- 23 Ağustos 2012
- 49.438
- 229.011
-
- Konu Sahibi queennisbackk
Yanlış mı okudum? Damat da 19-20 yaşında ve onun ailesiyle birlikte oturacaksın
Asla ama asla eğitimine devam edemezsin bu şartlar altında. Sadece kendini kandırırsın. Eğer kendine azıcık saygın varsa evliliği ertele.
Ya da çak kibriti yak kendini daha kestirme yanarsın.
Ay hiç bakmam üşenirim ama eski konusuna baktım yaşı küçük görünceHöh ne
Sakin öyle düşünme insan isterse herşeyi başarabilir. Evlilik içinse çok erken ...Yazarken atlamışım orayı hala açıktan okuyorum kitap okuyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum ancak kendimi yeterli hissedemiyorum normal bir şekilde liseyi üniversiteyi bitiremediğim icin
Çalışmayacağım zaten evlilikten sonra ve kaynanam benim okumam için destekleyeceğini söylüyor dışardan okuduğumu biliyor ve destekliyor eşimde anlayışlı biri yani nişanlımŞuan çalışıyor musunuz herhangi bir işte ve eğer çalışıyorsanız evlendikten sonra da çalışmayı düşünüyor musunuz sadece merak ettim ondan sordum bunu ayrica bende 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim şuan nişanlı evli çocuklu hamile bir suru insan var cevremde yani engel degil hiç bir şey liseyi bir an önce bitirmeye bakin ve örgünden üniye başlarsınız yalniz nisanliniz sorun çıkarmaz değil mi orgun uni okumaniza ve destek olmali çünkü örgünde ders saatleri belki uymazsa calisamayabilirsiniz hani hem maddi hem manevi destek olurlar insallah
Amin abla. Cümlemize ve sende haklisinYas ve evlilik konusuna girmeyin demissin ama vallahi gireceğim.
Resit olma yasi 18. Ama 18inde evlenen birini görünce icim aciyor.
Evlenecegin çocukta 19, 20.
Ah be canim genclik bir kere yaşanır. Niye 18 inde evleniyorsun
Birde kayinvalide ile birlikte yasayacaksaniz gelsin şenlik. E ailenden kacmak icin desem yağmur dolu olacak.
Neyse gidiyorum zaten dinlemiyorsunuz.
Umarim mutlu olursun.
Amiiiin insAllah ablacimAçık liseye devam et . Kendini derslere ver . Sonradan da güzel bşr üniversiteye gir . Sonrası gelir zaten inşallah .
Başarılar
Atamam abla bu saatten sonra evli olup ayriyetten okulu devam ettirmem gerekiyor onun için çabalıyorum şuanAt nişanı, okulunu oku bitir.
Evlilik kaçmıyor. Kafanı duvarlara vurma sonra ne zorum vardı 18imde evlendim diye...
Inşallah yapacağım ablacım Allah razi olsunHiç durma dışardan bitirmelere gir, yani açık öğretim ,başkalarıyla koysa olsun diye değil kendin için yap ,boşver onu bunu kendin için başar birşeyleri
Bu arada yasın evlenmek için küçük değil mi ? Acele etmeAmiiiin insAllah ablacim
Senin yaşındayken nisanlanmistim ben de .. hayatımın en büyük hatasiydi. .elimde her türlü imkan varken simarikligimdan liseden sonra 1 yıl ara verdim ve seneye üniversiteye giderim hesapları yaparken nişanlımla tanıştım . Okumayı çok severim ,elimde olsa ömrümün sonuna kadar yeni bölümler okurum :) neyse işte , o zaman ki nişanlım şimdiki kocam olur kendisi :) , üniversite okuyordu . Acayip büyük aşk ,b.k var o yaşta aşık olacak ,o okurken ben de ara vermişken evlendik .. ne zaman okula başlamaya karar versem hamile kaldım (3 tanecik :))) ) e bu çocuklar bakılacak , büyüyecek ,biraz benim de toparlanmam gerekecek derken 3 yil once anca başlayabildim üniversiteye .. yalnız eşimi yada bir başkasını kıskandığım için değil , büyük bir okuma aşkım olduğu için .okula başladığımda bebeğim 3 aylikti. Kimse öylesine böyle bir sorumluluğun altına girmez . Girerse de ağırlığının altında ezilir ve başarısız olur .çok istemek ve kararlı olmak gerek ..en büyük hayalimi yaşıyorum. Kafama tüküreyim ,okumam gereken yaşta gezdim ,dolaştım ,evlendim ,şimdi de çoluk çocukla okumaya çalışıyorum . Büyük kızım -kendisi daha 5 yaşında bebe- anne artık beraber mezun oluruz diye dalga geçiyor .çoluk çocuğun da maskarası olduk
Yine söylüyorum , ne b.k var 18 de aşık olup ,evlenecek kadar ..kafanı çok duvarlara vurursun . Oku ,ondan sonra evlen ..yalnız kimse için değil ,kendin için ..
Senin yaşındayken nisanlanmistim ben de .. hayatımın en büyük hatasiydi. .elimde her türlü imkan varken simarikligimdan liseden sonra 1 yıl ara verdim ve seneye üniversiteye giderim hesapları yaparken nişanlımla tanıştım . Okumayı çok severim ,elimde olsa ömrümün sonuna kadar yeni bölümler okurum :) neyse işte , o zaman ki nişanlım şimdiki kocam olur kendisi :) , üniversite okuyordu . Acayip büyük aşk ,b.k var o yaşta aşık olacak ,o okurken ben de ara vermişken evlendik .. ne zaman okula başlamaya karar versem hamile kaldım (3 tanecik :))) ) e bu çocuklar bakılacak , büyüyecek ,biraz benim de toparlanmam gerekecek derken 3 yil once anca başlayabildim üniversiteye .. yalnız eşimi yada bir başkasını kıskandığım için değil , büyük bir okuma aşkım olduğu için .okula başladığımda bebeğim 3 aylikti. Kimse öylesine böyle bir sorumluluğun altına girmez . Girerse de ağırlığının altında ezilir ve başarısız olur .çok istemek ve kararlı olmak gerek ..en büyük hayalimi yaşıyorum. Kafama tüküreyim ,okumam gereken yaşta gezdim ,dolaştım ,evlendim ,şimdi de çoluk çocukla okumaya çalışıyorum . Büyük kızım -kendisi daha 5 yaşında bebe- anne artık beraber mezun oluruz diye dalga geçiyor .çoluk çocuğun da maskarası olduk
Yine söylüyorum , ne b.k var 18 de aşık olup ,evlenecek kadar ..kafanı çok duvarlara vurursun . Oku ,ondan sonra evlen ..yalnız kimse için değil ,kendin için ..