• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yılım...18 saniyede bittiiiii.......

Yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten.Her kelimenden eşini deliler gibi sevdiğin anlaşılıyor.Maalesef senin değerini bilememiş.Gurur mudur nedir anlamadım.Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim..

üf ya çok zor bir durum gerçekten allah yardımcın olsun arkadaşım insanın sevdiginden ayrılması çok acı verir insana zaman belki herşeyin ilacı olacaktır allaha emanet ol allah sana ayakta kalma gücü versin

keşke demeyeceksin çünkü vermişsin mücadeleni sen canım
allahım herşeyin en doğrusunu bilendir
vardır bundada bir hayır

Günaydın arkadaşlar.....
Derdime ortak olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..ınşallah gün gelince atlatacağım...Ama nasıl bilmiyorum..ışyerlerimiz karşılıklı camdan baksam göreceğim şekilde ..Dairedeki arkadaşlarımın hiçbiri durumu bilmiyorlar..Bilmedikleri için dün eşimi gören beni cama çağırıyor...Bende maalesef bakmak zorunda kalıyorum...Onun işyerindede durumu bilen yok...Nasıl atlatacağız bu durumu bilmiyorum...Ucundan bi yakalasam gelecek geriside....

Canım benim... çokkk sağol samimi içten duygularına rahatlattın beni....İnşallah birgün içimdeki beni yakalayacağımmm....Çok geç olmadan beni yuıpratmadan......Söz veriyorum kendimede sizede.....

İŞTE BUDUR... alkisalkisalkis SEN EN ÖNEMLİSİN, İLK ÖNCE SEN ANLIYOMUSUN SEN... HEP GÜÇLÜ OL Kİ HAYAT SANA GÜLSÜN SAĞLICAKLA KAL MUTLU OL MUTLU KAL... olumunekankayizsmile alkisalkisalkis

Çok üzüldüm. Umarım kıymet bilecek biriyle çok daha mutlu günleriniz olur,yaşadıklarınız da sadece anılarınızda kalır...

allahım bir an önce atlatma gücü versin size cok cok geçmiş olsun değerinizi kimsenin bilmesine gerek yok boşverin siz kendi değerinizin farkında olun ve dimdik yürüyün yolunuzda...kolaylıklar diliyorum... a.s.

işyerinizdeki arkadaşlar neden bilmiyo söyleyin bence nasılsa öğrenecekler biran önce söyleyinki onlarda eski eşini hatırlatıp durmasınlar dimi ama

Söyleyemiyorum canım..Diyemiyorum....Nezaman nasıl söyleyeceğim onuda bilmiyorum...Çok zor geliyor anlatmak...

ama böyle daha zor.sürekli çağıracaklar seni cama bak eşin burda diye sende mecbur bakıcaksın.dahada acıtır içini.:teselli:

Valizinizi alip yola cikmissiniz, yol cetin, hem yorgun hem yaralisiniz. Ama geriye donup bakmanin zaman kaybindan baska kari yok. Onunuze bakin yolun sonu piril piril! Ayaklari yere basan, donanimli bir hanim oldugunuzu unutmayin lutfen.

Disardan objektif gozle bakan herkese sizin yolunuz dogru yol, hic tereddutunuz olmasin.

okurken içim acıdı
çok zor bir dönem geçiriyorsunuz
inşallah bir an önce atlatırsınız.

ayy yazın perişan etti beni inan çok üzüldüm ama hayırlısı olsun yahu herkesin babası anası ölüyo bunu sebebp gösteripte yıkılmıyoki hayat devam ediyo heleki sana sevgi veren bi eşin varsa onun acısını daha iyi kapatırsın sözlü şiddet insanın içinde yer ediyo atamıyosun atılmıyo heran her dk dedikleri aklında ama 18 yıl dile kolay evlenirken çok zor güçlüklerle yuva kuruyosun ama bi kere bitti dedinmi dediğin gibi saniyeler dakikalar içinde bitiyo hemde severken bile bile ayrılmak daha zor ama eşinde demekki sevmemiş kaybetsede bişi farketmicekti demekki hiç çaba sarfetmemiş eğer seni kaybetmek istemeseydi çabalar değişrdi yani sanada tek yol bırakmak ayrılmak eşiniz ne durumda peki zaten depresif diyodunuz şimdi dahada kötümü oldu yoksa gene aynımı
hayırlısı olsun inş bundan sonraki yolunda mutlulukla ilerlersin üzülme tatlım
eşinde bunu istemiş acaba ayrılmasamıydım deme sonuç ortada ezilen sensin
sende insan evladısın 5 yıl katlanmışsın buna ragmen değişmemiş yapacak bişi yok
allahm hayırlısını versin cnm

hakkınızda hayırlısı bu imiş demek ki
maziye dönüp baktığınızda pişmanlık yaşamayacaksınız en azından
çünkü siz bu evlilik için elinizden gelen her fedakarlığı yapmışsınız
Rabbim bundan sonranız için yardımcınız olsun
üzmeyin kendinizi desek de boş üzülüceksiniz
ama aynı evde iki yabancı olmaktan daha iyidir
en azından birbirinizin yüzüne bakamayacak şekilde ayrılmamışsınız
herşey gönlünüzce olsun arkadaşım

Yazınızı okurken içim akıp gitti. Benzer şeyler yaşıyoruz.Bundan 1 ay önce 8 yıllık bir hastalık sürecinin ardından annemi kaybettim. Sevgilim beni bu süreçte hep yalnız bıraktı.Hatta cenazeye bile gelmedi. Son bir yıldır üzüntüme karşı hep kayıtsızdı.Günler süren hastane nöbetlerimde hep başımı onun omzuna dayamayı hayal ettim ama onun hep bir bahanesi vardı. Öyle böyle tam 10 yıl geçirdik beraber. Ama cenazede bile yalnız kalmak bardağı taşırdı. Onca zaman ne zaman başı sıkışsa ben yanındaydım,her derdinde her başarısısızlığında.Biz elimizden geleni yaptık. Kaybeden onlar oldu diye düşünüyorum. Onu hala seviyorum ama bundan sonra olmayacağını kabul ettim. Sizde öyle yapın arkanıza bakmayın ve her türlü söze kulaklarınızı tıkayın. Allah yardımcınız olsun.Hem sevgiyle hem alışkanlıkla baş etmek çok zor. Ama herşeye yeniden başlayacağımıza inanalım.

insan ne söyleyeceğini bilemiyor...tek diyeceğim hakkında hayırlısı olsun güzelim...seviyorsun ama o kadar ağır duygusal baskı altında kalmışsınki sadece duygusal mı fizikselde...sende yorulmuşsun umarım eşin kendini toparlar belki bir daha yeniden ???

canım çok üzüldüm anlattılarına severken ayrılmak zorunda kalmak gerçekten çok zor bişey belki bu sayaede eşin depresyonda olduğunu kabullenir ve tedavi görür sizde kaldığınız yerden başlarsınız nasıl olsa birbirinizi hala seviyorsunuz neden olmasın ki hayatta herşey olabilir inşallah herşey istediğin gibi olur seninde eşininde

Back