+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Merak ettim sen eşinin genital bölgesine elledin mi bari?
Adama saydırıyoruz da sen de ne kadar çabalıyorsun bilelim?
Ben cok cabaladim o yalniz uzanir ve gel der ben şov yapiyorum resmen artik canima tak etdi hep benmi yapicam adami cildirtiyorum ama bende tik yok adam beni ellemiyor resmen

Zevk bölgesi genelde hepimizde aynıdır zaten ama. Hassas yerlerimizden etkileniriz. Göğüs ucu, kristoris gibi. Yerini tam bilemiyorsan internetten bakabilirsin :) ama bence siz de bulabilirsiniz.

Bence birde illa orgazm olayim diye ugrasmadan dusunmeden devam et.. zevk alsamda yeter diye dusun.. ha buarada biri demis haftada 1 kez vucudunu kesfetmeye cik :)

Vajinanızda hüzün hissetmeniz çok enteresan :))

Neyse. Bi tavsiye olarak şunu söyleyebilirim. Kadınlar üstte oldukları ve Eş zamanli olarak da meme uclarinin uyarildigi durumda daha kolay orgazm olur. Çünkü penisin sizi uyarma ritmini siz ayarlamis olursunuz. Meme ucunuzun elle ya da emilerek uyarılması ile de oksitosin salgilarsiniz. Böylece orgazm kolaylaşır.

Bir deneyin. Bir kaç kez denedikten sonra sonucu bize bildirin :)

Ben cok cabaladim o yalniz uzanir ve gel der ben şov yapiyorum resmen artik canima tak etdi hep benmi yapicam adami cildirtiyorum ama bende tik yok adam beni ellemiyor resmen
Sov derken?
Bu öküze bir de sov mu yapiyon? E bari azicik senden feyz alsaydi. Hem sov yapmaya utanmiyorsan, konusmaya nasil utaniyorsun?

Ama ozgazm baska, bosalma baskadir :)
iyice kafam karıştı nasıl ikisi başka?Orgazm diğer adı boşalma, veya orgazm olursun sonundada boşalırsın yani o titreme yoğun duygular vs olur, yarım kalmışlık hissi olmaz.

Kizlar artik aksam konusucam acik acik dicem ya elle yada bitdi bu is sevismiyorum guluyorum ama hakkaten cok uzucu bir durum zevk alamiyorum bu yuzdende artik sinirlerim bozuluyor

Vibratör deneyebilirsiniz ilişki sırasında. Baskıyı ve titreşimi el ele tutuşarak sizin istediginiz gibi ayarlarsanız eşiniz de ilişki sırasında aynı baskıyı uygulayabilir. Ya da oral seks deneyebilirsiniz ki bu şekilde orgazm olmayacak kadın yok gibidir. Ayrıca kendinizi tuhaf hissetmeyin çünkü kadınların büyük çoğunluğu hayatı boyunca orgazm olamıyor özellikle de ülkemizde. Hem baskı altında yetiştikleri için cinselliği farkında olmasalar da kirli bir şey olarak görüyorlar hem de ne istediklerini nasıl istediklerini partnerleriyle konuşamıyorlar. Ben bu konuyu konuşmak istediği için kocasından dayak yiyen, hakaret işiten kadın gördüm. Siz en azından onlara göre şanslısınız.

Arti olarak kadin ustte ve ters.. yani sirtin partnerine donuk..

Bide doggy style cok etkili.. kadinlarin cogunun orgazm pozisyonudur..

Gel dediğinde gitme sen de olmaz sen gel de :)

Böyle bak ona.
Ciddi ve seksi.
Yatış pozisyonunda değil ayakta, yarı oturur başlayın.
Ve bu kısmı uzat.
Acele edince durdur falan.
Yapcak bir şey yok kontrolü ele alcan şart oldu :)

Kk olarak seni emeline ulaştırcaz bize de dert oldu şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sov derken?
Bu öküze bir de sov mu yapiyon? E bari azicik senden feyz alsaydi. Jem sov yapmaya utanmiyorsan, konusmaya nasil utaniyorsun?
Nebileyim utaniyorum iste. ((((( ama soylucem nereye kadar boyle.daha dogrusu soyleyemem direk gostereyim elini gotureyim )))

iyice kafam karıştı nasıl ikisi başka?Orgazm diğer adı boşalma, veya orgazm olursun sonundada boşalırsın yani o titreme yoğun duygular vs olur, yarım kalmışlık hissi olmaz.
Bosalma baskadir orgazm baskadir:) arastir bak tatlim :)

Sorunumla yakindan ilgilendiyin icin cok tesekkurler.bu aksam isi bitiricem şart oldu artik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…