• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yılım...18 saniyede bittiiiii.......

artık (dul demeyeceğim hoşuma gitmiyor bu kelime) bekar bir bayansınız ama hala eşim diyorsunuz ayrıldığınız insana...
içim acıdı üzgünüm gerçektende...
rabbim hakkınızdaki herşeyin en hayırlı olanını versin inşallah...

Ablacım çok üzüldüm adına..
Ama eminimki çok güçlü bi bayansın.. Bunuda atlatacaksın..
Evet bazen sevmek yetmiyor ama onsuzda olmuyor..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin senin için :Saruboceq:

Dün boşanma kağıdımız geldi tebliğ ettim..çim eridi napacağımı bilemedim resmen elim ayağım dolandı dünden beride hasta yatıyorum...Kızlar bazen eniyisi böyleymiş kötü günler yaşadım diyorum..Ama bazense okadar özlüyorum okadar arıyorumki onu anlatamam....Dairede kim kocasından bahsetse kendimi kötü hissediyorum...Aslında bide ben bir pisikoloğa görünsem fena olmayacak....Hiç bir amacım ,emelim kalmadı ...Ne için savaşacağım çoluk yok çocuk yok,sevdiğin yok....Çok zor geliyor hayat...Bugünleri bi atlatabilsem dahada yıkılmam ama yapamıyorum....

Zaman gercekden herseyin ilaci sen zamana birak herseyi....bende senin yasadiklarinin daha kötüsünü yasadim....

kendini sallma....kafani bozmadan yasamaya devam et...hayat kim bilir önüne neler cikarir ilerde..
geriye bakma yoksa eskilerde kalirsin ve su ani yasayamazsin.....
unut eskileri...
eski esini düsündügünde aklina hep beraber yasadiginiz kötü gecen zamanlarinizi gettir ...

Allah ilerde hayirli insanlarla karsilastirsin seni....hepimizi...

gercekten cok zor gunler gecirmissiniz Allah sabir versin inaniorum ki sevgi bitmedigi surece iki insanin uzlasmasi mumkun insallah bundan sonraki yolunuzda iyi gunler sizi bekliyodur hepimiz destekliyoruz sizi sakin akliniza kotu seyler getirmeyin hersey guzel olacak...

Merhaba arkadaşlar,,,

Bugün kendimi artık eskiye sünger çekmiş gibi hissediyorum...Yıllar sonra ilk kez boşanmamam rağmen parmağımdaki yüzüğü çıkardım...Dün eşimle karşılaştık asramızda konuşma geçti ve tartışmaya dönüştü..Baktımki eşimde hiçbir değişiklik yok..Yine agrasif yine içiyor...Eve geldim kendi kendime düşündüm ben o zaman neden acı çekiyorum değermi...Ve yüzüğümü kesinlikle çıkarmaya karar verdim...Evdeki huzur inannın bana sevvgiden daha önemliymiş....Artık rahatım benimle sıkıntımı paylaşan herkeze teşekkür ederim...Alalhım bundan başka acı vermesin...

okurken çok kötü oldum,hakkınızda hayırlı olan neyse inşallah o olsun,siz elinizden gelen çabayı göstermişsiniz,artık takdiri Allaha bırakın.yalnız severken ayrılmak diri diri toprağa gömülmek gibi birşey olsa gerek,çok ama çok üzüldüm.

Aradan 2 ay geçmiş neredeyse....
Umarım biraz toparlanmışsınızdır..
Çok zor bir durum yaşadığınız durum...
Umarım bundan sonra daha çok mutlu olursunuz..

Sevindim senin adına profilinide bekar olarak değiştir istersen,çünkü evli diye gördükçede aklına gelir.

Back