- 7 Eylül 2017
- 64
- 130
- 25
-
- Konu Sahibi queennisbackk
Yazarken atlamışım orayı hala açıktan okuyorum kitap okuyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum ancak kendimi yeterli hissedemiyorum normal bir şekilde liseyi üniversiteyi bitiremediğim icinHala okumanıza engel olan şey nedir peki, orayı kaçırdım mı?
O konu için bile ayrı konu açmak gereki ablacım açıktan devam ediyorum cok sukurAçıktan okuyun derim. 18 yaş evlilik için bence çok çok erken. Ama evlilik konusunda yorum yapmayacağım. Lütfen açıktan okuyun liseyi bitirin ve o üniversiteye gidin. Çocuk falan da yapmayın okul bitene kadar. Zaten çok çok küçüksün. Keşke bu yaşında evlenmesen!
Durumdan degil abla utandigim sey daha çok insanların buna verdiği tepkiler kendimi çok ezik hissediyorum oysa biz çok fedakarlık ettik kendimizden kimse bunları görmüyor gördükleri tek şey babamın çalışmadığı ve durumumuzun çok harika olmamasiDeneyimim yok maalesef bu konuda.Yaşın halen müsait.Bir de kimsenin etiketini kıskanma.Maddi durumunun kötü olması da utanmanı gerektirecek bir durum değil.
Yazarken atlamışım orayı hala açıktan okuyorum kitap okuyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum ancak kendimi yeterli hissedemiyorum normal bir şekilde liseyi üniversiteyi bitiremediğim icin
Düğün erteleme şansım yok ablam ancak evliykende devam ettirme şansım varBunun normali anormali mi var kuzum? Şartlar o an öyle gerektirmiş öyle yaşamışsın, şimdi de telafi yolundasın.
Açıktan bitir liseyi, üni.yi de yaşadığın yerden kazan, örgün oku/Part time çalış. Bu sürede nişanlılığın devam etsin. Üni. bitince evlen, üstüne evliyken ister bi yüksek çek, ister açıktan 2. üni. artık keyfine göre... Ne olacak kız okul dediğin nedir ki? Okumak isteyen iki gözü kapalı okur.
Her kıskançlık hissettiğinde kitap oku, dışardan verdiğin derslerine çalış .. liseyi normal bitiremezsen de üniversiteyi normal okumanı sağlayacak puana bile erisirsin o hırsla .. kıskançlık insana başarmak için azmettirirse olumlu bir duyguya bile dönüşebilir..Yazarken atlamışım orayı hala açıktan okuyorum kitap okuyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum ancak kendimi yeterli hissedemiyorum normal bir şekilde liseyi üniversiteyi bitiremediğim icin