1Neresinde tutsam elimde kalan evliligim

Memursun ama "ayrılsam küçücük bebekle napcam" iyimis

yanı ama senin işi yokuşa süren içip içip eve gelmemesi o biraz yorar senı önlemini al.bizimki ağzıma geleni de saysam en fazla gider öteki odaya yatar.
Ağzıma geleni saymak mi o imkansız bisey iste insan gibi sakim bir şekilde konuşmak bile imkansiz

Aslında her şey gayet açıkmış.

Manevi anlamda da bı faydası yok ki çocuğa.. iki sevip bırakması mı maneviyatı yerine getiriyo.. maddi zaten ihtiyacın yok beklediğin maneviyat tamam ama buda yok..
Evet yok bebeğimle sadece ben ilgileniyorum destek göremiyorum hic

Aslında her şey gayet açıkmış.
Bu olayin uzerine hic birsey yaşamamıştık..kimle paylaşırsan sana sadece bi saç teline dayanarak konuşursan herkes sana deli der dedi..bende birşey yakalayamadım....şehir dışında çalıştığım içinde herks erkektir normaldir iciyor geziyor sen gelince zaten gitmez vs diyince bende biraz yumuşamıştım kendimi kandırdım kısaca yanı

Sadece o değil.
Size saygısı yokmuş.
Küfürler vs

Ayaklarının üzerinde duruyormussun ne kadar güzel birsey.
Al karsına konuş. Biz ne desek boş. Fıkırlerimizle seni yorarız. Gerekirse takıp et. Biraz da korkut. Baktın devam ediyor o zaman da icabına bak. Oldu canım ben seni bekleyim cocuk bakayım sen iç iç gel sonra bana sarıl. Hadi canım hadi yol al ufaktan

Evet yok bebeğimle sadece ben ilgileniyorum destek göremiyorum hic
Bu yüzden söylüyorum işte maddiyata ihtiyacın yok ihtiyacın olan maneviyat sevgi ilgi görmek bebegine babalik yapilmasi.. tabi senin hayatin istersen once esine terapiste gitmeyi teklif et belki sorunlar duzeltilebilecek şeylerdir..acaban olmaz en azından.. ona gore atarsin sonraki adimini

Öncelikle anneniz destekmiş mutlaka spora yazılın. Haftada 4 gün bir saatte olsa kendinize vakit ayırın. Arada gene kuaföre bakıma gidin. Bakın bunlar sizi kötü anne yapmaz. Sonuçta en fazla iki saat. Bunu kocanız içinde yapın demiyorum bu insanın psikolojisinen cidden iyi geliyor. Anne oldunuz diye kadınlığınızı ikinci plana atmayın. Sonuçta çalışmaya başlayınca daha çok ayrı kalacaksınız. Sürekli evde kalmak sizinde psikolojinizi bozar. Bakın ben kızım doğduktan bir ay sonra eşimle sinemaya gitmiştim mesela kızımı özlesemde buna cidden ihtiyacım olduğunuda de fark etmiştim. Hafta sonları eşiniz evde olduğunda bebekle 1 saat falan ilgilensin siz markete falan gidin böylece öz bakımına onuda dahil olur zorluğunu anlar. Ama bunuda güzellikle biraz emrivaki yaparak yapın.

Kk kadinlari cok zeki maşALLAH.
Baska kadin hic aklima gelmemisti benim

Yukarida okuduklarimdan sonra kusura bakmayin sizi uzmek icin soylemiyorum ama esinizin hayatinda baskasi var sanki..yoksa bile sizinle olmaktan mutlu degil..
Cocuk olunca degismemis iste esiniz hep boyleymis aslinda..lutfen bebek oldu boyle oldu gibi cumlelerle kendinizi kandirmayin..bebek mutlu evliliklere mutluluk katar ama kotu giden evliligi ise duzeltmez aksine..bu donemde esler birbirine destek olursa bir butun olurlarsa evlilik daha da saglam temellere oturur yoksa kopuslar en cok bu donemde olur..
Ayrica esimden biliyorum beni asla tek basima birakmazdi hala daha da birakmaz. En guzel zamanlariniz suan ve esinizin davranislari cok cirkin.
Ayrica sunu da belirteyim benim anneme aileme kufur eden adam benim esim filan olamaz..Ne munasebet beni buyuten okutan aileme laf soylemek kimin haddine..
Ailenize de kendinize de saygisizlik yapilmasina neden izin veriyorsunuz??

Önceki konunuxu şimdi okudum ama eşinizin hayatında %90 başka bir kadın var. Keşke evlilik birliğinizi sağlamadan çocuk yapmasaydınız. İş nedeniyle ayrı kalmak çok sıkıntılı bir durum ama nu durum eşinize belar hayatı yaşama hakkı vermez. Bemce eşiniz çocuğu güvence olarak görmüş o yüzden istemiş siz ayrılamayın diye. Kendi olduğu yerde kredi çektirerek evide size aldırmış, kendi sefalarda. Bence gözünüzü dört açın mutlaka birşey yakalarsınız.

Sana karışmıyorsa içsin dursun bosver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…