18 yaşında nişanlıyım okuyamadığım için kendimi ezik hissediyorum? Lütfen yardımcı olun

Cok haklısınız cok

lise terk olmak ayıp değil. anladığım kadarıyla annen baban o yokluk içinde rahat durmayıp habire çocuk doğurmuşlar. tamam bu senin suçun değil ama maddi durumunuz iyi değil diye koşa koşa nişanlanman şart değil bence.

ayrıca okul için çeşitli yerlerden yardım istemeyi denediniz mi? bence isteseniz okuyabilirdiniz. sonuçta düğün yapmak da bedava değil. düğüne para var da okula mı yok?

Bence böyle güzel konularda kıskanç olmak ,başarıya götürür insanları. Ezikliğe gelince, sende o insanlardan manevi olarak yükselt kendini... Örneğin sülale içinde bütün gelinlerden daha saygılı, daha misafirperver, nişanlınla örnek bir evlilik sürdüren bir gelin olabilirsin mesela...

Canım hiç kendini açıköğretimden okuyorum diye ezik hissetme, hemen bir örnek vereyim bi arkadaşım vardı üniversiteye hazırlıkta tanışmıştık kız Boğaziçi üniversitesi de güzel bir bölüm kazandı aradan 10 yıl geçti duydum akademisyen olmuş çok sevindim onun adına kendini geliştir ve nasılsa evleneceğim diye düşünüp peşini bırakma okulunun

Canım kendini geliştirmek okumakla olmuyo ne üniverste mezunları var zır cahil dersin ne okumamış insanlar var ne kadar bilgili nazik dersin
Ailenin durumundan utanma ailenin durumunun olmaması utanılcak bişey değil hırsız değil dilenci değil kazandığını yiyo demi takma kafana h3 nişanlının ailesi bunu sotun yapıyorsa bu iş yürümez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…