1Neresinde tutsam elimde kalan evliligim

Annem bakıyor..sadece bebegin ihtiyaçlarını karşılıyor gelir iki sever verir kucağıma...herşeyiyle ben ilgileniyorum...evin işleri ütüsü yemeği herşey bende üstelik...evden gitmeye kalktım bırakması bisey yapamazsın diyince inada bindiriyor..ama çok mutsuzum ne yapicam bilemiyorum
ondan izin almıycaksınız gitmek için. O sizden izin alıyor mu ki bırakmadı diyorsunuz. Ailelerden yardım isteyin, baktınız bi faydası yok karışmayın ve bırakıp gidin. Bu asalakla yaşamaktansa huzur içinde evladınızla yaşayın.

Merhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben çocuk istemiyorum diyede çok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dünya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Çok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sünger çekmiştim çekmeye çalışmıştım en azından ona yansitmadim içimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri çok uzağız ondan öncesine kadar sürekli öpüşüp koklasam bir çifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..üstelik aramızda hicbir problem bile yokken..kaç gecedir içip içip eve gelmiyor küçücük bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara çıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya çalışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını özlemiş belli ki...üzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp çağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve geç geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey çok degisti halbuki en çok isteyen kendisiydi..tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkürler herkese 🤗
bEBEKten sonra gerçekten evlilikler daha başka oluyor,erkekler sadece sevsinler istiyor bakmaya sıra gelince yok

K
Kv de az degil yeminle...oglum esini yalnız bırakma demiyor da etkilenmişmiş
Kimse yoğurdum ekşi demez. Özellikle erkek anneleri. Aldattıysa oğlu, mutlaka gelini kadınlık yapamamıştır. Kötü davranıyorsa, gelini mutlaka hak ediyordur.:(

Boşanıcan artık de kanıt topla ailene söyle, herşeyi hakediyor bunlar sinir geldi bende hamileyim eşimi yolluyorum gece gezmelerine bazen ama doğurunca kesicem, sanki bebek sütçüden :sinirli:

Merhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben çocuk istemiyorum diyede çok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dünya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Çok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sünger çekmiştim çekmeye çalışmıştım en azından ona yansitmadim içimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri çok uzağız ondan öncesine kadar sürekli öpüşüp koklasam bir çifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..üstelik aramızda hicbir problem bile yokken..kaç gecedir içip içip eve gelmiyor küçücük bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara çıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya çalışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını özlemiş belli ki...üzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp çağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..çalışıyorum memurum ayrılmak istesem küçücük bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve geç geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey çok degisti halbuki en çok isteyen kendisiydi..tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkürler herkese 🤗
Icip icip eve sabah gelmesine ses etmemenizi istemesi kabul edilir degil. Boyle bir seyi kabul etmemelisiniz. Acikcasi ben bebegimi de alir giderdim, sabah geldiginde mahcup mahcup yastiklara sarilir artik. Bu sekilde bir evlilik kabul edilir degil. Ya neler yaptigini acik acik anlatacak ve bu davranisa son verecek ya da sonuclarina katlanacak. Evli ve kucuk bebegi olan adamin bekarlik hayatini ozleme luksu yok.

ne oluyor bu yontulamamış odunlara anlamıyorum vala.
daha çok sarılması samalşaması gerek.Rabbim ne güzel yuva nasip etmiş.
illaki içine edecekelr

Küçük çocukla napıcam ben deyince tek başınasın sandım ailen yakınındaymış.
Evde çıktığında toplayıp eşyalarını gideceksin annene sonra boşanacaksın işin gücün de var.
Zaten eşinin varlığı yokluğu belli değil, yokluğunu aramazsın

Odun herif madem neden o kadar istemiş bebeği?
Kendisine sormuşsunuzdur eminim, sorun neymiş? Neden böyle davranıyormuş?

Sadece o değil.
Size saygısı yokmuş.
Küfürler vs
Evet dedim ya önceden çok sıkıntılar yaşadık hepsini unutmaya calstm yazımda da belirtmiştim içimde halletmeye çalışıyorum die uzun zamandır bu denli tatsızlık yasamamistik

Arkadaşlar küçük bebegim var sürekli giremiyorum girip yazmaya başlıyorum kıyamet kopariyokusura bakmayın

evet alıp karşıma konuşmayı denedim gayet sakin ve kibar bir şekilde konusmanin basında mahcubiyetten konuşamayan adam sonuda doğru aslan kesilmeye başladı bağırıp çağırmaya başladı.. bizden sıkıldın mi mutlu değilmişim dedim hayır sizi çok seviyorum herseyimsiniz dedi o zaman sorun ne dedim cevap yok...
Bu böyle gitmez dedikce de delirdi sandı ki ben boşanmak istiyorum bağırıp çağırmaya başladı velhasıl kelam hiccbisey konuşmadık konuşamadık suçlu psikolojisi iste bağırarak üste çıkmaya çalışıyor ayrılırsak bebeğimi vermemekle tehdit etti ayrıca nasıl bakacaksa oda ayrı bi muamma...
bugünde bana bi yardımcı tutmayı teklif etti sabah gelip akşam gidecek bana yardımcı olabilecek birini...
Bu arada istem çıkıp direk eve gelen biri telefonunu gizleyen biride değil sesi hep açık ve ortadadır sosyal medya hesabı da yok ben bu adami nasıl yakalayacam ya kafayı yicem... bi kere hayatında başka birimi var diye sordum çok sinirlendi böyle bi düşüncen varsa hemen boşanalım dedi utanmıyormusun bunu sormaya dedi..ama benim ona güvenim sıfır artık herşeye hazırlıyorum kendimi

Valla seni uzmek icin demiyorum bunu ama eski konunu okudum . Sen bence o sarisin kadin kimse once bunu bul. Bence baskasi var.
Boyle adamla omur gecmez ayrica. Kendine de yazik etme

Çocuk olduktan sonra eşlerin birbirine daha çok bağlanması gerekirken neden uzaklaşıyorlar bunu anlamak zor gerçekten... özellikle bir erkeğin eve daha heyacanlı gelmesi gerekir eşine kendisine o güzelliği verdiği için minnet duyması gerekir. Normali budur sanki..

Back
X