bu isin icinde baska bisey var gibi .. bence takip edin esinizi ..Merhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben çocuk istemiyorum diyede çok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dünya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Çok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sünger çekmiştim çekmeye çalışmıştım en azından ona yansitmadim içimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri çok uzağız ondan öncesine kadar sürekli öpüşüp koklasam bir çifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..üstelik aramızda hicbir problem bile yokken..kaç gecedir içip içip eve gelmiyor küçücük bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara çıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya çalışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını özlemiş belli ki...üzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp çağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve geç geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey çok degisti halbuki en çok isteyen kendisiydi..tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkürler herkese
Canım bu kadar bilgiyle boşan ya da boşanma tavsiyesi veremeyiz tabii ama adamın sana çocuk bakımında bir faydası yok. çocuğu bahane edecek bir durumun yok..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına..
Annem bakıyor..sadece bebegin ihtiyaçlarını karşılıyor gelir iki sever verir kucağıma...herşeyiyle ben ilgileniyorum...evin işleri ütüsü yemeği herşey bende üstelik...evden gitmeye kalktım bırakması bisey yapamazsın diyince inada bindiriyor..ama çok mutsuzum ne yapicam bilemiyorumBana karışamazsın ne ya? O zaman o da size karışamaz. Bir gün de bırakın bebeğinizi ona, siz çıkın sabahlayın dışarıda, nerede kiminle olduğunuzu da söylemeyin. Bakalım ne oluyor? Çok çirkin hareketler. Valla ben eve almazdım böyle adamı. Memursunuz ve çalışıyorsanız, bebeğe kim bakıyor bu arada? Ve boşandınız diyelim, bu adamın şuan size nasıl bir faydası var ki ondan mahrum kalacaksınız? Boşanın demek için değil, şartları anlamak için soruyorum.
cocuk olduktan sonra kafayı sıyıran ebeveyn dünyasına hosgeldin...gün geçtikçe arap saçına dönüyor herşey dediginiz gibi çocuk olduktan sonra uzaklık evliliği bir kör kuyu gibi içine çekiyorMerhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben çocuk istemiyorum diyede çok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dünya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Çok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sünger çekmiştim çekmeye çalışmıştım en azından ona yansitmadim içimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri çok uzağız ondan öncesine kadar sürekli öpüşüp koklasam bir çifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..üstelik aramızda hicbir problem bile yokken..kaç gecedir içip içip eve gelmiyor küçücük bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara çıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya çalışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını özlemiş belli ki...üzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp çağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve geç geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey çok degisti halbuki en çok isteyen kendisiydi..tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkürler herkese
öyle olmuyor malasef daha kotu oluyor herşey ben yaptım çünkü tecrübeyle sabitKapıyı kilitle arkadan giremesin bir gece
Üzüldüm gerçekten. Adam olsa şu günlerin tadını çıkarmaya bakar, ailesinin kıymetini bilir. Yaptıkları şüphe uyandıracak şeyler. Madem anneniz bakıyor bebeğe, bir gün ne yapıyor, kimle içiyor öğrenmek için takılın peşine. Umarım sadece yeni hayatınıza uyum gösteremediği ve bunaldığı için saçmalıyordur ve aklı başına gelir. Ama başka şeyler varsa, aslında gayet de ayakta durabilecek bir kadınsınız.Annem bakıyor..sadece bebegin ihtiyaçlarını karşılıyor gelir iki sever verir kucağıma...herşeyiyle ben ilgileniyorum...evin işleri ütüsü yemeği herşey bende üstelik...evden gitmeye kalktım bırakması bisey yapamazsın diyince inada bindiriyor..ama çok mutsuzum ne yapicam bilemiyorum
Peki neden??cocuk olduktan sonra kafayı sıyıran ebeveyn dünyasına hosgeldin...gün geçtikçe arap saçına dönüyor herşey dediginiz gibi çocuk olduktan sonra uzaklık evliliği bir kör kuyu gibi içine çekiyor
Nasıl takip edecem ki hiç anlamam bu işlerdenbebeği annene bırak takip et
Benden yana bi soğuma uzaklaşma olması tam tersi ona daha çok ihtiyaç duydum onda bi uzaklaşma söz konusuÇocuktan sonra ben de bir dönem eşimle düşman gibi olmuştum, evliliğimde sorun yoktu ama ondan soğumuştum. Kendimi sadece anne olarak görüyordum bunun dışında bir beklentiye girdiğinde sinirlenip kavga çıkarıyordum. Böyle böyle uzaklaştık birbirimizden ama bir kaç ay sonra düzeldi. Bence bunlar bir süreç olabilir, gelip geçici de olabilir ani karar vermeyin derim. Ama eve gelmemesi büyük bir sorun, altını kurcalayın mutlaka, birşey çıkmazsa da profesyonel yardım alın.
yani biximkinin sebebi çocuğu çok önemseyip beni hiçe saymasi ...Peki neden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?