- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Memursun ama "ayrılsam küçücük bebekle napcam" iyimisMerhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben çocuk istemiyorum diyede çok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dünya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Çok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sünger çekmiştim çekmeye çalışmıştım en azından ona yansitmadim içimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri çok uzağız ondan öncesine kadar sürekli öpüşüp koklasam bir çifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..üstelik aramızda hicbir problem bile yokken..kaç gecedir içip içip eve gelmiyor küçücük bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara çıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya çalışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını özlemiş belli ki...üzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp çağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve geç geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey çok degisti halbuki en çok isteyen kendisiydi..tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkürler herkese
Ağzıma geleni saymak mi o imkansız bisey iste insan gibi sakim bir şekilde konuşmak bile imkansizyanı ama senin işi yokuşa süren içip içip eve gelmemesi o biraz yorar senı önlemini al.bizimki ağzıma geleni de saysam en fazla gider öteki odaya yatar.
Evet ama böyle daha zor göz görmeyince gönül katlanır belkiBoşanamazsınız çünkü sevıyorsunuz bi yandan
Maddi anlamda bahsetmemistim benMemursun ama "ayrılsam küçücük bebekle napcam" iyimis
arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..
1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..
not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
Hanimlar merhaba..buraya böyle bir konu açacağım ölsem aklima gelmezdi..
Esimle 2 yila yakindir evliyiz bi 10 yillikta sevgililik dönemimiz var 1 yildan fazladırda atanma sebebiyle de baska bir ilde kalıyorum..malumunuz birde bebek bekliyorum...evliligimizin ilk zamanlari cok sıkıntılar yaşadık boşanmayı cok düşündüm zamanla durumu kabullendim bazi şeyleri alttan almayi öğrendim evliligimi devam ettirne karari aldım herneyse..
Sorun su ki bu aralar icimde beni yiyip bitiren bi suphe var..esimin beni aldattigindan supheleniyorum kadinlar hisseder derler ya icimde aynen boyle bir his var...
Yeni ev aldik biz memlekette oldugum sure icinde de evi taşıdık evi toplamda 2 kez temizlettim halılarımı yikamaya vermiştim yeni serdim temizlikle beraber ve eve bizden baska kimse girmedive ailemizde sari sacli kimse yok neyse...geçenlerde izin alip tatile memlekete gittigimde tv ünitesinin uzerinde sapsarı bir sac teli buldum...diger evim olsa pek umursamazdim arkadas es dost filan derdim geçerdim ama bu eve yeni tasindik 2 kez evi temizlettim ve temizlettigim gun calistigim ile geri döndüm yani eve kimse girmedi...esimle aramizda zaten cinsellik yok doktor hicbir sorun olmayacağını soyledigi halde korkuyormuş bebege birsey olur diye...ne dokunma ne temas hic bisey yok sonucta cinsellik tam anlamiyla olmasada baska seyler olabilir degil mi??
Birkac arkadasi var onlarla gezince yalan konuşuyor cok kac kere evdeyim yatıyorum dedi ucu sabahlara kadar sokakta cıktı zil zurna sarhoş hemde...dun gecede aynı sekilde evdeyin yatıyorum dedi ama ise gitmemiş yine iki eli kanda olsaydi giderdi isine normalde arıyorum sabahtan beri çıkmıyor telefonlara is yerini aradim yorgunmus evde uyuyormuş dediler..
Kizlar ben napicam icimdeki sesi susturamıyorum artık gerçekten kadinlar hissediyormus kendimi aptal gibi hissediyorum ne yapmalıyım?? Uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar
Manevi anlamda da bı faydası yok ki çocuğa.. iki sevip bırakması mı maneviyatı yerine getiriyo.. maddi zaten ihtiyacın yok beklediğin maneviyat tamam ama buda yok..Maddi anlamda bahsetmemistim ben
eskiden konusabiliyor muydunuzAğzıma geleni saymak mi o imkansız bisey iste insan gibi sakim bir şekilde konuşmak bile imkansiz
Evet yok bebeğimle sadece ben ilgileniyorum destek göremiyorum hicManevi anlamda da bı faydası yok ki çocuğa.. iki sevip bırakması mı maneviyatı yerine getiriyo.. maddi zaten ihtiyacın yok beklediğin maneviyat tamam ama buda yok..
Bu olayin uzerine hic birsey yaşamamıştık..kimle paylaşırsan sana sadece bi saç teline dayanarak konuşursan herkes sana deli der dedi..bende birşey yakalayamadım....şehir dışında çalıştığım içinde herks erkektir normaldir iciyor geziyor sen gelince zaten gitmez vs diyince bende biraz yumuşamıştım kendimi kandırdım kısaca yanıAslında her şey gayet açıkmış.
Sadece o değil.Bu olayin uzerine hic birsey yaşamamıştık..kimle paylaşırsan sana sadece bi saç teline dayanarak konuşursan herkes sana deli der dedi..bende birşey yakalayamadım....şehir dışında çalıştığım içinde herks erkektir normaldir iciyor geziyor sen gelince zaten gitmez vs diyince bende biraz yumuşamıştım kendimi kandırdım kısaca yanı
Ayaklarının üzerinde duruyormussun ne kadar güzel birsey.Merhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben çocuk istemiyorum diyede çok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dünya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Çok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sünger çekmiştim çekmeye çalışmıştım en azından ona yansitmadim içimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri çok uzağız ondan öncesine kadar sürekli öpüşüp koklasam bir çifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..üstelik aramızda hicbir problem bile yokken..kaç gecedir içip içip eve gelmiyor küçücük bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara çıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya çalışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını özlemiş belli ki...üzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp çağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve geç geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey çok degisti halbuki en çok isteyen kendisiydi..tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkürler herkese
Bu yüzden söylüyorum işte maddiyata ihtiyacın yok ihtiyacın olan maneviyat sevgi ilgi görmek bebegine babalik yapilmasi.. tabi senin hayatin istersen once esine terapiste gitmeyi teklif et belki sorunlar duzeltilebilecek şeylerdir..acaban olmaz en azından.. ona gore atarsin sonraki adiminiEvet yok bebeğimle sadece ben ilgileniyorum destek göremiyorum hic
valla mecbur anlayacaksın. iş yerinden çıkınca başla izlemeye mesela ya da telefon geçmişini izleNasıl takip edecem ki hiç anlamam bu işlerden
Sana karışmıyorsa içsin dursun bosver..Merhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Bazı erkekler bebekleri bile kendilerine rakip görürler...benle ilgilenmiyorsun derler... Oysa biz kadınların ne cok sorumlulugu varAma sizin söylediğinize göre bebeğinize aşırı bir ilgisi yok ki, tam trsşbu hareketleri ilgisiz olduğunu gösterir
Kv de az degil yeminle...oglum esini yalnız bırakma demiyor da etkilenmişmişTabı canım 9 ay taşıyan biz doğuran biz bakan biz uykusuz kalan biz vah can biricik oğulları mı etkilenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?