiyorum ama surekli mutsuz ağlayan bi anne ole buyumesini de istemiyorum zira be

Evet aynen öyle manisa depresyonuna o girmiş o doğurdu ya bide bana alttan al diyorlar
yanı ama senin işi yokuşa süren içip içip eve gelmemesi o biraz yorar senı önlemini al.bizimki ağzıma geleni de saysam en fazla gider öteki odaya yatar.

Bilsem huzur verecek inanın ki boşanırım ama onuda yapmicak biliyorum bebegime hakszlik etmekte istemiyorum ama surekli mutsuz ağlayan bi anne ole buyumesini de istemiyorum zira be
Boşanamazsınız çünkü sevıyorsunuz bi yandan

Aşağı yukarı aynı şeyleri duyuyorum. Hatta alkol olayı hariç semine aynı şeyleri yaşadım diyebilirim. Erkekler anneleri tarafından "oğlusum oglusum " diye buyutuldukleri icin fazla sorumluluk almayı sevmiyorlar, bir bebeğin sorumluluğu ağır geliyor onlara ve böyle saçma sapan davranıyorlar (kayinvalide bizde misafir. Bebegim cok agladi uyumadi. Babaannesi kapıları kapatıyor ki eşim sesini duyup uyanmasın. O kadar ki kıyamıyor oglusuna. Ben dış kapının dış mandalı, bebegim ise üvey evlat sanki. )
Ya da ilginin bebeğe kaydığını görünce kendilerini ikinci plana atılmış hissediyorlar. Bu tabiki de onları haklı göstermez.

Yapacağın ilk şey oturup güzelce konuşup bu durumu kabullenmeniz. Artık o sizin bebeğiniz ve bundan sonraki hayatınız böyle olacak. Hatta ikna et, evlilik terapisi alın. Ben düzeleceğini düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.

Sureklı ıcıp ılgısız eve gelmeyen bir baba .Çocuklar her seyı ole guzel anlıolarkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…